7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
sirdond #1394 ezt pont ma szúrtam ki én is :D -
#1393 Contine Webcam session?
-
sirdond #1392 van türelmed :D
én is meguntam úgy fél óra és 100k után. na de majd holnap :) -
#1391 Borderlands 2 kulcs érdekel valakit 5k-ért ? :-) -
#1390 Én olyan fél milliót dobtam rá aztán meguntam viszont a 3 marcus kijött közbe párszor -
sirdond #1389 és megint. nem hogy azt a kurva vault jelet pörgetné le :D -
sirdond #1388 lol, játékgép 5 forgatáson belül 2szer bedobta 3as eridiumot, ami egy csomót ad :D
kár,hogy már nincs rá szükségem :D -
Nekrofil #1387 új patch:
- Fixed an issue regarding the ‘Ignore’ feature in the mission log. -
#1386 lvl 40 en kikertem 2 ot, most h. 50 lettem belevertem neki 300k gold borravalot, es adott 3.ikat is. -
#1385 shift azóta se küldött egy kódot se :( -
Nagydög #1384 Szerintem az is olyan, amit ellenfel(thundra patrol?) dob. -
Landor #1383 Igen! :D -
#1382 A Tundra Expressznél van egy Undiscovered quest de hiába jártam be mindent nem találom sehol se ?
-
sirdond #1381 köszi
közben látom,hogy rosszul írtam
Fink's Slaughterhouse* -
ntex #1380 The Fridge-ből nyílik az a zóna, az egy 4 roundból álló arénás quest sorozat -
sirdond #1379 van egy undiscovered quest-em Frisk's Slaughterhouse-ban. Ezt merre felé kell keresnem? -
#1378 Valakinek ez a Class Mod? Én csak eladnám, de hátha valaki tudja használni.
-
#1377 "A készítőknél néha rendesen "elmentek otthonról..." :D" - - s nekem pont ezért (is) lett nagy favoritom az első és az eddig látottak alapján a 2. rész is :) -
#1376 Igazad van, erősen vak vagyok... :) Mondjuk én a kézikönyvet még elő sem vettem, szóval a játék legyen angol a többi nem érdekel.
Egy fantasztikus szkrínshot tőlem:
A készítőknél néha rendesen "elmentek otthonról..." :D -
#1375 Ja, és ez nem az undorító kétnyelvű (angol/szláv nyelcsoport), hanem a teljesen angol kiadás. -
#1374 Benne van a dobozában - rajta is van a borítón :) -
#1373 Premiere Club így már neked nincs? -
#1372 Megjött a kicsike:
-
#1371 Ok, de ez nyilván vérmérséklet kérdése is. Ami így ebből a játékból lesz az nekem annyira nem jön be.
"Trükközni kell és mohón rá kell rabolni a lootra!"
Jól mondod, csak én nem harácsolósat szeretnék játszani hanem a tényleges játékot élvezni.
