9
  • DjDano
    #9
    3 éve vettünk egy 94 centis Sony Braviat 155 ezerért, akkor az volt a legjobb amit ezért a pénzért kaphattunk! A drágaságot általánosságban értettem, mert igenis vannak modellek amik nincsenek elszállva... Ugyanakkor nyilván nem várhatjuk, hogy a létező összes gyártó egy árszinten legyen. A Samsung régen is olcsóbb volt, a LG meg a Samsungnál... A legmélyebb feketéje máig a Sony tv-knek van!
  • Jakuza001
    #8
    Talan nem kellene da Sony nev miatt 30%-al dragabban adni a TV-ket, mint a konkurensek raadasul ugy, hogy semmivel nem jobbak.
  • Trade
    #7
    Na végre itt volt ár az ideje!
    Mi azelőtt mindíg Sonnyt vettünk, de kb 5 évvel ezelőtt átpártoltunk a Panasonicra.Olcsóbbért jobb minőséget kaptunk(Manapság már a Brand is érett lett)Értelme nem volt Sonnyt venni(max azért hogy felvágjunk vele).
    A paneljét se ő maga gyártotta már,bát ez mellékes.

    A Sonny a Nokia útját járta, megelégedtek azzal hogy van egy csomó fan akik úgyis megveszik hiába tud kevesebbet mert a név elég lesz...
    Hát nem volt az és ezért most persze be kell látni hogy nem kellett volna arcoskodni hanem produkálni kellett volna(mint a '80-as években).

    Komolyan mondom jobb hírt nem is olvashattam volna, hogy ők maguk is belátják hogy ez így nem tud tovább menni.OFF:Nokia is belátta(Tavaly kényszerűségből kellett telefont újítanom és eddig inden telefonom Nokia volt akkor is arra adtam a voksot,de nem érdemelte meg,kártyásan lett volna 60 én megkaptam 30 ért előfizura.Ennyi pénzért a Nokia nem volt hajlandó egy nyamvadt wifi chippet belerakni....).



  • lcee
    #6
    Ja az kimaradt hogy 3D-ben pedig még sokkal jobb a plazma
    Már annak aki akar szemüvegben tv-zni (én nem ismerek ilyet.. túl sokan nem is lehetnek)
  • lcee
    #5
    Bárhogy is nézzük ha vmi sokkal drágább és kicsivel jobb akkor nem kell szinte senkinek.
    Pláne, hogy aki jó tv-n akar filmezni (és nem csak állóképeket nézeget)az plazmát vesz :)
    (Most jöhetnek a köpködős hozzászólások :) De nekem plazmám van, aki nem hiszi el hogy a NEOPDP jobb az jöjjön el és nézze meg :) Ezek után nem vennék LCD-t már)
  • mad mind
    #4
    Szerintem a Toshiba veri mindet minőségben, mondjuk árban is.
  • nagymeszi
    #3
    Uhh azt elfelejtettem mondani azért a minőség nem egy LG s Samsungnál kezdődik max Samsungnál a 6000 széria felet sonyi összes modelléivel nem volt eddig probléma gyártás probléma. (minőségi gyártás Sony Sharp s Philips van meg kelően utóbbi azért követ el hibákat néha)
  • nagymeszi
    #2
    Üdv DjDano néztél körül mostanában a tv piacon? ha igen nem mondanád ezt mert a Sony az elmúlt egy évben elég rendesen diktálja a tv árakat sokszor Samsung lg alá üti a dolgokat s az idei modell összes olcsóbb pl mint a Samsung azonos tudásával megegyező tévéi. (egyedül média lejátszási problémákkal küszködik még azaz mkv részén de mint lehet tudni utóbb szoftverfrissítésél megoldható a probléma). U.I.: meglehet nézni mit csinál a Samsung most nyögi idén hogy eddig piaci ár alatt értékesítette a tévéit mert összes új modellje iszonyat drágák (D széria) s már 3D szektorban mindent próbál adni de még az árakat nem tudja leütni. (adni értve alatta 4-6db szemüveg ill most már kis HDD is ad hozzá csak vigyék el)
  • DjDano
    #1
    Pedig a Sony nagyon jó LCD tévéket gyárt, egyetlen probléma itt az árral van, nagyon drágák