7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#1354 Értem. Köszi.
(Guild Wars 2 acc nem kell valakinek?):D -
#1353 Sőt kimondottan tiltja a Steam EULA -ja. Ettől még megpróbálhatod, de idegen ha van egy csöpp esze nem igen fog steam acc. -ot venni mert könnyen be lehet ezzel csapni bárkit. Ha az acc. -on meg több játékod is van akkor meg pláne esélytelen vagy mert elkülöníteni a többitől jelen pillanatban lehetetlen. Szóval vagy a teljes acc. vagy semmi. (Diablo 3 acc. nem kell valakinek?!) :D :D :D -
#1352 Jól tudom, hogy a steam accomhoz párosított játékot (jelent esetben ezt) nem tudom magában eladni? -
#1351 Namost a neked való modokat úgysenem tudják használni, amúgy meg ha hátulról csipázol, akkor neked elég, ha egy-két jó csipát meghagynak neked. Pajzs esik annyi, hogy nem lehet elcipelni, gránát nem igazán kell neked, ha support vagy, de az is esik túl sok is, szóval nem tom mi a baj. Artifact-eken is ki lehet egyezni, mert nyilván tök másra van szükséged. Max. kevesebb loot-ot kapsz, kevesebb pénzt tudsz belőle csinálni, de az minek.
Ha mi toltuk pt2-ben a Bordelands1-et mindég osztozkodtunk tisztességesen. -
#1350 Nem olyan nehéz az a pt2, csak sokat kell menekülni. :) Mellesleg Zero-val a legnehezebb gearelni, mert a "társak" hamar felszippantanak mindent míg te hátulról lövöldözöl. -
ntex #1349 Ha egyedül játszol PT2-ben vért fogsz izzadni :) Amúgy az eleje szenvedős csak, mert a PT1-ből áthozott gear ott elgyengül, nincs mese, találni kell jobb cuccokat, vagy farmolni kell az utolsó bosson. Aztán ha sikerül az elejét átvészelni és jobb PT2-es cuccokra szert tenni akkor "feljössz" a mobokhoz. Mondom ezt úgy hogy most egész jól haladok PT2-ben én is :) -
#1348 Én 37 vagyok és még én is 30. szintű már... XD -
#1347 -
#1346 Aztakurva kivel találkoztam épp :D -
#1345 bazdmeg. 2 perc alatt elkapkodták az 1000 arany kulcsot.
Hamarosan egy nagy adag kulcs lesz kiposztolva -
#1344 Basszus... kibaszott öregnek érzem magam :D Régen már rég végigdaráltam volna ezt a játékot, most meg mégcsak 23 vagyok. -
#1343 gz:) nekem még kell 4és fél szint:P -
#1342 Na csak kiizzadtam
1 nap 19 ora.. de pt 2 storyline bol meg van 2 kuldetes. -
ntex #1341 Tényleg érdemes Moxxi perselyébe dobálni a 100-asokat, nem gyenge fegyókat adott :D
Az alsó kép meg az egyik quest közben esett az egyik mobból, nem gyenge sorozatlövő sniper, 20K feletti critikalokat nyomok vele :D
-
#1340 Kis statisztika a jackpot géphez. Ez 2500 próba után...
-
#1339 Ó, akkor ez volt az a feladat. Én ezt a 15 kilövést és gyűjtögetést egy másik pályán csináltam meg(nem is értettem hogy engedi), de ott nem kaptam meg ezt a plusz feladatot. Akkor nem rejtett feladat, csak valami bug lehetett. -
sirdond #1338 én pont délután csináltam meg ezt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azon a pályán ahol megkaptad a quest-et ki kell nyírni még 15 stalkert és át kell kutatni a szemétkupacaikat a többi audio log-ért. ezután beváltottam a quest-et a megfelelő helyen. majd később kinyírtam egy stalkert a pálya keleti részén (de szerintem akármilyen random stalker megteszi),ami adott egy dobozt, a szóban forgó mother's day present-et, újra kapsz egy quest-et, hogy ki kell nyírni Henry-t,aki megette Taggart-et, ezután ki tudod nyitni a dobozt. ennyi -
#1337 Köszönöm :), eddig megtaláltam. -
Nekrofil #1336 szivesen. áramos részekhez úgy tudsz bejutni, hogy követed a kábelt, ott vagy lesz egy kapcsoló, amit át kell kapcsolni, vagy ha olyan helyen van, akkor szét kell lőni.