Más. :) Megvan ez a Creature Slaughter Dome DLC. Na most ez mekkora kamu már nem azért... Először nem is találtam, de gondolom más sem. Pont 0 bitet :) töltött le szóval ez egyszerűen csak elérhetetlenné tették és kijelentették, hogy ez most a Gamestop Preorded bonus. Jajj... Pedig elég egyértelmű, hogy eleve a játék részét képezi, pont úgy mint a Bandit Slaughter akármi. Aztán meg rakhattak volna oda egy Fast Travel Station -t, hogy ne kelljen már végigkocogni a fél Wildlife Exploitation Preserve -et. -
#1370 én úgy vettem észre nem szoktak genyózni az emberek a lootal.odaadják ha kell meg nem viszik el előled.:) -
Bandris86 #1369 Szerintem meg pont az a legjobb része a játéknak! Trükközni kell és mohón rá kell rabolni a lootra! 4-en az izgi, ott már taktikusan kell lootolni :)
Egyébként nem maradsz le semmiről, ha nem a tiéd a loot, előbb-utóbb úgyis találsz jobb fegyvereket. Ha meg nem tetszik, akkor játssz haverokkal vagy kevesebb játékossal. -
Landor #1368 omg :D -
#1367 alapból 2-t ad csak legalábbis úgy tudtam + 2-t küldikből -
ntex #1366 Az miért van hogy Moxxi adott kb 5 fegyvert a perselybe termelt pénz miatt, majd ezután ha dobálom neki megint mondja a "Here is my favorite gun..." szöveget de nem ad semmit...? -
#1365 hát én se vágom hogy csináltam,.de sokan irigykedtek már xd mondjuk van helyem mindig az tuti :DD -
#1364 hát ilyennel még nem találkoztam... de jó lenne 100-ra felhúzni valahogy :D
olyat láttatok már, hogy a Sanctuary-ben ahova mindig megérkeztek a fast travellel, ott ha elkezditek dobálni egymásnak a cuccokat, leesnek, és eltűnik mind? -
#1363 bagpack slot glitcheléssel találkozott már valaki?említettem tegnap hogy nekem nem 27 hanem 100 lett.namármost ez mitől van?xd hely gondom nincsen de éppen a 3-4 fegyveremet se tudom cserélni mert locked mint amikor még nincs meg az usd -
Thaddeus #1362 Aranykulcsos dolgot nem értem annyira. Warezben kaptam egyet ugye, ott el is használtam, így maradt 0. Aztán megvettem eredetiben, megcsináltam a mentést, így kaptam mégegyet. Regeltem a shiften, így lett kettő, viszont nekem tegnap este 3 volt! 30-on el is használtam egyet, majd este belinkelem mik estek. -
#1361 Amúgy ez van talán a legjobban elszúrva a játékban! Mármint a közös loot. Főleg a fegyverekkel van a probléma, elvégre hiába, hogy mondjuk nekem Zer0 -val mondhatni jobban kell egy brutál mesterlövész puska, de azt bármelyik class tökéletesen használhatja. De még a class specifikus dolgok is olyanok, hogy átadhatom azt a másik karakteremnek akár.
Szóval nekem nagy csalódás, hogy nem mindenkinek saját loot esik. Ráadásul ott a tökéletes példa, Diablo 3 -ban megoldották.
Nyilván mindenki élvezni akarja a játékot és bezsebelni a "jutalmat" és nem veszekedni rajta... Kár, hogy nem oldották ezt meg. -
#1360 Poen volt, csak epp nem jar erre akinek szolt. :) -
ntex #1359 Pénz majd később rengeteg lesz az eladott cuccokból és a talált pénz is egyre több lesz ahogy fejlődsz. -
#1358 Ha barátokkal játszol miért csalnád nem őket? Másrészt nekem is érdekem, hogy táposak maradjanak és jól fejlődjenek, mert különben durván elkenik a szánkat. -
#1357 Golden keybol elorendeloknek jart 1 alapbol,shiftel juthatsz hozza megegyhez es ahogy lattam twitteren is osztogattak mar, forumba is volt linkelve a kod. -
Masakari #1356 Ha egyszer végig vitted utána megéri újra elkezdeni?
Pénzt ti hogy szoktatok farmolni?egy elég alacsony szinten vagyok megrekedve és elég lassan gyarapodik,Illetve pár oldallal korábban láttam hogy valakinek több koponyás kulcsa van a chesthez ami a sanctuaryben található,olyan kulcsot hogy lehet szerezni? vagy csak 1et kapsz és ennyi?
-
#1355 Ha mi toltuk pt2-ben a Bordelands1-et mindég osztozkodtunk tisztességesen.
Mi is igy voltunk ezzel, persze mivel felul kiirta mit vettem fel, igy nem is tehettem mast, mint hogy a tobbieknek is megmutattam. Szerencsere itt mar nincs ilyen problema.