Mutasd az avatárod, megmondom ki vagy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!
Az a lényeg, hogy kummentel e a neten vagy nem kummentel.
Mert ha kummentel, akkor már eleve veszélyes a fennálló hatalomra, mert a gondolkodó, érdeklõdõ 2-3%-ba tartozik.
Szóval, ha valaki azt hiszi, hogy majd olyan avatart választ ami kisnyuszi és így jól átb.szta az ügynököket, az nagyot téved.<#wink>#wink>
Ilyenkor mi van? Kikövetkeztetik belõle, hogy sok paszulyt eszem? No, akkor igencsak nagyot koppannak.<#mf1>#mf1>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
De sztem néhányba betaláltál, a programozónál pl felvisítottam én is a röhögéstõl (meg a magamra ismeréstõl) 😊
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
És ilyen formán akkor is elemezhetõ lenne az avatar szerintem, ha nem szereplõt/karaktert ábrázol, hanem akármi mást.
(A grafológus sem az alapján von le következtetéseket, hogy az vizsgált írás tulajdonosa mit írt, hanem azt nézi, hogy hogyan írta...)
... és term. nem bántásnak szántam. Pontosan annyira kell komolyan venni, mint a fenti cikket :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
1:Soha nem tudom felfogni, hogy milyen technológiával fogják csinálni.
2:Tinman: az a kép van 1024x768-ba is, emrt ha igen elküldhetnéd, és háttérkép lenne.
3:Szerintem csak annyi lesz program: avatar 1:kocka 2:kocka stb.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Na ebbõl következtessetek 😄
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
És mennyire igaz rám... Szóval a cikk értelmes.
Egyébként mindenki olyan avatart tesz ki, amit magához illõnek tart.
Vagy épp csak poénost. De az is jellemez.
Ez ennyire érdekes lenne? Szerintem teljes mértékben logikus.
Nem véletlen választanak kedvenc szuperhõst és hasonlókat kisgyerekek is...
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Meg fogják állapítani, hogy krónikus tudathasadásban szenved, ennél fogva nincs tisztában saját személyével...
Amúgy érdekes kutatásnak tûnik.
De nehezemre esik elképzelni például, hogyan mûködne ez olyan játékok esetén, ahol korlátozott számba érhetõ el a karakterek testreszabása. Mert van pl. 5 arc típus, 30 féle páncél, 13 kiegészítõ. Ezek után elég valószínû lenne, hogy belefutnak nagyon hasonló, vagy ugyan olyan avatarokba.
Látom nem értetted meg mire akartam kilyukadni. Teljesen mindegy, hogy honnan költenek pénzt erre. Akár a pápa, mikulás, szentlélek is adja. Ez egy baromság. A pénz pedig jöjjön bárhonnan a baromság helyett sokkal fontosabb területeken lehetne felhasználni. Gyökeres változásokra lenne szükség a világ problémáinak megoldására. A gond ott kezdõdik, hogy még egy ilyen forumon sem ismeri fel az emberek egy része ezt. Akkor hogyan várható el, hogy bármi pozitív változás alakuljon a világban?
Másrészt biztos vagyok benne, hogy ebbõl lesz bevétel: maguk az MMORPG üzemeltetõk és a a kiberbiztonsági cégek jól tudnák használni ezt a technológiát - ha egyáltalán megvalósítható, és lesz belõle konkrét szoftver. Elõbbiek a felhasználókat védenék, pl. ha egy karakter hirtelen eladja minden cuccát, akkor feltételezhetõ, hogy feltörték. Ebbõl minden játékos sokat profitálna.
Igaza van az elõzõ hozzászólóknak.
Mi van ha valakinek 40 különbözõ karaktere van teljesen más személyiség jegyekkel. Azzal mit csinálnak? Khe?
https://twitter.com/foodlfg

mellesleg van akinek a szépérzékét elégíti ki egy egy avatar, és van, aki nagyon sûrûn van aki soha sem cseréli le(akár az alap értelmezettet). Így már megbukott az egész.
A fiam (20 éves) elég sok online játékban játszik, az egyikben van vagy 50 db karaktere a fehér kisnyuszitól kezdve a villámokat szóró sárkányig...
Tuti, hogy ebbõl senki nem állapítja meg a használó személyiségét!...
Én vagy 20-30 fórumon vagyok beregisztrálva, mindenütt különbözõ avatarral és nicknévvel, ha egymás mellé tenné az egyetemi kutató úr, lenne nagy meglepetés, mert el sem hinné, hogy ugyanaz a személy van mindegyik mögött!...
Komolyan, nem értem, miért jó az valakiknek, hogy mindenáron nyomozni akarnak az emberek után?!...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ \"A lehetetlen mindössze annyit jelent, hogy még nem találtad meg a megoldást.\"