Jön a Zöld Lámpás 2, a Flash és Az Igazság Ligája?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem nem..az mind az 1 évad sorozat darabja volt..dupla részes pilot meg 2 duplarészes epizód..
A Zöld Lámpás folytatásának örülnék. A Villám-film is érdekelne, kíváncsi vagyok, hogy mit tudnának kihozni az egészbõl.
A Justice League-film is érdekelne, kérdés, hogy kiket rántanának össze a csapatba, én az eredeti klasszikus hetesnek örülnék, akik a cikkben is meg vannak említve.
Ami Supermant illeti, én Brandon Routh-nak örülnék, szerintem nagyszerû volt a Returns-ben. Persze, elõtte lássuk, hogy teljesít Henry Cavill.
A Justice League-film is érdekelne, kérdés, hogy kiket rántanának össze a csapatba, én az eredeti klasszikus hetesnek örülnék, akik a cikkben is meg vannak említve.
Ami Supermant illeti, én Brandon Routh-nak örülnék, szerintem nagyszerû volt a Returns-ben. Persze, elõtte lássuk, hogy teljesít Henry Cavill.
Tom Wellinget a JL filmbe!
A cikkben arról van szó, hog már van forgatókönyv.
Amúgy volt egy VHS film, ami egy TV film folytatása lett, ezeket nálunk is kiadták.
Amúgy volt egy VHS film, ami egy TV film folytatása lett, ezeket nálunk is kiadták.
Annál kicsit több 😊
Flash-bõl volt mozifilm?..Én úgy tudtam,csak a 90' évek eleji 1 évados sorozat..