50% alá süllyedt a Windows XP piaci részesedése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a biztonsága a xp-nek csapnivaló win7-nél már nem olyan rossz a helyzet
xp nem támogatja a directx 10-et
ezenkívül a win7 gusztusosabban is néz ki
Server 2003-ra épül, nem az xp branchre, ezért ugyanolyan szopás van vele kompatibilitás terén, mint a Vistával (szerintem 0, az xp fanok szerint hatalmas).
De ha jobban elterjedt volna a 64 bites, akkor lehet megérte volna nekik sp4et is gyártani amivel ott tartott volna az Xp mint most a win7.
A mai vasat meg azért nem mindenki engedheti meg magának
amúgy is a w7 kezelõfelülete nagyon hasonlít az xp-hez csak modernebb
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Én jobban szerettem az Xp-t, ez nem azt jelenti hogy rühellem a Win7-et, csak nekem örök kedvenc fog maradni az XP 😊
Az xp-t én mindig is rühelltem csak kényszerbõl használtam. Majd kijött a Vista, de az még szarabb lett mint az Xp volt. Kijött a Windows 7, és mintha nem is Windows-t használtam volna. Az egyetlen oprendszernek nevezhetõ windows az a Windows 7
Én azért arra kíváncsi lennék hogy mi lett volna hogyha a 64 bites XP több támogatást kap, mondjuk SP3-t , meg magyarosítást (mondjuk ez csak tényleg kényelmi extra) pluszban minden progi futna rajta ami a win7-en is.
Én is azért álltam át 32 bites Xprõl, 64 bites Win7-re mert nem tudta kezelni a 4-6 giga ramot amire szükségem volt a munkámhoz, közben a 64bites XP terméktámogatása a kacsa seg*e alatt.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
"Az asztali gépek esetében van az Intelnek a legkisebb részesedése, hiszen a piac 70,9%-át fedik le, szemben az AMD 28,9%-os és a VIA 0,2%-os szeletével." <#wow3>#wow3>
Nothing Ever Changes
Én pl otthon desktopon linuxozom, szerveren dettó. Asszony netbookján linuxozik, anyám és apám szintén. Mert ez a kényelmes, és ezt szoktam meg. Aztán javasoltam nekik is, és erre tudtam õket megtanítani. Azóta békésen boldogan használják.
De melóhelyen sajnos kénytelen vagyok windowsozni, mert windowsra vannak írva azok a programok, amiket használni kell nap mint nap, és nincs rá alternatíva, a céges policy-rõl nem is beszélve.
Van tapasztalatom mindkét OS-bõl dögivel, jó és rossz egyaránt. Mindegyiknek megvan a maga elõnye, hátránya.
De pl idiotizmus linuxon wine-al csúcsjátékokat játszani, mint ahogy ugyanúgy hülyeség windows alapon kritikus szervert üzemeltetni (persze azt is jól be lehet állítani, de a tapasztalat azt mutatja, hogy sokkal több gond van vele).
Aki elvakult is fanatikus egy OS-el szemben (netán annak egy verziójával), az simán egy szemellenzõs idióta, kb ahhoz tudnám hasonlítani hogy neki AZ AUTÓ egy ferrari. És ez igaz is, mert qrva jó kocsi, de városban kisboltba járni vele...hát...
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
<#nevetes2>#nevetes2>
What about the forests?
mondjuk amúgy sem lenne többségben a linux, mert nem mindenkinek való, de szerintem a képességei alapján egy 5-10 százalékot simán el lehetne érnie. fura dolog ez.
XP - Win7 - Linux? Nekem a DOS-szal se volt bajom - csak haladni kell a korral 😄
Esélyes, hogyha megjelenik a Win8 (és jó lesz) - nem nyeri el a Win7 az XP-tõl az elsõ helyet...
"bár a Windows XP a legelterjedtebb rendszer a cég szoftverét használók körében, 49 százalékos részesedése messze elmarad attól az aránytól, amit a fertõzöttségben ért el. A számok szerint a legbiztonságosabbnak a Windows 7 látszik: ez a kiadás a második a népszerûségi listán (38% a részesedése), miközben az e rendszerre települõ rootkitek aránya a legalacsonyabb."
Köszönöm, nincs több kérdésem, Tisztelt Bíróság! – hogy a te szavaiddal éljek.
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Miért nem lehet az ilyen provokátorokat azonnal végleg bannolni, de lehetõleg halókártya cím tiltással...
Asztali gépen én is Win7-et használok amúgy 16GB rammal és SSD-vel otthon (de nem ellenségem a linux parancssor sem). WinXP-vel ez kicsit nehéz lenne bozontos.
A cégnél ahol dolgozom, most indult meg az átállás a 64bites Win7-re. Egész egyszerûen a tervezõprogramoknak az egyre részletesebb modellek és adatok miatt kell a több memória és a WinXP nem tud többet biztosítani 2GB-nál (a 3GB kapcsoló gyakran instabilitást okoz).
Te, nagy informatikus, hekker, hardwerépítõ szakmunkás.
Amúgy pedig: Tera – mértékegység; Terra – a Föld nevû bolygó, ahol a rajtad kívül állók élnek. <#kocsog>#kocsog>
Amúgy meg az imádott XP a legsebezhetõbb oprendszer. A 7-nek is vannak hiányosságai de legalább egy naprakész modern operációs rendszer ami semmilyen berhelést nem igényel. Amúgy nekem a notimon Vista van idestova 4 éve és HIBAMENTES úgyhogy ilyen is van. 😊 Asztali meg a 7 fut el vígan 8giga rammal. XP-ztem kb. mióta kijött és szerintem a 7 jobb de ez természetes is. Aki meg warezolja ezeket annak a véleménye is annyit ér kb. Ingyen minden jó.
gombabácsi: 22-23 ezer a Home Premium. Professional 34 a többinek sok értelme nincs. 😊
Amúgy tényleg a linuxnak kellene már vezetnie. De sajnos még mindig benne vannak az õsi szopatások (appok fájlainak minimum 3 helyre történõ pakolása, rendszerfüggõségek, stb.)Meg hát a disztrók egymás közötti f@szkodása. Ezeket leszámítva sokkal kényelmesebb szerintem.
A Win elég bénácska, mindig is az volt, nem igazán a praktikusságra épített, annak ellenére, hogy most már legalább szép.
A kettõ ötvözete a (f)OS X, aminek a legújabb változata annyira jó, hogy besz@rok rajta, csak az meg drága nekünk, a Kárpát-medence koboldjainak.
LZ forever
Inkább lehúztam az XP-t 😊
Win7 > <#levele>#levele>
Köszönjük. Nincs több kérdés. <#eplus2>#eplus2>
Windows 8 mikor is jelenik meg ? Jövõre? Ezzel a penzummal mikor venné át a Win7 a vezetést ? 2070-re ? (talán) <#falbav>#falbav>
A számok és a tények önmagukért beszélnek. Le merem vonni a végkövetkeztetést:
az XP jó, a windows 7 pedig hát... khm... gyengécske.. ELÉGTELEN.
Microsoft története.
Olvasd át M$ történetét és azon belül mi történt az 1980-as években.Ez pedig egy intelligens válasz egy noob kérdésre.
One Vision. One Purpose.