7269
  • wedge31
    Passz, sose volt AMD hardverem de ártani nem árthat ha telepited.
  • Prince23
    Redist mappába látok olyat hogy AMD setup, no ez kell e nekem?

am origi.
  • Fpocok
    Melyik gomb?
  • lalakov
    Más hasznát még nem fedeztem fel.
  • wedge31
    Ahogy telepiteted minden szükséges progit feltett ha eredeti a játékod.
  • Prince23
    Nekem 10-20 percenként beszaggat 2 sec-re. Fiziksz lowon, mediumon, highon...tök mindegy, beáll a kép.

Igaz a redistből egy progit sem tettem fel, mi szükséges neki?

fent van az legfrissebb NV driverem am
  • ntex
    Ezen kívül nem való másra? Mert nem igazán tudtam mire használható, de köszi a tippet
  • ntex
    Jó kérdés, valszeg saját távolság mértékegysége van a játéknak...
  • lalakov
    Ha még valaki nem vette volna észre, én csak most fedeztem fel. A hátizsákban lévő tárgyakat meg lehet csillagozni, így gyorsabban el lehet adni a feleslegeseket, nem kell annyira nézelődni.
  • Myselor
    hova menti a fegyverekről a screenshotokat?:)
  • HappyHunter
    Zero, nincs is jobb annál mikor a feléd rohanó ellenfelet a puskáddal szénné lövöd majd ahogy kardtávolságon belülre ér, megadod neki a kegyelemdöfést. :D
  • szomferi
    ezt már régóta meg akartam kérdezni, a radius milyen mértékegységben lehet?
  • Myselor
    igen ez nekem is feltünt:)
  • ntex
    Azt észrevettétek hogy az ellenfél felveszi a lootot? épp az imént láttam hogy az egyik felvette a grenade modot amit otthagytam a földön...
  • ntex
    Jó kis pajzs volt, sokszor mentett meg

• Thaddeus
    Ha esetleg itt veszed, akkor írsz róla valamit? Lehet akkor én is itt venném :)
  • jarlaxxe
  • IMYke2.0.0.0
    Maya (Szirén) - nem kérdés.
  • IMYke2.0.0.0
    http://cdkeyshere.com/ mennyire megbízható?

• Fpocok
    Enyém nagyobb... :D

• lalakov
    Nekem már egy ideje három helyem van, 14-es vagyok.
  • lalakov
    Nekem Zerot javasolták(én is Mordecait szerettem), de nagyon nem jött be. Axtonnal játszom, jobb mint a Soldier volt.
  • Csokis
    A másik két fegyverhely mikor válik majd elérhetővé, tudja valaki?
  • Csokis
    Én Gunzerker-t kezdtem, de nem olyan jó szvsz. Inkább Axton-t kellett volna, az egész jónak tűnik!
  • wedge31
    Mordecaihoz szerintem zer0 hasonlit neki vannak sniper skilljei.
  • Hunter of Deer
    Bakker nem tudom eldönteni hogy mit kezdjek :) megnéztem nagyjából a skill treet de mindnek vannak jó skilljei. első részből Mordecai repeateres gyilkolása teccett, ebben melyik áll ahhoz a daráláshoz közel? esetleg a Gunzerker?
  • IMYke2.0.0.0
    Host által korábban teljesített küldetés
  • IMYke2.0.0.0
    Első részben is volt ehhez hasonló "fícsör" - amikor kooperatívban a játék indítója előrébb tartott a játékban, mint a Te karaktered, akkor felugrott egy ablka, amely arra figyelmeztetett, hogy amennyiben úgy döntesz, akkor minden, a Host által teljesített küldetés a Te játékmentésedben is teljesítetté válik.
  • Fpocok
    Borderlands2 PC az IW-ban.... 26. perctől
  • Csokis
    Én se kaptam meg, de PH fórumon ezt kaptam tanácsként, és bevált!

"If you linked your Steam account using the https://shift.gearboxsoftware.com/ website, unlink it from there.
    Then re-link your account from the Extras -> Shift Code option in the main menu. This will trigger the golden key bonus.
    I received 2 extra keys for some reason. Perhaps because my Shift account has a PSN account linked to it as well."
  • Fpocok
    Helyes!

MÁS: wow

• IMYke2.0.0.0
    Nyugi - nem fordítom gőzerővel a játékot. Előtte mindenképp végig akarom és végig kell játszanom, hogy megfelelően fordíthassam.
    De, ahhoz meg meg akarom venni, ahogy azt egy igazi Borderlands-sorozat rajongónak illik.

A WRZ-verzió arra volt jó, hogy megnyugtassam magam, hogy 100%-osan fordítható már.
  • Maxtreme
    Lehetséges, a mediumot nem néztem! :)
    Alapból felnyomtam highra, mondom max ha gáz lesz akkor lejjebb veszem. De szerencsére a magas beállítás mellett sincs sebességprobléma. (50-60 fps. Az utóbbi a limit miatt, ugyanis erre lőttem be)
  • Fpocok
    Soha életemben nem használtam számokat fegyverváltáshoz.
    Kivéve cs és bf.
  • Fpocok
    Te aztán nem szarozol... de nem akarod előtte élvezni kicsit a játékot is? :D
  • Nekrofil
    akinek FPS problémái vannak, Full HDban 6870nél Ambient Occlution +20 FPS-t dobott, az AA 16 -> 0 10 FPS
  • wedge31
    Majd lv50-en használom a kulcsot akkor már valami ütös lesz a ládában.
  • jarlaxxe
    Medium és high physix között én nem igazán látok különbséget.
  • IMYke2.0.0.0
    A "Bezárás" rossz - hiszen az az adott pályaszakasz kijárata. Nézzétek el nekem, hiszen "very early state".
  • IMYke2.0.0.0
    A csajom keresi az utat :)