7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#952 Passz, sose volt AMD hardverem de ártani nem árthat ha telepited. -
#951 Redist mappába látok olyat hogy AMD setup, no ez kell e nekem?
am origi. -
#950 Melyik gomb? -
#949 Más hasznát még nem fedeztem fel. -
#948 Ahogy telepiteted minden szükséges progit feltett ha eredeti a játékod. -
#947 Nekem 10-20 percenként beszaggat 2 sec-re. Fiziksz lowon, mediumon, highon...tök mindegy, beáll a kép.
Igaz a redistből egy progit sem tettem fel, mi szükséges neki?
fent van az legfrissebb NV driverem am -
ntex #946 Ezen kívül nem való másra? Mert nem igazán tudtam mire használható, de köszi a tippet -
ntex #945 Jó kérdés, valszeg saját távolság mértékegysége van a játéknak... -
#944 Ha még valaki nem vette volna észre, én csak most fedeztem fel. A hátizsákban lévő tárgyakat meg lehet csillagozni, így gyorsabban el lehet adni a feleslegeseket, nem kell annyira nézelődni. -
#943 hova menti a fegyverekről a screenshotokat?:) -
#942 Zero, nincs is jobb annál mikor a feléd rohanó ellenfelet a puskáddal szénné lövöd majd ahogy kardtávolságon belülre ér, megadod neki a kegyelemdöfést. :D -
#941 ezt már régóta meg akartam kérdezni, a radius milyen mértékegységben lehet? -
#940 igen ez nekem is feltünt:)
-
ntex #939 Azt észrevettétek hogy az ellenfél felveszi a lootot? épp az imént láttam hogy az egyik felvette a grenade modot amit otthagytam a földön... -
ntex #938 Jó kis pajzs volt, sokszor mentett meg
-
Thaddeus #937 Ha esetleg itt veszed, akkor írsz róla valamit? Lehet akkor én is itt venném :) -
#936 -
#935 Maya (Szirén) - nem kérdés. -
#934 http://cdkeyshere.com/ mennyire megbízható?
-
#933 Enyém nagyobb... :D
-
#932 Nekem már egy ideje három helyem van, 14-es vagyok. -
#931 Nekem Zerot javasolták(én is Mordecait szerettem), de nagyon nem jött be. Axtonnal játszom, jobb mint a Soldier volt. -
Csokis #930 A másik két fegyverhely mikor válik majd elérhetővé, tudja valaki? -
Csokis #929 Én Gunzerker-t kezdtem, de nem olyan jó szvsz. Inkább Axton-t kellett volna, az egész jónak tűnik! -
#928 Mordecaihoz szerintem zer0 hasonlit neki vannak sniper skilljei. -
#927 Bakker nem tudom eldönteni hogy mit kezdjek :) megnéztem nagyjából a skill treet de mindnek vannak jó skilljei. első részből Mordecai repeateres gyilkolása teccett, ebben melyik áll ahhoz a daráláshoz közel? esetleg a Gunzerker? -
#926 Host által korábban teljesített küldetés -
#925 Első részben is volt ehhez hasonló "fícsör" - amikor kooperatívban a játék indítója előrébb tartott a játékban, mint a Te karaktered, akkor felugrott egy ablka, amely arra figyelmeztetett, hogy amennyiben úgy döntesz, akkor minden, a Host által teljesített küldetés a Te játékmentésedben is teljesítetté válik.
-
#924 Borderlands2 PC az IW-ban.... 26. perctől -
Csokis #923 Én se kaptam meg, de PH fórumon ezt kaptam tanácsként, és bevált!
"If you linked your Steam account using the https://shift.gearboxsoftware.com/ website, unlink it from there.
Then re-link your account from the Extras -> Shift Code option in the main menu. This will trigger the golden key bonus.
I received 2 extra keys for some reason. Perhaps because my Shift account has a PSN account linked to it as well." -
#922 Helyes!
MÁS: wow
-
#921 Nyugi - nem fordítom gőzerővel a játékot. Előtte mindenképp végig akarom és végig kell játszanom, hogy megfelelően fordíthassam.
De, ahhoz meg meg akarom venni, ahogy azt egy igazi Borderlands-sorozat rajongónak illik.
A WRZ-verzió arra volt jó, hogy megnyugtassam magam, hogy 100%-osan fordítható már. -
#920 Lehetséges, a mediumot nem néztem! :)
Alapból felnyomtam highra, mondom max ha gáz lesz akkor lejjebb veszem. De szerencsére a magas beállítás mellett sincs sebességprobléma. (50-60 fps. Az utóbbi a limit miatt, ugyanis erre lőttem be) -
#919 Soha életemben nem használtam számokat fegyverváltáshoz.
Kivéve cs és bf. -
#918 Te aztán nem szarozol... de nem akarod előtte élvezni kicsit a játékot is? :D -
Nekrofil #917 akinek FPS problémái vannak, Full HDban 6870nél Ambient Occlution +20 FPS-t dobott, az AA 16 -> 0 10 FPS -
#916 Majd lv50-en használom a kulcsot akkor már valami ütös lesz a ládában. -
#915 Medium és high physix között én nem igazán látok különbséget. -
#914 A "Bezárás" rossz - hiszen az az adott pályaszakasz kijárata. Nézzétek el nekem, hiszen "very early state". -
#913 A csajom keresi az utat :)