7269
  • Myselor
    akkor most eljátszom a fél milliómat xd
  • Sir Quno Jedi
    Azt mondják, akkor Moxxxi kijön élőben a címedre és le**** bőnyállal (én ezt hallottam rebesgetni).
  • Myselor
    nekem sem sikerült még a 3 vault jel .de szerintem még senkinek pedig nagyon érdekelne hogy mi van akkor:)
  • sirdond
    valakinek sikerült már kiforgatni a 3 vault jelet egyszerre valamelyik játékgépen? lehetséges egyáltalán?
    az előbb eljátszottam úgy 50k-t és azt vettem észre,hogy mikor már lejött az első két jel és jönne a harmadik,megállás előtt nagyon gyorsan ugrik egyet az utána következőre és így nem lesz meg a három

viszont Moxxi lábait sikerült 3szor is kiforgatni :)
  • IMYke2.0.0.0
    Szerk.korr.jav: "Ha ez (a végkimenetel ismeretében) fáj, az nem engem minősít." - Ha ez valakinek (a végkimenetel ismeretében) fáj, az nem engem minősít.
  • IMYke2.0.0.0
    Így van - ha már a játék ismeretében, a fordításkor a fordítás-helyes kifejezést használom, akkor a játékosok már tudják, hogy nem kincskeresők vagyunk, hanem valami mások...
    Az intro-ban Marcus szándékosan fogalmazott úgy, ahogy és nem tehettem meg, hogy lelövöm a poént.
    Ha ez (a végkimenetel ismeretében) fáj, az nem engem minősít.
  • Sir Quno Jedi
    Nos a tudjukmi az csak egy őrző volt, nem az volt a lényege az egésznek, csak a butaarcú 1bites vaulthunterek (ezek mi volnánk) azt hitték, ennyi. EZ pont olyan, mint a Marson beindított idegen komplexum a Total Recall-ban (ez eredeti, régi mozifilmben). Senki sem tudta mit fog csinálni és LÁM megkezdődött a Mars terraformálása és első körben ez ugye belélegezhető légkörteremtéssel jár, ami egyrészt segít a hőmérséklet temperálásában (felhőzet stb.), másrészt lehetőséget ad az oxigén és széndioxid igényes földi fauna betelepítéséhez. Persze előtte volt aki azt hitte, hogy megsemmisítik vele a Marsot stb., de nem jártak közel sem...
  • IMYke2.0.0.0
    Másrészt - Te honnan tudod, hogy mi volt a készítők eredeti szándéka?
    Tudjuk, hogy mi várt minket a Vault-ban - de csak azután, hogy odamentünk, és kinyitottuk.
    Addig, egyfajta kincsesbányaként gondoltunk, ahol vár majd ránk pénz, gazdagság, hírnév, csajok - ugye, még emlékszel a játék intro-jára?
    A meglepetés pedig akkor érte a játékost, amikor odaért.
  • IMYke2.0.0.0
    Kinek?
  • Fpocok
    [apro]Sajnos ebből a kommentből is látszik, hogy mennyire nem értetted meg a lényegét, mennyire nem jön át a sztori apropója/a készítők eredeti szándéka...
  • IMYke2.0.0.0
    A fordítási munka még direkt nem folyik gőzerővel - miután megjön a saját példányom (Pick Pack Pont, holnap), végig kell játszanom - teljes hétvégém (szerintem) Borderlands 2-ről fog szólni.
    Miután minden, lényeges és fontos tényét ismerem a sztorinak, lesz érdemes belevágni a honosításba - hogy ne fussak bele olyan spoileres dologba, mint ami lehetett volna az első rész esetében, ha már az elején úgy nevezem el a Vault-ot, ahogy kell.
    Ezért volt jó, hogy a topikjában ötletbörzét tartottunk, és az eléggé sejtelmes Kamra (by ratgab) mellett döntöttem = így megmaradt a felfedezés és a döbbenet lehetősége a játékos számára a végjátékban.
    Ha azonnal leírom (és végig azt használom) már az Intro-ban... nos, akkor kaptam volna a hideget, rendesen. Ezt biztosra veszem.
  • IMYke2.0.0.0
    A szöveg ugyanúgy viselkedik, mint a Borderlands 1 esetében - tehát, változókat használ. Emiatt, a fegyvernevek ismételten angolul maradnak.
    S ahogy a Borderlands 1 esetében, csak néhány, nagyon beszédes elnevezésük lesz magyar. Minden más angol.

