Darth Vader nem fog szuszogni a Star Wars magyar Blu-ray kiadásán
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Remélem igazuk van
http://www.swsaga.hu/topic/47-star-wars-saga-dvd-es-blu-ray-kiadas/
íme
találkozunk május negyedikén! 😄
Az lenne a legjobb ha egységesen leszinkronizálnák még egyszer normálisan!
De ez sajnos nem jut el az emberek tudatáig
gondolom, nem vagyok egyedül olyan, aki emlékszik a fílingre, milyen volt anno domini 198x moziban ilyen csemegét nézni, gyûjteni a kártyanaptárokat, ha gazdag voltál, a figurákat (3-400ft, 198x!), vitatkozni, hogy az most dzsedi, dzsedáj, jedi vagy jeti 8). mekkora királyság lett volna, amikor karácsonykor(!) letolták a tv-n az elsõt, ha nem szart volna be a jawáknál kb a család elsõ színes tv-je, a minijunoszty.
a sztori és a technika elavult, persze, de kb tízévente megnézem és meg fogom ezután is, gyermekkorom része volt, és ebbe beletartozik az eredeti szinkron is.
most már én is mindent angolul nézek (és olvasok), de minek: az új sorozat utolsó részének párbeszédei angolul uolyan brazil szappanopera-idézõk, mint a magyaréi. azon az angol szinkron se segít, amikor a végén a setét veder feltápászkodik, én meg felröhögök, mert olyan, mint hermie munster (gyk: frankenstein-féle szörny).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Mellesleg SW-t szinkronosan nézni elég nagy mazochizmus 😄D
Aki meg ezért nem veszi meg...háááát...
Nekem mind meg van, de még egyszer sem néztem meg szinkronosan, pl. errõl a szuszogás elmaradásról sem tudtam 😄D
fotográfik kolomp edisön :D
A videósáv Star Wars, az audiósávon meg valami magyarok dumálnak, ráadásul pont akkor, amikor a szereplõk mondanának éppen valamit... Elég idegesítõ lehet.<#hehe>#hehe>
May the Force be with you! 😊
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Gaming is believing.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Nincs semmilyen kotelezveny erre vonatkozoan?
(Pl.: csak akkor adhatnak ki egy szinkronizalt valtozatot, ha egy Lucas altal penzelt szakertoi garda jovahagyja?)
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Zseniális passzivitásról tett most tanúbizonyságot, mint ahogy a legtöbb kultfilm extra kiadásában is.
Miért nem lehet kellõ körültekintéssel elkészíteni egy filmet?
A "szuszogást" utólag is rá lehetett volna kevertetni bármelyik szinkron stúdióval 5.1-ben, ez nem technikai, hanem human probléma.
Gyanítom, hogy el fog készülni egy "szuszogós" változat is warez változatban, s annak nagyobb sikere lesz!
Így kell öngólt lõni! Gr!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ha vki vállalja a felelõsséget, hogy kiadja, illene tisztelettel hozzányúlni.
ez innentõl a rajongók feladata: bojkottálni a kiadást!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura