7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
nagypite #1274 Egy Goliath van a pályán azt kell megölni vagy fent van a hídon vagy lent van a kristály szörnyeknél. Az a lényeg, hogy ne lődd fejbe mert akkor átalakul és nem dobja a quest itemet -
Nekrofil #1273 A The Fridge undiscovered feladat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy Goliath dobja randomra, vagy kidobja vagy nem. Nekünk alsó részen dobta, ahol a kristálylábú szörnyek vannak. de a map elején is van Goliath -
#1272 Én Angel-nél szoptam sokat, mert mindég úgy haltam le, hogy az összes ellenfél a szoba túloldalán volt, a pajzs mögött, így a second wind nem ér semmit. -
#1271 Tök 1xű elsőre lenyomtam. Meg kell várni milyen elemre vált, az ellen kiválasztod a megfelelő ellen-elemet (pl. ha tüzes, akkor savval ölöd stb.) és banzai. Siren-nel semmi probléma. Ha támad, elfutni, vagy (ha az ember bátor) maradni és a pajzs leválásos robbanással sebezni még pluszban. Meg nyomni rá a pahaselock-ot, az rendesen sebzi ám, mint konstruktor robikat.
Még egy durva shotgun is jó ellene, ami nagyon durva szorzós. Mikor közel jön beng pofán (célzásból, úgy jobban bekapja). Nekem is van olyan shotgunom, ami egy-két lövéssel leszed egy buzzard-ot az égből. Már a moxxxitól kapott tüzes shotgun is olyan (és az takarékos és gyors), de vettem olyan torgue cuccot, ami valami x16, vagy x19-es, iszonyat durván aláz. Zabálja a töltényt (hármasával) és nem lehet sokat lőni vele, de amibe beledurrantasz, annak sannyer, mivel +robbanás sebzése is van. Ott a vége. Konkrétan bármilyen átlag robot opportunity-ban egy lövés, durvábbak 2. -
#1270 Hali! Bloodwing-et ölte már valaki? Sehogy se tudom leölni, már odáig eljutni is kész kínszenvedés volt... Van rá valami jó taktika? -
#1269 Az a Minecraftos fej az kell :DD -
Krysael #1268 Üdv.
Olyan problémám akadt, hogy felvettem egy küldetést Sanct.-ban megcsináltam az ottani megoldandó részt, viszont leadni nem engedi, pedig 100% hogy kész a quest.
Van valami megoldás arra hogy kidobjam és újrakezdjem? -
Csokis #1267 Borderlands 2 Has A Ridiculous Number Of Hidden Secrets. Here Are All The Ones We Know About.
Van itt minden, Fallout, Skyrim, Minecraft, Donkey Kong, stb. -
Jo fejek, megcsinaltak :) -
SaGa Jr #1265 Jól érted. Amikor az ember távcsőbe néz ami a fegyverén van (mindegy hogy az assault rifle, SMG, sniper rifle vagy pistol) akkor középen alul megjelenik egy kis szorzó számláló ami 5-ig megy fel maximum. Kb másodpercenként ugrik egyet feljebb és ez jelzi a sebzésnövekedés szorzóját. -
Renátó1985 #1264 Az elso resze azt jelenti, hogy ha celzol a fegyvereddel pl belenezel a tavcsobe akkor bonuszt ad criticalra. Masodik resze pedig azt jelenti, hogy minnel tovabb celzol annal nagyobb bonuszt ad criticalra. Gondolom ez alatt a bevitt sebzesre kell gondolni. Nem jatszottam ezzel a karakterrel. De javitsatok ki, ha tevedek. -
#1263 Zeronal snipingban a kill confirmed talentet ertelmezne nekem vki -
#1262 Szerintem, ha tudsz, akkor preordereset vegyél igen. Az a class még nem tudni milyen lesz, de sokat fog hozzáadni a játékhoz. 5ik class... szerintem ha ez benne van, akkor megéri. -
Dragmar #1261 Sziasztok Dragmar vagyok :)
Barátaimmal Coop gameplay videókat csinálunk HD minőségben és szeretnélek titeket elcsalogatni a csatornámra :)
http://www.youtube.com/user/Dragmar07 <- ez lenne a csatorna
Egyszerű végigjátszás videóra véve :)
Iratkozzatok fel ha tetszik hiszen napról-napra jönnek az új részek :) -
#1260 köszi szépen a gyors választ, annyi érdekel még, hogy ez a premier klub megér plusz 2 ezret? az a class használható? -
#1259 Elméletileg most már megy az orosz is.
Csak steames
Igen.
Egy season pass van, ez tartalmaz 4 nagy jövőbeni DLC-t. -
#1258 mondjuk a pénznek amúgysincs semmi értelme:) -
#1257 lenne pár kérdésem:
-olcsón hol lehet megszerezni a játékot? Értem ez alatt, hogy orosz verza működik steamen euban is? Meg lehet vetetni bátran orosz ismerőssel?
-steam accot használ vagy be kell regelni valami gány oldalra pluszban?
-ha steames, cloud, meg örök karakter mentés van e?
-több season pass lesz, vagy ezzel megveszem az összes kiegészítőt? később is lehet majd season passt venni, ha kijönnek a dlck?
kösz -
#1256 Hat majd neked is rohadtjo lesz amikor a szepen osszeszedett masfelmillio goldodat 100 ezresevel veszi le a death es kilyukadsz ujra 1 millio korul :D:D
#1255 igen igen, 2. vegigjatszas true vault hunter mode. -
#1255 2. végigjátszás ugye?
(3 van amúgy igaz?) -
ron8 #1254 És milyen sűrű ez a csekpont? -
#1253 Vannak ilyen látszólag random feladatok, pl. én is kinyírtam 1x jártamban-keltemben egy arra járó kóbor banditát és így indult egy quest. De már többedszer voltam ott ugyebár. -
#1252 szerintem az dlc lesz,mert van még egy az a creature dome szarság.azt is kijelzi de nincs meg a hely sem -
#1251 Vagyis nem vagyok teljesen béna :) , de akkor is idegesít. -
#1250 azt én sem találtam meg nyugi:) -
#1249 Tudna valaki segíteni? Egy feladatot keresek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "The Fridge" nevű pályán van egy még fel nem fedezett feladat, de nem jelzi felkiáltójel. Az egész térképet bejártam és nem találtam semmi ilyet. Ezt írja a fel nem fedezett feladat: "Every once in a while, a goliath gets a good idea..." Nem jöttem rá hogy ez mit jelent (mármint értem, magyarul nem értem)
-
#1248 azért annyira nem jó.de mindegy:) -
#1247 ezzel nekem is bajom van.teljesen felesleges.de láttam egy srácot neki alig ment le.50esen. na ő hogy csinálta nem tudom :| -
#1246 Viccelsz? Rohadt jól hangzik, hogy ilyen nehéz lesz majd később :D -
#1245 az biztos, hogy a pajzs csak viccnek van. fullra töltve egy lab rat, egy eldobott fejszéjétől nullára reduálódik azonnal, ez egy vicc így... -
#1244 Lvl 47-en én megadom magam... fokuldit nem birom megcsinalni rengeteg robotot spawnol opportunityben, es kb mindenkinek 1 hit vagyok =.=, 20 ezres lila shielddel, es 40k hp val... full epic fegyokkal. Kajak nem artana majd 1 patch dmg reduction-nel mert ez igy nevetseges :D Vagy esetleg ha vki majd ugyanitt jar betarsulnek hozza(juk). -
ntex #1243 Akkor is automatikusan az utoljára látogatott ellenőrzőponthoz rak vissza -
#1242 Na megvan a harmadik beszélő fegyver is rohadt jó hogy miket pofázik ! xD -
ron8 #1241 Hmmm, értem köszi a felvilágosítást. Legalább manuálisan lehetne menteni... mi van ha félbekell szakítanom a játékot? na mind1, az első negatívum :) -
#1240 A Konzolok Szervizétől mindenki megkapta a DLC kódot? Mert már 2x írtam nekik és semmi reakció. Kezdek ideges lenni. -
#1239 Telefonfülke... -
#1238 Egy ilyen telefonfülke kinyílik, meg jobb felül megjelenik a vault jel. -
ron8 #1237 Hát ennek nem sok értelme van finoman fogalmazva... és hogy néz ki mikor csekpontol? csak hogy tudjam... -
#1236 ez ilyen lesz végig.a checkpointhoz tesz mindig vissza.és a szörnyek is újjáélednek persze:) -
ron8 #1235 Sziasztok!
Még a játék elején járok, amikor a kalapos csávónak szüksége van pár szörnynek a valamijére h "fejlesze" a kalapját. De miért van az, hogy odaállok a mentési pont elé, el is menti, sőt mikor kilépek akkor, és amikor visszalépek akk a csávó mellett vagyok, és újjá élednek az addig lelőtt ellenek? Ez végig ilyen lesz ?