Borderlands

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
ettõl még jobban várom már.über brutál lesz 😊

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nagylaci
Nyilván sok igazság van abban amit mondasz, DE. 😊 Még ha tényleg csak 1,2% -ról beszélnünk az is rengeteg. Itt ugyanis egy termék világméretû eladásairól van szó! Az pedig már a bevétel szempontjából nem mellékes. Azonban szerintem több az mint 1,2%... Bár én sem igazán értem a dolgot, de elég sokakat a hype teljesen az õrületbe tud kergetni. Szerintem mind látunk fórumokon épp elég példát erre. Na most az ilyen már nem bírja ki azt az akárhány napot amikor azonnal (ráadásul ingyen!) kézhez kaphatja a drágaszágot. 😄 Szóval pont a játék körüli marketingfelhajtás üt vissza ilyenkor. De azért igazad van! Sok warezoló csak kifogásokat keres és beleköt mindenbe de ettõl még ez az eltolt megjelenés akkor is ökörség.

Csokis:
Én is pont így játszanék! Szóval én mennék majd, de még nem tudok ID -t adni mert külön fiókot hozok majd létre a játéknak. A Launch Trailer meg piszok jó lett! Látszik néhány elég vadállat "izé" is néhány pillanatra. Ki kell merevíteni és csekkolni. 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Myselor
max hamachin tudnék majd menni 😊
Van itt olyan valaki, aki coop-ban játszana, de nem siet, hanem minden kis zugot felkeres, megnéz? Mert szivesen játszanék coopban, de én bizony minden kis zugot felfedezek, nem sietek. <#vigyor>

Steam ID: Csokis666, http://steamcommunity.com/id/Csokis666/

lalakov
Köszi. Akkor nincs is értelme megvennem most a játékot. Sajnos a barátaim 1Ft-ért sem vesznek játékot. Több olyan tört játék is van a gépemen, ami megvan eredetiben is, de ha játszani akarok velük akkor nincs más választásom. 😞( Akkor majd jövõ karácsonykor a GOTY kiadást akcióban, addig kijátsszuk.
Fpocok
Nem fog.

Parasite Eve 2, best game EVER!

lalakov
Én arra leszek kíváncsi, hogy LAN-on tudni fog-e együtt játszani a tört és az eredeti verzió?
simán lesz törés 21 elõtt, de ha nem is, van a játékban LAN mód ( offline módban is ), + Hamachi vagy tunggle. Nem egy játéknál megy a steames tört multi, csak hogy egyet említsek, ott a Dead Island.
Fpocok
Még aznap lesz törés. Fogadunk?

wedge31
Hamachi.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JethroHUN
Gondolkozzál már, szerinted 3 nap alatt lesz hozzá crack? ja meg biztos 2012ben menni fog multiban a tört, egyedül meg kb 1 óra letörölné az ember.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mint mondtam, indoknak használni ezt a legkönnyebb. "3 nappal késõbb kapjuk, rohadékok, én most letöltöm!" Az ilyen amúgy is letöltötte volna, csak kellett egy jó kifogás.

Why so serious?

Fpocok
1-2%... ahha...

Ja, mert a warezolók 90 százaléka rohanna a boltba megvenni ha nem lenne az a fránya 3 nap, mert 1 év várakozás után az a plusz 3 nap már annyira elviselhetetlen, hogy inkább letöltik... Persze biztos van ilyen, 1-2 százaléka a warezolóknak maximum. A többi max indoknak használja ezt a dumát.

Why so serious?

Myselor
én csak annyit szeretnék majd hogyha lesz lesz olyan aki hamachin játszana oda szívesen mennék partnernek😊
Fpocok
Én nem tudom sajnálni a kiadókat...ha arra nem képesek, hogy egyszerre jelenjen meg a játék mindenhol, akkor nekem ne sírjanak a warez miatt.
Majd valaki nyisson egy warez topikot azt linkelje be ide felülre.

Nagylaci
Na, amcsiknál nemsokára megjelenik a játék! Ezt is megértük! 😊 Persze a hivatalos fórumokon az "international" játékosok erõsen anyáznak, hogy miért is kell péntekig várniuk és valahogy át tudom érezni a helyzetüket. 😊 Ezerszer el lett már mondva, hogy ez mekora debilség és anyagi szempontból káros is a kiadónak/fejlesztõnek. Vajon hányan töltik le holnap az amcsi változat alapján készült warez -t türelmetlenségbõl?! És ebbõl hányan vennék inkább meg az eredetit szintén türelmetlenségbõl? Jó biztos nem mind, de szerintem elég sokan.
Nekünk meg akkora élmény lesz, hogy csütörtökig tele lesz Borderlands 2 szpojlerrel az internet úgyhogy baromi óvatosnak kell majd lenni, hogy puszta véletlenségbõl ne tudjunk meg fontos dolgokat a játékról... 😞

