13
-
#13 van egy repedés alul a képernyőn azon az ultrabookon amit a fazon mutogat :) -
#12 Nekem a D-Sub eddig projektorhoz kellett előadáson, de DVI kimenet jobb lenne, mert a monitoromnak az van (mondjuk a DVI is már elavult X)), és ha nagyon muszáj, van átalakító.
UTP-t még nem nagyon használtam, max külföldön koleszban, ahol nem volt WLAN, csak sima vezetékes LAN. -
#11 Alul kell a hely a kábelkötegnek meg a zsanéroknak. Oldalt lehetne vékonyítani, de akkor meg furcsán nézne ki. -
Rotyoka #10 Laptopot nemúgy van hogy már nem csinálnak, hanem Notebook és Netbook van helyette? -
#9 Ultrabook. LOL En maradok az asztali gepnel meg a laptopnal. A Sony is mar recseg ropog, mikor 3 ujjal felemelem vagy a tenyeremet pihentetem rajt. :S
-
#8 Rengetegszer kellett eddig nekem az UTP, de a D-Sub is ... és nem magyarisztánban hanem nyugatabbra. -
#7 Tudom, mi az alternatívájuk. De az enyémben ez van, azért nem lehet ilyen vékony. Csak ennyi lett volna.
Wifi van benne, manapság már a körömreszelőbe is raknak wireless LAN kártyát. -
#6 2,5"-os vinyó->ssd, akát integrálva
Fast Ethernet UTP -> wifi, vagy ha nagyon kell lehet kapni 150ft-ért usb-s átalakítót:) -
#5 Ez nekem ultravékony netbooknak tűnik. Az enyém sem sokkal vastagabb, csak a baromi nagy akksitól tűnik vastagnak (de lehet bele olyat is kapni, ami nem vastagabb, mint maga a gép - a kijelzőt nem számolva).
Egyébként ennél vékonyabb már nem is lehetne, mert különben nem lehetne hova rakni a Fast Ethernet UTP aljzatot és a VGA bemenetet (mondjuk utóbbi már nem is kellene rá X)).
Meg hát gondolom a 2,5"-os vinyó is korlát... :D
/Csak megjegyezném, hogy a cikkben nagyon sok egy olvasás után is könnyen észrevehető (és javítható) hibák vannak./ -
tatish #4 Lehet nyáklapok vannak a vastag keret alatt ? (ez csak találgatás)
Azért kíváncsi lennék egy teljes specifiációra, hogy 1000 dolcsiért mit pakolnak bele. -
Rotyoka #3 Erre eddig nem is gondoltam, de ehhez nem lenne elég csak mondjuk a tetején egy ilyen fele ekkora csík? És akkor a 16:10 re is rásegítene az -
#2 Hogy ne a képernyőt fogdosd nyitáskor. -
Rotyoka #1 Sose értettem miért kell ilyen vastag keret nekik