55
-
csomi #15 Erdekes szempontok, csak kar hogy egy kicsit szubjektiv es a nagy resze butasag. -
#14 nyugodtan írd be az aláírásodba "annyit értek a matekhoz, mint egy majom a banánkonzervhez ..." -
#13 No comment. -
#12 Biztos politikus, azok ertelmezik mindig furcsan ezeket a harmados dolgokat :D -
#11 Én sajnálom a pénzt tőlük egy szinten, mert én már melózok érte.
Mondd csak te hogy vagy ezzel?
Miben is újított a nintendo mellesleg? Hogy eladott egy felturbózott GC hw-t arányáron? Hogy a fénypisztolyt, amit a piacos sárgakazishoz is adnak, megpiszkálva, átdizájnolva standard irányítóvá tette?
Hmmm...
A Nintendo tényleg nagyot alkotott abban, hogy olyan marketinggal állt elő, hogy ezt az emberek bőnyállal benyelték.
Miben volt még nagy a Nintendo?
Hogy a Sony-val összeállt, hogy csináljanak az aktuális konzoljokhoz egy CD-s változatot, majd felrúgta a szerződést. Mire pár év múlva kijött a PS és lemosta őket a pályáról. Szólhatott volna a 95-2005 közötti időszak is a Nintendoról, ez csak rajtuk múlott. -
#10 Öhm... Magyarázd el légyszi, hogy mi a különbség valaminek a harmada és az egyharmada között? -
#9 Tegyünk már különbséget az egyharmad és a harmad között... -
opeca #8 A Wii valóban drága volt, viszont nem sajnálom tőlük a pénzt mert egyfelől egy nyugati fizetésbe az még bőven belefért másfelől pedig mertek kicsit merészkedni, újítani.
Lehet, hogy sok a haszonleső, de a Nintendo legalább letett valamit az asztalra. Amikor a Sony meg a Microsoft még azt sem tudta, mi az a konzol, a Nintendo már nagyban gyártotta a NES-eket. -
#7 Elmondom miert bukik meg.
Mert az allitolagos "3D", nem nagy feature sot, sok embernek egyaltalan nem tetszik. -
#6 Annyira nem vagy hulye, de pl. a kerekitest elszabtad. ;) :D -
#5 Nagyon nem fogja megrengetni a céget, a wii-ből megszedték magukat a sok hülyével,akik megvették az előállításhoz képest 3-4szeres áron..:)
Egyébként ha a VITA kijön túlzottan sok esélye ennek a szarnak sem lesz...
Majd a Vájú talán mutat valamit de eddig csak a mesék és a más konzolok és pcjáték videókból összevágott kamuvideók voltak mint "techdemo", meg némi madárrepkedés ami egy 2005-ös 3dmark színvonalon mozog...
Idejelennemár hogy kicsit bedőljenek a konzolvilág legnagyobb haszonlesői is....De úgysefognak a birkák majd veszik a vájút mint a cukrot.:) -
Renátó1985 #4 Csodálkoznak, hogy megbukik mikor megjelenés után 2 hónappal lehetett az első rendes játékot kapni rá az is egy remake. Hülye nintendo minimum egy marioval kellett volna kezdeni a resident evil meg a metal gear solid kíséretében. Én is megvettem az elsők között aztán lassan a felét se éri :(, erre most kapok ingyen nes játékokat a store-ban, hogy kárpótoljanak aha köszi megérte :) -
#3 Gyorsan gyorsan vissza egy matek órára! -
Gamecube86 #2 Sosem volt erősségem a matek de ha valaminek elveszem az egyharmadát azaz 33.4%-át (pl) akkor a fennmaradó matéria 66.6% lesz. Persze én hülye vagyok ehhez szóval ki tudja -
#1 "már harmadával csökken az értéke."
Vagy elírás, vagy tárgyi tévedés, de ha valaminek harmadával csökkentjük az árát, az 75%-os árcsökkentés volna. Nem negyedével csökken az ára?
Ja és igen... az ÁRA és nem az értéke!