The fridge pályán lent van, ahol a krisztályszörnyek is vannak, ott van egy rész, ahol át lehet menni egy másik pályára, az előtt van a kapcsoló egy ajtó mellett, ahova nem lehet bemenni -
#1335 nagypite, Nekrofil, köszönöm a segítséget sikerült megtalálni a Goliathot. Eddig mindet fejbe lőttem és mindenki mást is akit csak tudok. Azon a pályán már csak arra kell rájöjjek, hogyan lehet bejutni az árammal lezárt részre.
Találtam egy feladatot, amit semmi sem jelzett:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pályanév: The Highlands; Best mother day ever a neve és egy sárkánygyík szétlövése után adta, de a térképen előtte nem jelezte, mint meg nem talált feladat. Egy másik feladatnál (ahol orvosságot kell gyűjteni), a második orvosság megszerzése közelében lévő gyík adta. -
#1334 Engem a TMNT-s quest-l vettek meg...
-
#1333 reloggolj és jó lesz -
Krysael #1332 Van valakinek egy low-lvl Lehetőleg 7-8-as Karaktere amivel nem csinálta még meg a "Do Not Harm" küldit Sanctuaryban?
Bebugolt és kéne 1 kis segítség
Steam nevem: Krysael -
#1331 őket én is ma figyeltem meg xd jót nevettem amikor megláttam őket:) -
sirdond #1330 Pimon és Tumbaa :DDD
lol, ez nagyon kész
hihetlen mennyi poént sűrítettek bele a játékba -
#1329 amúgy felfedeztem egy dolgot most nemrégen,amikor játszottam a srácokkal neten.100 lett a backpackem,és a 3-4es fegyveremet nem tudom cserélni mert fekete a hátterük.lehet a talentem miatt.valaki tudja mi ez?:)érdekes dolognak tartom -
nagypite #1328 a lilából is van kicsit pirosabb lila -
#1327 erről lekéstem :( -
sirdond #1326 a játékon belül,ha csinálok egy screenshot-ot "P"-vel azt hova menti el?
mert sehol nem találom -
Nekrofil #1325 5 Golden Key code, játékon belül SHIFTen ekresztül lehet aktiválni:
CBWTB-W3W5X-FBB3J-TJB3T-KBCST -
#1324 Semmivel, ugyanaz. -
#1323 Ez nem csak a Borderlands 1-re vonatkozik? -
#1322 Több lehetőség van benne, mint az első részben? Mennyivel lett újabb/másabb? -
#1321 akkor még próbálkoznom kell:) -
Dragmar #1320 http://www.youtube.com/watch?v=UAkpfxLTZEQ <-4.rész
http://www.youtube.com/watch?v=eixtYTGQG9c <-5.rész
Iratkozzatok fel ha tetszik :)
-
#1319 Az ilyen szorzós fegyók az első részben is ultrabrutálisak voltak, de ugye simán felnyalják az ammo-t és ha kicsi a táruk, akkor buktad eleve. Ott a double anarchy volt az igazi csúcs ami egy lövésre is 4 töltényt köpött ki és a tűzgyorsasága a legjobb smg-kkel vetekedett a kategóriájában, na azzal konkrétan (némi smg debzés növelő class modddal) a siren bárkit úgy darált le, mintha ott sem lenne (minél több lövés ugyanis adott idő alatt, annál több critical esély, meg érzékeny területre való betalálási esély, nem beszélve az elementális okosságokról). Persze csakis közvetlen közelről jó és végszükség esetére. -
#1318 3 fajta narancs van, illetve van türkiz (pearlescent) is, az a legjobb. link
-
Thaddeus #1317 Srácnak sikerült:
Linkbe -
sirdond #1316 elvileg garantált narancssárga item. de eddig akárhol olvastam sehol sem írták,hogy sikerült volna. lehet,hogy csak teasing,hogy elbaszd a pénzed? :D -
#1315 Ja meg tömd a tip jar-jába a pízmagot, hogy minél előbb újjáépíthesse az Underdome-ot!