10
  • Renátó1985
    Pedig kit érdekel, hogy egy drogos kinyírta magát mert nem tudta mit csináljon jó dolgában :(
    totál egyet értek veled
  • DjDano
    Ez is igaz, nem véletlenül bulvárosodnak egyre inkább már azok a médiák is ami eddig ellenálltak valamennyire...
  • RoyalPredator
    Nem. Magyar népnek a pletyka kell.
    Amy Winehousról zengett a facebook és a net, norvég mészárlást le se szarták. Még azt se, h a szigeten is ugyan ez volt/lesz a tervük!!
  • DjDano
    Pedig az alapból pesszimista magyar népnek inkább pozitív hírek/események áradatára lenne szükség... Egyébként én ellenállok a közösségi oldal mániának. Facebookom, twitterem nincs, IWIW van de jó ha hetente egyszer felnézek :)
  • Yagami
    Ritkán kommentelek SG-re, mert én is pontosan ezt tapasztalom:) Viszont jókat szoktam röhögni sokszor...(a cikkeken meg pláne)
    További szép estét!
  • hdo
    SG-n mindenki szakember, és automatikusan jobban ért mindenhez amihez hozzászól, azoknál is akikről szó van, és azoknál a hozzászólóknál is akik ugyanazon a területen szereztek tudást mint ami a cikk szakterülete ... legalábbis én ezt szűrtem le eddig.
  • netperformer
    Már nem lehetsz... túlképzett vagy. De ha elmész USA-ba egy felejtősuliba, akkor még talán van esélyed xD
  • Rotyoka
    szakember akarok lenni
  • viasz
    "A közösségi oldalak, mint a Facebook és a Twitter segítenek felgyorsítani a természeti-, és egyéb katasztrófákra, illetve a vészhelyzetekre adott válaszreakciók terjedését - állapították meg az amerikai szakemberek."

Komolyan?? Ehhez csak gratulálni tudok!!! Gondolom magasan kvalifikált tudósok állapították meg jó sok pénzért...!
  • hurkaur
    "állapították meg az amerikai szakemberek." hűha, ez már valami!