7269
  • Myselor
    én értem ezt is.csak az nem tetszik amikor valaki lehülyéz miatta.voltak itt ilyenek.nekem a farmolás nagyobb szórakozást jelent mint másik karit felhúzni,de mondom megjön az új kaszt.azzal fogok játszani majd én is:)nekem is elég volt már terrából meg a többiből
  • Jackyy
    Köszi hozzá is látok :)
  • wedge31
    Mi elértük csapatban a 50-es szintet, kinyirtuk a nagy csápost és ott volt vége annak a karinak a köv dlc-ig.
    Most lehetne végtelenségig farmolni ugyanazt a monsztát de az unalmas lenne.
    Inkább új karival neki álltunk elölröl az egésznek.
    A lényeg, hogy jól szórakoz a játékkal ha ez a farmolás neked az akkor nincs semmi gond vele.
  • ntex
    Én Fraps aztán Movie Maker-el átmentem WMV-be az tömöríti is és úgy tolom fel YT-re
  • Jackyy
    Frapsre, gondoltam én. Vagy tudtok jobbat ?
  • Jackyy
    Mivel szoktatok videót venni ?
    Lekapnám, h nekem mennyi most a terra.
  • Myselor
    hát én értem,csak annyira hülyének nézik az embert.és ez idegesítő.
  • ntex
    Hagyjad, páran nem értik az ilyen játékok lényegét... Diablo meg Titan Quest... A két legnagyobb farmolós RPG :D
  • Myselor
    de most én inkább már csak a mechomanchert várom és majd azzal kezdek el játszani:)
  • Myselor
    lvl50es legendary fegyvereket.miért nem érted még mindig?minek rakták bele őket akkor?és a legendary bossokat?de biztos én vagyok a hülye.
  • IMYke2.0.0.0
    Hálásan köszönöm - tökéletesen működött :)
  • jarlaxxe
    Lv50-en mi a tökömet akarsz te farmolni? ott van vége a játéknak, kezdjél új karit.
  • Myselor
    Vermivorousra kell esetleg nerf.terrára maximum egy kicsi,de ha 1 ütésből leüt a szikláról akkor mindegy úgyis.szerencse kell:)
  • Myselor
    nem azt mondtuk,hogy nem lehet,de ha jól megnézed ,a srác se csak úgy simán tolja.a sebzése se kicsi,én is megöltem egyedül.de farmolni nem bírnám.
  • Myselor
    full meele sebzéssel tolja azért nincs pajzsa,és nagyon szerencséje van,nem mondtam hogy lehetetlen,de nem is egyszerű.és nem hiszem hogy egymás után többször is így megcsinálja.de mindegy
  • Fpocok
    Na, itt van. Faszé sírtok, hogy nem lehet...
  • Fpocok
    Nem én mondtam, ők mondták, hogy nerfelni fogják.
  • ntex
    Végülis nem lehetetlen de itt a csávónak párszor nagyon nagy mákja volt...

• Myselor
    ő azt mondta bee pajzs nélkül fogja majd letolni egyedül.glitch spot és más segítség nélkül.videót kérünk tőle ha már ő ekkora pro nagyon megnézném már,csak jusson el odáig :|
  • ntex
    Szerintem semmikor. Egyedül másképp esélytelen lenyomni :) De ha neked sikerül majd emelem kalapom előtted :P
  • Myselor
    annyira látszik hogy még nem próbáltad megölni,csak az elmebetegek ölik így amúgy nem így megy ez,nem kell arra nerf hidd el.és a szúnyog bossra se Vermivorousra főleg nem,kb ölhetetlen így is szerinted arról mért nincs videó?vagyis nem sok van
  • Fpocok
    Kössz!
  • szomferi
    Új kódok 12.00 órától 15:00 óráig:

PC: W3KB3-X996S-F3TJB-TJBBJ-R5RZJ
    PlayStation 3: 5JKJT-S5WZJ-FH3WB-Z35J3-9W3XZ
    Xbox 360: 5JKJT-S5WWR-BF6TF-W63J3-9W3SK
  • Fpocok
    Csak tudnám, hogy ennek mi a fasz értelme van?
    Na mindegy, nerf jönni fog, kérdés mikor.
  • ntex
  • Myselor
    de én csak a mechomancert szeretném felhúzni 50lvlre a többi karakter nem nagyon tetszik.arra meg még várnom kell.új sirent meg minek:)
  • wedge31
    Ugy ám, én is már a második karimat húzom fel lv50-re.
  • ntex
    Na tessék...:

• lalakov
    Nem kell várni, van másik karakter is amivel kiviheted 50-es szintig és ott van a cooperatív is akár ugyanazzal a karakterrel újat kezdve. ;-)
  • Csokis

• ntex
    Warriornál a szétrepülő loot elég nagy baromság szvsz, már sokadszor jártam úgy hogy nem tudtam egy kék vagy lila itemet felszedni mert elérhetetlen helyre esett, pl. a Warrior alatt szoktam látni itemet, vagy egyenesen belerepül a lávába...
  • Fpocok
    Nem segített.

Kétlem, hogy gyűjtené az xpt és dlckor lépni vagy 30 szintet, ez hatalmas baromság lenne...
  • Myselor
    tudom hogy nem de.ha igen akkor buta megoldás.
  • ntex
    Ha az első részben így is volt az nem jelenti azt hogy automatikusan itt is így működik...
  • Myselor
    ez így viszont elég hülyén van akkor megoldva.vagy ülsz alap gearben és várod a dlcket vagy játszol tovább,és később max level leszel.hmm bután van megoldva
  • wesker24
    Jah kell neki egy restart vagy relog mert ez bizony bebugolt !
  • Nagydög
    Nem(mar ha jol ertem), az XP-t mar most megkapod, csak 50 utan nem lepsz tobb szintet, viszont osszegereblyezhetsz mondjuk 65-re valo XP-t, aztan mikor feljebb megy a level cap, akkor azonnal megleped a szinteket.
  • wesker24
    Akkor ez bizony bug mert én csak bekapcsoltam elkezdett forogni a lapát jöttek a Rakk madarak lelőttem őket egyik ledobta azt amit kell Mission Complete !
  • Myselor
    akkor végülis csak tudod hogy hol kell csak nem működik.relog vagy nem tudom :S
  • Tatyla

ezért ennyire nem vagyok vak