7269
  • Myselor
    need ,erősebb szinten :P
  • wesker24
    Nekem ezt meg Mad Dog dobta miután kinyirtam !

Egy sárga SMG fegyver tökéletes minden szerves célpont ellen !

• Fpocok
    EZAZ bazmeg! KB egy évnyi szopás után végre megy a netcsatlakozás haverra! [brutálnagy]KÖSZÖNÖM!
  • Tatyla
    need :)
  • Nekrofil
    visszatért Steam, jött is update:
    Update v1.0.2
    (Released 9/25/2012)
     Fixed issue with trading negative credit values.
     Fixed issue regarding pre-order incentives.
     Fixed issue regarding connectivity problems involving routers with restricted Firewall UDP settings.
  • Avenger
    Az új puskám. A temetőben esett sírásás közben az egyik riválisomból.:)
  • Myselor
    a ruha jól sikerült
    a mellei is rendben vannak :D
    de kevés a smink :)
  • Bandris86
  • ntex
    Egész fasza kis shieldet dobott a bunker... :)

• lalakov
    Köszi, akkor az egyiket már buktam. :)
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

is

Két fegyót úgy kapsz ha tip-et adsz neki (azaz borravalót), elsőt aránylag gyorsan, másodikhoz már sok píz kell.

Másik kettőt két küldiben kapod, ha moxxxxxi javára döntesz a végükön és neki szállítod le a kényes képeket stb.

első kettő az két smg volt nálam egy savas és egy tüzes
    második kettő egy tüzes shotgun (nagyon pipec darab) és egy rubi nevű kis pisztoly, az asszem tán tüzes szintén

• lalakov
    És ezt hogy is csinálod? Küldetéshez kapcsolódik?
  • Fpocok
    10000-15000 között :D
  • Sir Quno Jedi
    1100dolcsi?????!!! szented moxxxxxi ilyen olcsó nő lenne, ejjjjjjjjj
  • szomferi
    mennyi pénz után ad fegyvert a ribanc? :D
    1100$ tipet tömtem bele eddig, de még semmi
  • Sir Quno Jedi
    De őt is bevesszük, kell egy jó szerelő mindég! :D
  • ntex
    Ellié nem jön be?
  • Sir Quno Jedi
    Nézd én minden pénzemet moxxiba tömöm, mer bírom az ikreit. Így nem bukok sokat halálkor. :D

Amúgy már négy fegyóm van tőle és ebből kettőn ott a forgó fényképe az oldalán... :DDDD Nagyon jók amúgy azok a fegyók, főleg siren-nek.
  • Nagydög
    Racsos padlon ateso lootot en is lattam mar, meg egyaltaln nem bug, de idegesito volt, mikor a csatornaban a boss felszambazott az orveny fole a hidra, es a zsakmannyal egyutt zuhant bele. Egy nyomorult loszer sem maradt a hidon.
  • lalakov
    Ja, nem. Én használati fegyvert maximum 8-at viszek összesen magammal. A többi kiegészítő meg alap, hogy melyik fajtát használom, így csak akkor cserélem őket, ha jobbat találok. De van hogy akkora a bejárható terület, hogy nem tudok eladásra minden fegyvert felvenni.

Én is egyedül nyomom, majd ha jönnek barátok kezdek egy újat, én szeretem egyedül az én tempómban is végigvinni. De néha nagyon nehéz, ha ez még fokozódni fog a második végigjátszásban akkor nagyot fogok szívni. :)

Pénzből mennyit lehet gyűjteni? Az első rész 1 milliójától fényévekre vagyok. 24-es szinten vagyok és kb. 51000 van. Az utolsó pályán amin játszottam 10000-ret buktam a halálozással.
  • ratgab
    Ugye milyen jó is volt az első rész Broken Steel DLC-jében amikor az aréna utolsó körében 1 db ellenfél beragadt valamibe és nem tudtuk kilőni?

Kb. 1 órányi játékidő ment ki a kukába....XD
  • Myselor
    ez engem is megtévesztett hogy 3:10,mondom biztos akkor kell de a faszt.akkor kell robbantani amikor megáll a vonat és éppen feltöltik
  • wesker24
    Jah vettem észre :D

De én ezt a vonat robbantós küldit Lnychwood-ban nem igazán értem egyáltalán mikor kell robbantani mert mindig azt irja hogy túl későn robbantottál addig nincs hogy Get to the Detonator de egyáltalán mikor kell robbantani ??
  • ntex
    Ráadásul ki is zsebelnek ha közel engeded őket magadhoz
  • ntex
    Nekem csak pl. script elakadások szoktak lenni, a bandita arénában volt olyan hogy lenyomtam egy adagot és nem spawnolta be a következő adagot, csak rohangáltam körbe körbe de nem jöttek...

Meg a loot néha egyszerűen átesik a talajon és eltűnik... szerencsére értékes tárgytól emiatt még nem estem el csak pénz meg ammo szokta ezt csinálni
  • wesker24
    Most épp egyedül tolom mert nincs senki a haverok között akivel lehetne Coop-ba nyomni ! H avn valaki akivel lehet tolni akkor CO-OP-ba nyomom !
  • wedge31
    Nem uncsi egyedül?
  • wesker24
    Rohadtul elegem van már ebből a kibaszott Rat enemy-kből Lab rat Field rat Tunnel rat Rat Thief utálom akkor van gond ha csoportban jönnek minden fajtából 1-1 és mivel egyedül nyomom igy nem olyan könnyű kinyírni őket Lab rat a legrosszabb mert az sebez a legdurvábban !
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy siren-nek kell tűz és sav elemből 4-6 féle fegyó (fontossági sorrendben: smg, sniper, shotgun, rakétavető, pisztoly, assault rifle), plusz elektromosból sem árt pár darab, slag szingliben fölösleges, max. spec. küldikhez kellhet. Aztán nem árt sima fegyó, ami nem elemi sebzésű, pl. sniper-ből, meg néhány robbantós fegyó is kell, van ahol jobb az. Pajzsból kellhet 2-3 féle amit váltogatni kell helyzet szerint, class modból 3-5 darab szintúgy, pár relic ugyanígy, esetleg gránát modok is helyzetfüggően ééééééés már ki is fogytunk a 27 helyből simán.

Szóval így gázos a 27.
  • lalakov
    És még ezt a 27 helyet is simán megtöltöm, kár hogy nem lehet többet venni.

Ezt az eridiumot ugyanúgy megkapja coopban mindenki mint a pénzt?
  • kanduhr
    köszi, meg is találtam!
  • Sir Quno Jedi
    Jah és a nap vétele az mindig a hátizsák upgrade, én már 27-re feltoltam.
  • Sir Quno Jedi
    Van egy "bolt" Sanctuary-ban (igazándiból egy ajtó), ahol lehet fejleszteni eridium-ért. 'Earl's black Market'
  • kanduhr
    Scooternél egyszer megnyílt a lőszer mennyiség fejlesztés, de azóta nem érhető el. Hol tudom még tuningolni?
  • Sir Quno Jedi
    ott még lesz ez-az, igazi sikertörténet
  • wesker24
    Na ez az Animal Medicine Side Quest egész jó lett :D Lynchwood-ban volt egy sérült Skag baby akinek Medicine kellett elvittem neki de utána meg Skag Food kellett neki mert még gyenge volt hát megszereztem neki a kaját is elviszem neki bedobom a tárolóba megeszi erre egy Adult Skag jön ki mondom WTF ? Jó nagyra megnőttel :D És persze hasra is fordul hogy simáljuk meg most viszek majd neki Skag nyelvet is :D
  • Sir Quno Jedi
    akkor, ahogy már írták, kiírja, hogy ez neked már megvan aktiválva
  • Nagydög
    Storno. Talan olvasnom is kene...
  • Nagydög
    Nem lehet, hogy ezeket mar korabban megszerezted es felhasznaltad? Akkor is idetlen megoldas lenne, az igaz.
  • Bluuzia
    Érdekes. Akkor csak Én vagyok ilyen "szerencsés".
    #1183 - ott vannak a képek.