Az internet minket is a katasztrófák részeseivé tesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig kit érdekel, hogy egy drogos kinyírta magát mert nem tudta mit csináljon jó dolgában 😞
totál egyet értek veled
totál egyet értek veled
Steam name: Renato_Misak XBL gamertag: Renato Misak PSN: Misak_Renato
Ez is igaz, nem véletlenül bulvárosodnak egyre inkább már azok a médiák is ami eddig ellenálltak valamennyire...
Nem. Magyar népnek a pletyka kell.
Amy Winehousról zengett a facebook és a net, norvég mészárlást le se szarták. Még azt se, h a szigeten is ugyan ez volt/lesz a tervük!!
Amy Winehousról zengett a facebook és a net, norvég mészárlást le se szarták. Még azt se, h a szigeten is ugyan ez volt/lesz a tervük!!
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Pedig az alapból pesszimista magyar népnek inkább pozitív hírek/események áradatára lenne szükség... Egyébként én ellenállok a közösségi oldal mániának. Facebookom, twitterem nincs, IWIW van de jó ha hetente egyszer felnézek 😊
Ritkán kommentelek SG-re, mert én is pontosan ezt tapasztalom😊 Viszont jókat szoktam röhögni sokszor...(a cikkeken meg pláne)
További szép estét!
További szép estét!
SG-n mindenki szakember, és automatikusan jobban ért mindenhez amihez hozzászól, azoknál is akikrõl szó van, és azoknál a hozzászólóknál is akik ugyanazon a területen szereztek tudást mint ami a cikk szakterülete ... legalábbis én ezt szûrtem le eddig.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Már nem lehetsz... túlképzett vagy. De ha elmész USA-ba egy felejtõsuliba, akkor még talán van esélyed xD
szakember akarok lenni
"A közösségi oldalak, mint a Facebook és a Twitter segítenek felgyorsítani a természeti-, és egyéb katasztrófákra, illetve a vészhelyzetekre adott válaszreakciók terjedését - állapították meg az amerikai szakemberek."
Komolyan?? Ehhez csak gratulálni tudok!!! Gondolom magasan kvalifikált tudósok állapították meg jó sok pénzért...!
Komolyan?? Ehhez csak gratulálni tudok!!! Gondolom magasan kvalifikált tudósok állapították meg jó sok pénzért...!
"állapították meg az amerikai szakemberek." hûha, ez már valami!
killall imagent