Augusztusban ismét lehet moziba járni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez így van! Legalább háromszor így volt az elmúlt nyolc évben.
Én se értem, hogy lehet a szinkront lehúzni, sokszor a magyar szinkronhang fényévekkel jobb mint az eredeti szereplõ hangja és beleélése ...
Mivel sikerült elbaszni a szinkront ó nagy szinkronmester?
B0nFire
Én meg 12 évig vártam, hogy legyen nálunk mozi, és mire végre megépült, addigra elfogyott a pénzem, illetve az emberek teljesen leszoktak a moziba járásról. <#nevetes1>

A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.

"EDDIG jártam moziba, most már ez ritka alkalom lesz."

És most kivel szúrtál ki?
Az amerika kapitányt MOST NÉZTEM MEG TORRENTRÕL LETÖLTVE. Azért, mert felháborít az, hogy miközben a net tele van orosz kamerás felvételekkel a Magyar premiereket tolják el büntetésbõl. EDDIG jártam moziba, most már ez ritka alkalom lesz.
Ha sorrendbe kéne rakni a képregény adaptációk minõségét, akkor:
1. Amerika kapitány (legnagyobb meglepetés)
2. Green Lantern
3. Cowboys and Aliens
4. Transformers 3 (legnagyobb csalódás)
BoneDragon
Zöld lámpást majd megnézem eredeti nyelven feliratosan, mert múltkor láttam a szinkronos elõzetest és ismét sikerült elb*szni a szinkront. Csak így tovább...

Jó film lett az Amerika kapitány 😊
ez az, amit sosem fogsz megtudni, gondolom. az elsõ kritikák például 5:1 arányban inkább pozitívak. ami nem jelent semmit persze.
Attól hogy valami nem tetszik neked, még nem kell lehúzni.
Kopiati
Erre már az elõzetesek, és a történet is garancia😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Franco neve (szinte) garancia: a film nézhetetlen lesz.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/