A szöveg fordíthatósága elég barátságos, és az Unreal Engine 3 kezelhetősége méltán híres.
  • IMYke2.0.0.0
    Korai fázis - helyesírás ellenőrzés később lesz :)
  • Fpocok
    Akkor már inkább Játék Keresése... de az ő dolga :D
  • szomferi
    én a Játékkeresést egybe írnám
  • Nekrofil
    szúrnám.
    Viccet félretéve. Magyarítással kapcsolatban kérdeznék, mégpedig azt, hogy mennyire moduláris a szöveg félépítése. Tehát pl a mission szövegek külön vannak pl az itemektől és a többi. Illetve kell-e segítség a forditáshoz, szívesen segitek, ha úgyvan
  • IMYke2.0.0.0
    Csajom:

• Nekrofil
    attól függetlenül, hogy csapatban vagytok, még a mobok nem lesznek gyengébbek, sőt. tegnap mi is elkezdtük PT2-t, elég nagy a különbség a PT1-PT2 között. 1 lövés leveszi a 8-9k pajzsot, etc...
  • fearfan
    Saját :)
  • Sir Quno Jedi
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én aztat nem értem, miért kéne a helyieknek segíteni, mikor azok folyton ki akarnak nyírni, mivel színbűnözők! Mér nem lehet ŐKET fullra kiírtani és segíteni a bűbájos skag-nak, pont mint Dukina otthonkeresésénél.

• Sir Quno Jedi
    naná, elsőben is mesterien kellett küzdeni néhol
  • Myselor
    pedig meglehet ölni szépen.elkell bújni még a liftnél.el sem tud találni ha ügyes vagy:)
  • Masakari
    Side quest nem főszál....
  • Fpocok
    Kicsit óvatosabban ezzel a milyen qst van a játék végén...
  • Myselor
    na jó igen,de akkor is ügyesen kell csinálni.és úgy is nehéz mint az állat:P
  • Masakari
    Engem a játék végén lévő Dukina anyját megölős quest baszott fel,azt a szart nem lehet megölni.mindig meghalok a köpésébe akárhány perce rohangálok már körülötte és lövöldözöm amikor tudom....
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, hogy több a mob és jobban is bírják, erősebbek is jönnek, de többen vagytok és tudtok kombinálni, taktikázni, illetve aki kidől azt lehet éleszteni, míg ha egyedül vagy, K.O.

Pl. csapatban gyógyíthat és lőszert stb. adhat a torony (és még harcol is), éppúgy ahogy a siren is class moddal, csökkenhet a cooldown, nőhet a fire rate, csökkenhet a reloadin time, erősebbek/gyorsabbak stb. lehetnek a pajzsok, de az életerő is nőhet, nem beszélve a pontosságról, lőszermennyiségről. A skillek között meg rengeteg van ami az egész csapatot támogatja, gyógyítja stb. Egy jól összeállított csapat jó class mdodkkal és artifact-ekkel, meg ideális csapatsegítő skillekre átspecelve sokszor erősebbé válhat, mint a tagok ereje külön-külön összeadva. ÉS akkor még nem taktikáztak, nem használták ki az egységben lévő lehetőségeket, több gránát, nagyobb tűzerő, különböző elemek összjátéka (pl. slag).
  • szomferi
    én sniperrel szoktam kilőni, ha sokadszorra se találom el, akkor előveszem a robbanó shotit :D
  • Sir Quno Jedi
    Pontlövő fegyóval szar, mert rohangál és murva kicsi az a fej utána.
  • szomferi
    tapasztalt Borderes fejbelövi az átalakult góliátot is :D
  • Fpocok
  • Myselor
    ha többen vagytok se könyebb sőt az a lényege annyival nehezebb mindig:P
  • ntex
    Na meglett tegnap a PT1... Viszont elkezdtem ezt a "True Vault Hunter Mode"-t és szerintem ez kicsit lelohasztotta a kedvem, egyszerűen túl hipertáposak lettek az ellenfelek, csomó "Super Badass" mob jön amibe a fél arzenált bele kell küldeni hogy meghaljanak, sokkal többet resistelnek az elementál fegyverekből is, ellenben sokkal gyorsabbak is és sokkal nagyobbakat ütnek. Ez így eléggé tréfásra sikeredett, legalábbis a solo playereknek tuti hogy nagyon HC lett...
  • Fpocok
    Max úgy, ha nem raksz be semmi fegyvert a 4 slotba :D
  • Nos
    Hogy kell eltenni a fegyvert?
    Kicsit irritál, hogy mindenhol kézben van.
  • Nagydög
    Atalakulas kozben sebezhetoek meg sebezhetoek.
  • Sir Quno Jedi
    én imádom, mikor fejetlenül gyilkolásszák a többieket is...

mikor a támadó robikat kell megállítani thousand cuts-ban, ott be kell mögéjük rohanni és ha mindig van robi közted, meg az addigra fejetlenített góliát között, akkor leveri őket, mint vak a poharat...
  • Nekrofil
    really? ugyanezt irtam a spoiler mögötti részben
  • Nekrofil
    pedig az móka, főleg a GOD-liath :) van is rá achiivment
  • Fpocok
    Fúúú az nekem meglett azt hiszem... valami eldugott cuccot kellett utána megkeresni.
    Amúgy tapasztalt borderlandses NEM LŐ FEJBE GÓLIÁTOT :D