20
-
Zero 7th #20 Ezt most mégis miért rángattad elő? Három éves cikk. Már majdnem válaszoltam az egyik első hozzászólásra, amikor észrevettem egy évekkel ezelőtt bannolt nickemet a kommentek közt... :P -
qrd0xQSt2rdvnu #19 Kate Spence nagyon féltheti az állását. Egyrészt honnan tudja, hogy mit hogyan csináltak több ezer évvel ezelőtt? Másrészt nulla rugalmasság van az elméjében? -
#18 Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön, mert lehet, hogy valami galaxispusztító eszköz tokja, és akkor minmeghalunk...
#17 Julius Caesar:
Nem tudom, még sosem jártam egyikbe sem. Ezt egy újságírótól hallottam... X) -
#17 Mióta van komolyanvehető újságíró iskola? -
Reparamorf #16 Mózes kőtáblái meg az első táblapc-k voltak... -
uwu 80 #15 Ember ilyet csinálni nem tud. Biztos ez is földön kívüli eredetű.
És nem beosztás a mintája hanem varázsjel. -
Artyy #14 Tessék elolvasni a cikket mielőtt mocskos rohadt megjegyzéseket írunk (h gombabácsi szavaival éljek) mielőtt kommentálunk. Látszik pár ember kommentjén h csak a cikk címéig jutott el. A cikk már a második mondata közli: "A körbe most egy fizikus is beszállt, az állítva, hogy az eszköz nem más mint a világ első ismert szögmérője." -
#13 Az ugye megvan, hogy te is a nép vagy, és habzsolod kétpofára? -
#12 Én eredetileg a címre reagálva írtam csak úgy. Bár a címnek figyelemfelkeltőnek kell lennie, ezt tanítják a világ összes média iskolájában. :D
És máris túl van lihegve az egész... -
nirriti #11 "világ első ismert szögmérője"
Segítek értelmezni: Azt akarja jelenteni, hogy nem feltétlenül az első, de a legrégebbi amit ismerünk. -
gombabácsi #10 "honnan tudják, hogy ez a világ első szögmérője?"
Ez egy megszokott, tipikus mocskos rodhadt újságírói nagyotmondás. Így szenzációsabbnak tűnik a hír. A nép pedig habzsolja kétpofára. -
Higgs Bozontos #9 Szerintem szögmérőt találtak, csak az már a kr.e. 1400-ban is antik darabnak számított, ezért rakták végül az építész sírjába, abban az időben már voltak jóval fejlettebb eszközök is a szög mérésére. -
Zolivok #8 nembaj segített a hettiták feltérképezésében cowboy az is elég -
SaGa #7 A cikk címében kérdőjel van... -
SgtPepper #6 cikk címe: megtalálták a szögmérőt!
cikk tartalma: nemis találták meg... -
Ender Wiggin #5 Majd Zafi Hawass megmondja a tuttit... -
#4 Jó üzlet ez az egyiptológia.Tipikus rókabőr effektus az egész,ezért már nem is lehet komolyan venni.Unalmas ötlettelen és egysíkú találgatás meg tippelgetés. -
Hugo Chavez #3 "a tárgy csupán egy dísztok. ... "Amikor az egyiptomiak pontosak akarnak lenni, akkor pontosak is voltak" "
Szerintem meg a pontos szögmérő dísztokja volt. -
#2 Lehet, hogy csak egy falra szerelhető WC-papirusz tartó volt. Pont belefér egy guriga, ha jól látom.
Amúgy, ha tényleg szögmérő, akkor honnan tudják, hogy ez a világ első szögmérője? Biztos nincsen sehol elkutyulódva a föld alatt egy még ennél is régebbi?
És miért volt kódolt? Nehogy rájöjjön a fáraó, hogy a palotájában nincs egyetlen derékszög sem? -
#1 Szinte biztos,hogy hamisítvány.