Bukás lehet a Nintendo 3DS
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon nem fogja megrengetni a céget, a wii-bõl megszedték magukat a sok hülyével,akik megvették az elõállításhoz képest 3-4szeres áron..😊
Egyébként ha a VITA kijön túlzottan sok esélye ennek a szarnak sem lesz...
Majd a Vájú talán mutat valamit de eddig csak a mesék és a más konzolok és pcjáték videókból összevágott kamuvideók voltak mint "techdemo", meg némi madárrepkedés ami egy 2005-ös 3dmark színvonalon mozog...
Idejelennemár hogy kicsit bedõljenek a konzolvilág legnagyobb haszonlesõi is....De úgysefognak a birkák majd veszik a vájút mint a cukrot.😊
Egyébként ha a VITA kijön túlzottan sok esélye ennek a szarnak sem lesz...
Majd a Vájú talán mutat valamit de eddig csak a mesék és a más konzolok és pcjáték videókból összevágott kamuvideók voltak mint "techdemo", meg némi madárrepkedés ami egy 2005-ös 3dmark színvonalon mozog...
Idejelennemár hogy kicsit bedõljenek a konzolvilág legnagyobb haszonlesõi is....De úgysefognak a birkák majd veszik a vájút mint a cukrot.😊
Csodálkoznak, hogy megbukik mikor megjelenés után 2 hónappal lehetett az elsõ rendes játékot kapni rá az is egy remake. Hülye nintendo minimum egy marioval kellett volna kezdeni a resident evil meg a metal gear solid kíséretében. Én is megvettem az elsõk között aztán lassan a felét se éri 😞, erre most kapok ingyen nes játékokat a store-ban, hogy kárpótoljanak aha köszi megérte 😊
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Gyorsan gyorsan vissza egy matek órára!
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Sosem volt erõsségem a matek de ha valaminek elveszem az egyharmadát azaz 33.4%-át (pl) akkor a fennmaradó matéria 66.6% lesz. Persze én hülye vagyok ehhez szóval ki tudja<#falbav>#falbav>
Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB
"már harmadával csökken az értéke."
Vagy elírás, vagy tárgyi tévedés, de ha valaminek harmadával csökkentjük az árát, az 75%-os árcsökkentés volna. Nem negyedével csökken az ára?
Ja és igen... az ÁRA és nem az értéke!
Vagy elírás, vagy tárgyi tévedés, de ha valaminek harmadával csökkentjük az árát, az 75%-os árcsökkentés volna. Nem negyedével csökken az ára?
Ja és igen... az ÁRA és nem az értéke!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
← ElőzőOldal 2 / 2