Egyre durvább rekordokat dönt az új Harry Potter

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TreDoR
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szerintem az, hogy eldobta nem feltétlenul jelenti azt, hogy nem az ové. Teszem azt ha beleizzadsz egy pólóba és ledobod magadról, még a tiéd marad. Persze a birtoklás eléggé szubjektív egy fantasyban. Az viszont valóban nem lett a nézo szájába rágva, hogy Potter láthatatlan kopenye, a Halál láthatatlan kopenyének leszakított darabja volna. Az is igaz, hogy az ereklyéket sem elemezték ki, csak annyi hagzott el kétszer a filmben, hogy akinek megvan mindhárom ereklye, az legyozi a halált.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Laza
A hírhez hozzászólva, a mozi is olyan, mint bármi más, ahol nem adják vissza a pénzed ha nem tetszik ami látsz. Tehát mindenki elõre fizet, de nem mindenki távozik elégedettséggel. És egy HP befejezõ részt akkor is meg fognak sokan nézni, ha azt mondja a haver hogy szar, mert a saját szemével akarja mindenki látni.
Inkább elégedettségi felmérést kellene tartani.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ja, és Potternek a ruhája nem volt horcrux ... min le kellett volna égjen róla egy ekkora erejû csapástól .... meg sem perzselõdött 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Mindegyik horcrux megsérült, megrongálódott, tönkrement az elpusztítás alkalmával.

Laza
Már ez az ereklyés rész is sántított nekem egy kicsit, mert nagyon nem lett kiemelve ezek jelentõsége. Sõt, Én nem emlékszem, hogy valaha bárki elmesélte volna, hogy az a köpönyeg az AZ a köpönyeg. Illetve a követ is csak úgy elõvette a zsebébõl (persze, amirõl tudjuk, hogy elvileg honnan van, bár nekem a film nézése közben nem jutott eszembe). Ráadásul a követ el is dobta. A film abszolúte nem magyaráz meg semmit sem.

TreDoR
Igazából mindegy, elolvastam a konyvben az ide vonatkozó részt, le van írva, miért nem halt meg (nem azért, mert horcrux volt, vagy mert ot "készítette el" utoljára, és nem is az ereklyék miatt), nekem nem tetszik, a konyvben leírt magyarázat, de ez az én véleményem.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Erre most mérget nem vennék, de ezt a filmkészítõk találták ki (az elporladást). Mellesleg meg a kigyót le is fejezték.
TreDoR
Hát nemtom, de a kígyó pl. porrá vált, amikor Neville megolte, nem csak szimplán megszunt horcrux lenni.

Egyébként van egy nagyon jó - és kegyetlenül hosszú - anyag, ami jól elmagyarázza a dolgokat. Wikibooks - Harry Potter
Nincs benne logikai bukfenc, csak jobban oda kellett volna figyelni:
Harry azért "támad fel", mert õ az utolsó horcrux. Tehát hiába "ölik meg" nem hal meg tõle, csak megszûnik horcrux lenni. Csak Voldi papának ez nem esett le.
Erre gondoltam én is. Már mint, hogy ez a gazdacserés dolog csak a bodzapálcára vonatkozik.

TreDoR
Gondolom azért támadt fel Potter, mert ové volt a Halál mindhárom ereklyéje. Bár csak most olvasom a konyveket, de gondolom ez lesz a magyarázat. Viszont a pálcacserélgetés tényleg sántít, esetleg arra lehet fogni, hogy a bodzapálca másképp választ gazdát mint a tobbi.

Narxis
Elég nagy taplóság.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Laza
Nekem az utolsó rész története nem igazán jött be ... volt benne némi logikai bukfenc ......

Érdekes, hogy a harcban porrá varázsolják egymást az emberek, aztán a legnagyobb gonoszság meg sem karcolja Mr. Pottert a gyilkos varázslatával ... sõt, annyira be lehet csapni, hogy hogy simán beveszi a legnagyobb ellenségétõl, hogy halottnak tetetni magát ....... és ezt még azzal sem lehet magyarázni, hogy azért nem sikerült, mert a várázspálca elvileg Potter úrfié vala ... mert ahogy elmagyarázza, hogy miért is lenne az övé, akkora pofont ad az elsõ 7 résznek, hogy csak na ....... már minden pálca réges-régen gazdát cserélt volna a suliban, annyiszor fegyverezték le egymást oda-vissza .... ez egy bõdületesen nagy hülyeség!!

Mint írtad 8. rész. Tehát valószínû azok mennek el megnézni, akik látták az elõzõ hetet, vagyis rajongók, ha nem is elvakultan, de kedvelik a HP filmeket. Szóval ezek az emberek mentek fel imdb-re. Ezért egy 8. rész megjelenés után közel a top100-hoz, nem jelent semmit, hisz egy rajongó mindig magas pontot ad a kedvencére.
Ha valaki megvezethetõ, akkor te, mert ilyen hülyeséget olvastál. Egy 8 részes sorozat utolsó részére nem kell senkit megvezetni. Azt mindenki azért nézte meg, mert érdekelte. Nem véletlen, hogy ilyen jó kritikákat kapott. imdb-n is top100 közeli-
én egy centet se adtam nekik
Nekem tetszett...

Valószínûleg elfogult vagyok és azért, de szerintem pont az ilyeneknek célozták a filmet és bejött nekik.

A végén az öregítési próbálkozás szerintem "aranyosan vicces" volt, nem pedig "szánalmas".

az embereknek nincs baja, csak sok az egyszerû, megvezethetõ köztük, mondjuk az emberek ráadásul okosabbak mint 50-100 éve... ez egy jelenség, amit hype-nak hívnak, ha gyurmából csinálták volna meg az utolsó HP filmet akkor is legalább 500 milliót hozott volna
Neked mi bajod van? Megnézted a filmet? Meg. Akkor meg? Te is a nézõk között vagy.
A könyv remek volt. Az utolsó film szánalmasan gyenge. Mégis rekordokat döntöget. Mi baja van az embereknek?
Lol. Én pamutbajusznak szoktam hívni.

"szakmunkásbajusszal" haha, ez tetszett. Nehogy nekem essen valaki! Nem követem nyomon a sorozatot vagyis a filmeket, szóval nem ítélkezem, csak ezt viccesnek tartom.
Skynet
Csak a film gagyi...
Az effektusok,fõleg a robbanások közepette seprüvel röpködés borzalom gyenge kategória...
A film végén pedig egyenesen szánalmas hogy a költségvetésbõl nem futotta pár HASONLÍTÓ sztár vagy egy komolyabb maszkmester munka hogy 19 évvel késöbb ne röhögjek azon hogy potter szakmunkásbajusszal áll egy kb 5 évve fiatalabb gyerek elött mint az apja...Szánalom...
Sokkal többet vártam...
Ha az elõzõ rész ütemében fogy a nézõ, akkor 1,3 milliárd lehet a végállomás. Ami azért nem rossz :-D

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams