Sikeres a Hupikék törpikék 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván ironziált. Tudod, az a dolog a ceruzával... 😄
Nothing to say
Az a baj, hogy a gyerekekkel minden ilyen szart meg lehet etetni, a szülõk meg kénytelenek elvinni õket a moziba. A minõsítésedet pedig figyelmen kívül hagyom, mert kultúrlények lennénk, vagy mi a szar.
Nothing to say
"Most ezt zabálják 25 milliós hétvégi eredménnyel,a Cowboyok és Ûrlények meg csalódás a 40 millió körüli eredménnyel?Akkor hogy is van ez?"
Te tényleg ennyire buta vagy, hogy nem tudod a választ a kérdésre? Most komolyan, gondolkozz már egy kicsit.
Te tényleg ennyire buta vagy, hogy nem tudod a választ a kérdésre? Most komolyan, gondolkozz már egy kicsit.
Most ezt zabálják 25 milliós hétvégi eredménnyel,a Cowboyok és Ûrlények meg csalódás a 40 millió körüli eredménnyel?Akkor hogy is van ez?Nem tudom mibõl gondolják Amerikában,hogy az embereknek feneketlen a pénztárcájuk,de viszonylag erõs a mezõny mostanában-legalábbis mennyiségileg- és szerintem kifogytak az emberek tartalékai.
A törpök Aprajafalvába valók nem New Yorkba, remélem a 2. részben õk fogják megmenteni a földet egy idegeninváziótól
aha...hát,persze...hihető volt
Hát errõl tényleg üvölt, hogy egy rakás szar. Teletabbi film nem lesz? ...
Nekem ez nem "aranyos". Ez egy vacak. Az eredeti rajzfilm az "aranyos" volt.Azért mert amcsi attól még minden szemetet nem fognak lenyomni a torkomon.
De benne van Neil Patrick Harris!
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
kalapos bameg, leköcsögözöd csípõbõl, mikor igaza van. A törpök utoljára akkor voltak "aranyosak és viccesek", mikor még rajzfilmen ugráltak. Ez a hálivúdiasított szar tényleg pusztító, ezt viszont jól látod.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ja. Pusztuljanak a 6-10 éves gyerekek, akik (nekik) aranyos és vicces mesét mernek nézni. Kicsit vagy csak köcsög, ez a szerencse.
Ezt tényleg megnézik az emberek? OMG, hova jutottunk...
Nothing to say