7269
Borderlands
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
OFF/WAREZ topik
Borderlands 2 XBOX360 topik
Special weapon effects
MIT TARTALMAZ A GOTY VÁLTOZAT?
-
#1914 én értem ezt is.csak az nem tetszik amikor valaki lehülyéz miatta.voltak itt ilyenek.nekem a farmolás nagyobb szórakozást jelent mint másik karit felhúzni,de mondom megjön az új kaszt.azzal fogok játszani majd én is:)nekem is elég volt már terrából meg a többiből -
Jackyy #1913 Köszi hozzá is látok :) -
#1912 Mi elértük csapatban a 50-es szintet, kinyirtuk a nagy csápost és ott volt vége annak a karinak a köv dlc-ig.
Most lehetne végtelenségig farmolni ugyanazt a monsztát de az unalmas lenne.
Inkább új karival neki álltunk elölröl az egésznek.
A lényeg, hogy jól szórakoz a játékkal ha ez a farmolás neked az akkor nincs semmi gond vele. -
ntex #1911 Én Fraps aztán Movie Maker-el átmentem WMV-be az tömöríti is és úgy tolom fel YT-re -
Jackyy #1910 Frapsre, gondoltam én. Vagy tudtok jobbat ? -
Jackyy #1909 Mivel szoktatok videót venni ?
Lekapnám, h nekem mennyi most a terra. -
#1908 hát én értem,csak annyira hülyének nézik az embert.és ez idegesítő. -
ntex #1907 Hagyjad, páran nem értik az ilyen játékok lényegét... Diablo meg Titan Quest... A két legnagyobb farmolós RPG :D -
#1906 de most én inkább már csak a mechomanchert várom és majd azzal kezdek el játszani:) -
#1905 lvl50es legendary fegyvereket.miért nem érted még mindig?minek rakták bele őket akkor?és a legendary bossokat?de biztos én vagyok a hülye. -
#1904 Hálásan köszönöm - tökéletesen működött :) -
#1903 Lv50-en mi a tökömet akarsz te farmolni? ott van vége a játéknak, kezdjél új karit. -
#1902 Vermivorousra kell esetleg nerf.terrára maximum egy kicsi,de ha 1 ütésből leüt a szikláról akkor mindegy úgyis.szerencse kell:) -
#1901 nem azt mondtuk,hogy nem lehet,de ha jól megnézed ,a srác se csak úgy simán tolja.a sebzése se kicsi,én is megöltem egyedül.de farmolni nem bírnám. -
#1900 full meele sebzéssel tolja azért nincs pajzsa,és nagyon szerencséje van,nem mondtam hogy lehetetlen,de nem is egyszerű.és nem hiszem hogy egymás után többször is így megcsinálja.de mindegy -
#1899 Na, itt van. Faszé sírtok, hogy nem lehet... -
#1898 Nem én mondtam, ők mondták, hogy nerfelni fogják. -
ntex #1897 Végülis nem lehetetlen de itt a csávónak párszor nagyon nagy mákja volt...
-
#1896 ő azt mondta bee pajzs nélkül fogja majd letolni egyedül.glitch spot és más segítség nélkül.videót kérünk tőle ha már ő ekkora pro nagyon megnézném már,csak jusson el odáig :| -
ntex #1895 Szerintem semmikor. Egyedül másképp esélytelen lenyomni :) De ha neked sikerül majd emelem kalapom előtted :P -
#1894 annyira látszik hogy még nem próbáltad megölni,csak az elmebetegek ölik így amúgy nem így megy ez,nem kell arra nerf hidd el.és a szúnyog bossra se Vermivorousra főleg nem,kb ölhetetlen így is szerinted arról mért nincs videó?vagyis nem sok van -
#1893 Kössz! -
#1892 Új kódok 12.00 órától 15:00 óráig:
PC: W3KB3-X996S-F3TJB-TJBBJ-R5RZJ
PlayStation 3: 5JKJT-S5WZJ-FH3WB-Z35J3-9W3XZ
Xbox 360: 5JKJT-S5WWR-BF6TF-W63J3-9W3SK -
#1891 Csak tudnám, hogy ennek mi a fasz értelme van?
Na mindegy, nerf jönni fog, kérdés mikor. -
ntex #1890 -
#1889 de én csak a mechomancert szeretném felhúzni 50lvlre a többi karakter nem nagyon tetszik.arra meg még várnom kell.új sirent meg minek:) -
#1888 Ugy ám, én is már a második karimat húzom fel lv50-re. -
ntex #1887 Na tessék...:
-
#1886 Nem kell várni, van másik karakter is amivel kiviheted 50-es szintig és ott van a cooperatív is akár ugyanazzal a karakterrel újat kezdve. ;-) -
Csokis #1885
-
ntex #1884 Warriornál a szétrepülő loot elég nagy baromság szvsz, már sokadszor jártam úgy hogy nem tudtam egy kék vagy lila itemet felszedni mert elérhetetlen helyre esett, pl. a Warrior alatt szoktam látni itemet, vagy egyenesen belerepül a lávába... -
#1883 Nem segített.
Kétlem, hogy gyűjtené az xpt és dlckor lépni vagy 30 szintet, ez hatalmas baromság lenne... -
#1882 tudom hogy nem de.ha igen akkor buta megoldás. -
ntex #1881 Ha az első részben így is volt az nem jelenti azt hogy automatikusan itt is így működik... -
#1880 ez így viszont elég hülyén van akkor megoldva.vagy ülsz alap gearben és várod a dlcket vagy játszol tovább,és később max level leszel.hmm bután van megoldva -
#1879 Jah kell neki egy restart vagy relog mert ez bizony bebugolt ! -
Nagydög #1878 Nem(mar ha jol ertem), az XP-t mar most megkapod, csak 50 utan nem lepsz tobb szintet, viszont osszegereblyezhetsz mondjuk 65-re valo XP-t, aztan mikor feljebb megy a level cap, akkor azonnal megleped a szinteket. -
#1877 Akkor ez bizony bug mert én csak bekapcsoltam elkezdett forogni a lapát jöttek a Rakk madarak lelőttem őket egyik ledobta azt amit kell Mission Complete ! -
#1876 akkor végülis csak tudod hogy hol kell csak nem működik.relog vagy nem tudom :S -
ezért ennyire nem vagyok vak