Ezt amúgy láttátok már? A második résznek már alapból meglesz a maga "Crawmerax" -a! De ezt lenyomni állítólag még annál is sokkal, de sokkal nehezebb lesz. Meglátjuk. Már tök "hivatalosan" bemutatták itt Randy Pitchford játszik ellene nem túl sok sikerrel. 😊

Terramorphous

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

http://www.youtube.com/watch?v=fs7O2wnFNV4&feature=player_embedded#! Sorry rossz videó ment ez a lényeg 😄
Vélemény?
BuriP
Inkább az nézze aki látni akarja hogy játszana egy 8 éves élete elõ FPS-ével! Nem tudom eddig mivel játszott a gyerek dominóval??? Alapjaiban nem érti a játékot! Lehet hogy egy X-Box-kontrollerrel nem lehet olyan jól játszani mint egy egér/billentyûzet kombóval, de kezdem azt hinni hogy a gyerek direkt trollkodik, ennyire nem lehet hülye!

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Nézze az aki nem akar spoiler hegyeket... <#banplz>
lalakov
Már ha vannak olyan haverjaid, akiknek bejön a játék.
wedge31
Haverokal kell menni nem ismeretlenekkel ez a titka a dolognak.

BuriP
Türelmetlenekkel mindenhol lehet találkozni. Ha rohansz velük sok mindenrõl lemaradhatsz, de ha nem tartod velük a lépést "csiga vagy!", "mit szöszmötölsz?". A kedvencem mikor elõrerohan, behúz egy csomó mobot, és meghal. De te vagy a hibás mert nem nõttél a hátára, nem fedezted.
Pedig valószínûleg érdemes lesz körülnézegetni, az elsõ részben is voltak elrejtet ládák minden pályán.

Villamos energia nagyhatalom vagyunk - Nagy a feszültség, kicsi az ellenállás, minden csak volt, a vezetők érintése halálos.

Prince23
😊 De érdekes, ez csak a BL-ben tapasztaltam... na meg párszor Diablo 3-nál... Veszélyes ez a coop 😊

hát igen, ki kell fogni a te vérmérsékletednek megfelelõ játékosokat. Kollégám is ilyen nyugodt, szétnézegetõs, aztán amikor bejött 3.nak Geronimo szétrusholt mindent a másodpercek töredéke alatt 😄

-tRs-Landor

Sir Quno Jedi
Hát én barátokkal toltam és skype-on beszélgettünk alatta. Teljesen jó volt. Mindig megebszéltük hova megyünk, mit csinálunk, mi a taktika stb.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tatyla
haverokkal csak jobb,van ts vagy skype és megy minden...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Prince23
Én mindig próbáltam coopban publikon, de ezek az emberek állandóan futnak, rusholnak, egyáltalán nem lehet szétnézni alaposan miattuk. Szóval nekem a coop a BL-ben egy kétélû kard funkcióként mûködik. Ha meg haverokkal akrunk játsznai, akkor szintén meg kell velük beszélni, hogy: Figyi, kérlek ne rohanj már, az istenit már !

😊

Na ilyen kb a coop 😄

wedge31
Sp az nem az igazi ugy tényleg unalmas lehetett.
Mindenképp probáld ki a coop-ot, teljesen más élményt kapsz ugy.

Az az igazság, hogy maga a játék tetszett meg minden, de valahogy unalomba fulladt nekem. Csak egyedül játszottam, szóval lehet, hogy coop-ban lett volna az igazi. Remélem, hogy itt nem fog unalomba fulladni, és akkor minden rendben lesz. <#smile>

Fpocok

wedge31
Hát, nekem már az is jó lenne ha az elsõ részt hozná minden téren.

Végül én is megrendeltem. <#vigyor> Remélem jobb lesz, mint az elsõ rész.

lalakov
Nem kéne lassan egy warez topik?
Már nagyon várom Zsir játék 😄
szomferi
épp most akartam becsatlakozni, hátha megy még... de hát nem 😄
hétfõn új trailert kapunk ahogy hallottam, az ottlévõknek már le is vetítették

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Borderlands.2.XBOX360-iMARS

MerlinW
Most van vége😊

[merlinw.org]

Nagylaci
Közben a csajszi átöltözött. Na azt kár volt kihagyni pedig... 😊

Nagylaci
Hú bazz, az egyik kedvenc filmem!

Nagylaci
Már megy!!!

szomferi
na akkor így jártak, mert én elindítom a Hetediket, meg megvacsorázok közben 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Nagylaci
5 perce azt mondták, hogy fél perc múlva újraindul... 😊

szomferi
ennyi volt a stream? az elején néztem, míg nem volt hang, kb fél percig, aztán kilõttem, és most ültem gép elég megint 😄

Nagylaci
Mondasz valamit. Ezért nem cserélném az 580 -amat... 😄 😄 😄