7269
  • wesker24
    Ott van nem messze tőle egy kis generátor azt kell bekapcsolni el kezd forogni és az egyik Rakk madárnál lesz az Echo device csak le kell lönni öket !
  • Fpocok
    Rakétavetővel meglövöd a lapátot és aoeba sebzi a kapcsolót?
  • Myselor
    pedig ott van az nem sokkal tőle egy kis generátor vagy micsoda lent a földön egy kis doboz.rajta van a kapcsoló és azzal kell kirobbantani belőle a cuccot
  • Tatyla
    a zsinor felvezet a másik oldalra, ettől azért jobb ötletet várnék mert már körbementem,és a kapcsolója ugyan úgy piros
  • Myselor
    csak kövesd a zsinórt:P
  • Tatyla

ehhez a kapcsolót nem tudom aktiválni,help!!!
  • Nekrofil
    9ig volt elréhető
  • XeeN
    Amikor linkeltem, még jó volt. Akkor regeltem be én is.
  • Hunter of Deer
    Valaki tudna nekem linkelni egy jo Axton skill treet? :P mondjuk meg csak 22 vagyok de jo lenne tudni merre erdemes fejlesztgetni. koszi
  • Fpocok
    Ez már rég lejárt :S
  • XeeN
    Pc: CTCJ3-CSHRS-X3JJT-JJTTB-RSSZR
  • AtiRadish
    En az 1 nek mar ugy kezdtem neki h. a lvl cap 69 volt.. most azt akarod mondani aki lefarmolta terrat (en kb megtettem mar 20-25x)..az meg fogja kapni az erte jaro xp-t ha bejon egy uj dlc lvl cap emelessel?
  • Bluuzia
    Újabb kódok. Ha valaki még esetleg fent lenne. [Active 6PM-9PM CT on 10/5]
    PlayStation 3:C3CBJ-CW5HJ-6S3WJ-9B53T-5RX6C
    Xbox 360: C3CBJ-CW5CR-3R6TR-5F33T-5RXZX
    PC: WBK3T-TSH6Z-633B3-BT3TT-Z6SR5
  • Myselor
    de hát máshogy meg hogy szerezzünk cuccokat.hát kicsit bután van pár dolog megoldva.de hát ez van
  • MerlinW
    Annyiban lehet gáz a terra farmolás - az első részből kiindulva -, hogy a háttérben számolja az XP-t és, ha jönnek a dlc-k velük a level cap emelések, rögtön fel fogtok fejlődni a max szintre, ami élményveszteséget okozhat az új tartalmakban.

Lásd B1 zombis dlc, ahol pt1-ben lvl35-ös ellenfelek, pt2-ben 55-ös ellenfelek jöttek. A legtöbb ember pedig már rég 60-as volt. Knoxx-nál szintén, mindenki 69-es volt, és csak a Pt2.5-ben jöttek 69-72-es ellenfelek, azok is a végén.

Tehát, ha Gearbox nem oldja ezt meg valahogy, akkor nem szerencsés farmolni ebben a játékban. Kérdés persze, hogy Terra mennyi XP-t ad. Crawmerax az első részben pl túl sokat adott, mondjuk szerencsére az csak Knoxx-ban jelent meg, ami ugye az utolsó előtti DLC volt.
  • Myselor
    terrát körübelül annyira érdemes mint a warriort farmolni.semmit nem fog kidobni.nekem 1-2 skint dobott a warrior is.és ennyi.terra a könyvet class modhoz.van a 3ik a szunyog az is dob egy headet.az nagyon jó csak nehéz megidézni.leginkább mini bossok dobnak fegyvert ha azt szeretnél.terrát farmolhatod :|
  • Jack1993
    Elnézést a linkelésért... :/
  • Nagylaci
    Én nyomatom. Leginkább terrát farmolom, de azon kívül, hogy lassan megveszem kilóra a Hyperion vállalatot :) nem dob semmi jót.
    Elég sokat nézegetem ezt:

• Myselor
    nagy a csend,mindenki játszik?vagy senki?:)
  • Myselor
    gz ügyes vagy:)
  • ntex
    Meglett közben :)
  • Myselor
    nyugi.én is ilyen szerencsétlen vagyok.2 fegyver napok óta nem akar kiesni.bár a pajzs könnyen kiesett nekem.többször is.esetleg ha feljössz tunglera odaadom neked a pajzsot.meg 1-2 legendaryt amit nehezen szereztem meg^^ nyugi nekem is megmarad:P glitch
  • ntex
    Ennyire szerencsétlen nem lehetek... :D megvan a +5%-os relicem is, lenyomtam a Warriort PT2-ben és azóta már vagy 50x öltem a shieldes csávót és nem akar kiesni...
  • Tatyla
    relogg...
  • 38tibi38
    Sziasztok!
    Shielded favors küldetésben kaptam egy bugot, mivel én már akkor szét törtem azt a sugarat amikor elmentem begyűjteni a hajakat azoktól a hegyi gorriláktól...
    Most azt írja,hogy túl kell mennem a sugaron, de már ki van lőve, és nem reagál semmire!!
    Ilyenkor mit csináljak?
  • Myselor
    alapból 50szinten érdemes.akkor lesz értelme a bossokat farmolni,csak arra jó amúgy nem
  • ntex
    AMP shieldet érdemes PT2 vége előtt farmolni? Kidobhatja akkor is vagy csak PT2 után? Mert már vagy 40x megöltem és semmi...
  • MerlinW
    Vélemény: K*va unalmas minden nap a linkedet látni a topikban.
  • Jack1993
    http://www.youtube.com/watch?v=7Lk2Bu-PgZI&feature=g-user-u

Légyszi véleményt társaim! :)
  • ntex
    És ez is egy rakat szar... Nem tudom miért de eddig amit találtam ilyen lila fegyvert mind fos volt...
  • Myselor
    hát ez nekem is megvan de igazából szart se ér.nekem is ugyanez ammúgy a véleményem:P
  • ntex
    Most találtam:

• ntex
    Azért kéne PT reset, hogy megcsinálhassam a mellékküldiket újból emelt szintű rewardokkal, mert ha végigviszed PT2-t hozzád szintezi a megmaradt küldiket és rewardjait is
  • MerlinW
    Indíts új karaktert.
  • ntex
    Borderlands 2-höz nem létezik valami még amivel lehet resetelni playthroughot?
  • Nagylaci
    Hát ez a Terramorphus... Egyszerűen ha mindenféle trükk nélkül kellene megölni az nagyon nem érné meg! Gyakorlatilag még nekem sem dob semmi különösebben jót hát még annak aki olyan gear -ben van amivel lealázza a dögöt. Egy csomó próbálkozás után ennyi értékelhetőt kaptam:

• Myselor
    nincsenek képek
  • Nagylaci
    Hát igen... Az rendben van, hogy Zer0 egy rejtélyes karakter akiről még nagy meglepetések derülhetnek ki. De azért annál jobbat is kitalálhattak volna, hogy valójában egy ORDAS NAGY RATYI! XD
  • IMYke2.0.0.0
    Nézd meg Salvador-ét :)
  • Fpocok