7269
  • Avenger
    Én mindig a "szemükre" megyek, az is kritikus pont, ráadásul kevésbé mozgatják. :) Mondjuk csak távcsöves fegyverrel. Mással elég nehéz kilőni.
  • Fpocok
    Biztos vagyok benne, hogy csak én vagyok ilyen slowpoke, de a robotoknak, ha a végtagjaik és a törzsük csatlakozását lövöd, le lehet lőni a végtagokat. Mellesleg ez a kritikus pont nekik.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem jobban tetszik az, ahogy a fejlesztők tervezték.
  • Bluuzia
    Még csak 8-as vagyok, de nagyon tetszik, ahogy a pajzsom sebzi az ellent, ha hozzám ér:

valamint találtam egy jó kis sniper fegyvert, megmutatom ha nem gond:

Nagyon tetszik a játék!
  • lalakov
    Nekem szerencsére nem csinál ilyet, csak van hogy kattintásra nem hajlandó fegyvert cserélni. Ilyenkor nyomok egy jobb gombot és kiválasztom a cserét és ekkor megcsinálja hibátlanul.
  • wedge31
    Auto.
  • vhooper
    Hali,lvl 9-en találtam egy spy class módot,ezt felraktam.De kell vhogy aktiválni, vagy automatikusan működik?
  • Titan
    3 feje van??!!!
  • Fpocok
    Moxxi cosplay
    [spoiler]
  • Nekrofil
    http://www.joystiq.com/2012/08/30/borderlands-2-season-pass-announced-all-4-dlc-for-30/
  • Nekrofil
    úgy volt hirdetve, hogy a 4 campaign DLC-t fogja tartalmazni a season pass
  • Fooka
    A Season Pass szerintem csak a nagyobb (plusz sztori, plusz szintek, ilyesmi) DLC-ket foglalja magába, emellett kisebbeket is kidobnak idővel, gondolom én.
  • Fpocok
    Bassza meg. Így nem volt értelme a season passnak... ez elvileg MINDEN DLC-t tartalmazott.
  • wesker24
    Nem tudja valaki hol lehet megtalálni a 2-dik beszélö fegyvert az amelyik olyan idegesítő zajt ad ki ?

Mert az Első már megvan az Out of Body Experience-ből !
  • Nagydög
    Kicsit furan a logikaja, olykor nem teljesen az a fegyver kerul es nem teljesen oda, ahova gondoltam. Van olyan, mikor csak at kattintok a slotban levo fegyverre, es atrakja azt, amin elozoleg alltam, es van mikor direktben ezt akarom, es csak a kijelolest teszi at.
    Nem veszelyes, de eladasnal is elofordult mar, hogy nem teljesen azt a fegyvert adtam el, amit akartam. Kulonosen jo az inventoryban lapozas megoldasa, gyakran erzekeli a nyil helyett a legalso/legfelso fegyvert, meg szerencse, hogy van buyback. Maskor meg teljesen elfelejti kitenni a nyilat a lapozashoz.
  • Csokis
    Borderlands 2 will have 'non-season pass' DLC, Pitchford promises
  • lalakov
    Miért? :o
  • Nagydög
    Azt hittem, csak en vagyok bena az inventoryval, de nekem minden fegyver csere egy uj kaland.
  • AtiRadish
    Köszi a tippet :D
  • Fpocok
    A kurva életbe!!! A BUZI INVENTORY FASZSÁG MIATT BEDARÁLTA A DARÁLÓ A LEGJOBB FEGYVEREMET!!!!!
  • Fpocok
    lolo

" It’s called Miss Moxxi’s Good Touch, and you can get it by leaving up to $15,000 in tips in Mad Moxxi’s tip jar at her bar. In addition to that, she’ll also give you Miss Moxxi’s Bad Touch. To truly experience what the gun has to offer, you’ll need to have a controller plugged in if you’re playing the game on the PC. With the Good Touch equipped, the controller with vibrate at a low level even when you’re not firing it.

The fun part happens when you zoom in and out—it’ll vibrate much harder. Have fun with that."
  • Fpocok
    Nagy a csend... megy a titkolózás... ez vajon mi lehet?
  • Joe004
    Köszi a választ akkor megnyugodtam :)
  • Fpocok
    pont,hogy nem. volt kavaras az orosz verzioval: aki oroszt vett az valaszthat az orosz es a row valtozat kozul. mindenkepp a nem oroszt tedd fel.
  • tutituti
    most találtam:))
  • Bluuzia
    Egyedül Guardian "rúzsamagdi" Angel idegesít. Olyan bután néz, hogy felmegy bennem a pumpa. Legalább playback-elne.
  • bajgunar
    Nincs körberajzolva fekete vonallal minden textúra.
    (Ha jobban megnézed.)
    És mivel nincs élsimítás (alapból kikapcsoltam), de MSAAinject van berakva, tisztán látszik, hogy az élek "elmosódottak", vagyis mintha AA be lenne kapcsolva. De mégse, és az fps sem esik le. Szal nem rossz.
  • Myselor
    most néztem meg Rakkmant (Batman)a youtubeon ő dobja a legendary pisztolyt amit mutattam :DD keressétek meg ti is hátha
  • CamelX
    lolbazz :DDD
  • zzeN
    Nem saját, de :DDD

"I used to be a Vault Hunter like you, until I took a bullet to the knee." :D
  • Joe004
    Sziasztok! Vettem kulcsot http://www.intkeys.com/ -on. Az oldalon volt ,hogy international, beírtam stemen és az írta RU de amikor telepítem lehetett választani, hogy sima Borderlands 2 5,3 Gb és RU 5,1 Gb vagy mind a kettő... Most akkor megszívtam és csak olyannal tolhatom a coopot akinek az orosz van meg?
  • zzeN
    Ennyi idióta karaktert kitalálni:D
  • Fpocok
    TB megint kidobott egy videót róla:

• STREEX
    Azt meg lehet oldani hogy ne remegjen semelyik fegyvernél a kép amikor lövünk?
  • Myselor
    ja hát úgy nem :(
  • Fpocok
    Szerintem NEM erre gondolt :D Classt váltani.
  • Myselor
    van respec tudsz új talentet kezdeni:)
  • NagyiBMX
    Ha én Assasint csináltam akkor azt nem tudom valahogy átcsinálni hogy ne Assasin legyen? :D Szóval más kasztba átvinni az eddigi karakterem anélkül hogy új karit kezdenék?
  • Fpocok
    Borderlands easter egg a Torchlight2ben. Nem én találtam, merlinw linkelte oda:

• Zs0lt1
    Nem tudom, ezek igazán majd a true valt hunter módban (vagy mi a neve :D) lesznek jók, mert most perpill a raksi egy lövésre minden normális ellent megöl.