Évtizedekre szól a The Old Republic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
....nem fog, sok kicsi néger csinálja a játékokat ezért nem használják ki már most sem a hardver adta lehetõségeket, tul sok meló tul sok pénz a jobb modell szebb textura az más káposzta hogy igyekeznek nagy gépigényûre belõni a cuccost....
Ott a tökéletes igazság!
KOTOR III-at a népnek!
KOTOR III-at a népnek!
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csináltak volna az MMO szemét helyemm egy frankó KOTOR folytatást,nagyobb sikere lett volna kevesebb balhéval..
MMO szarra áldozni egy ilyen címet...pfeh...
MMO szarra áldozni egy ilyen címet...pfeh...
10 év múlva ne csinálnának? Pár év, és gyökeres változás fog beállni a hardver-iparban, és úgy a játékpiacon is. 10 év múlva azt fogod ezekre mondani, hogy mik ezek a pixeles-commodore-os játékok.
Az MMO-kra meg már ráférne akár egész stílust megreformáló környezet, harcrendszer, de nem kötözködöm, mivel pont annyit értek hozzájuk, amennyit játszottam velük (értsd:keveset) Az SWTOR próbál a hagyományokkal szakítani a sztori-központúságával, és RPG elemeivel, de úgy érzem még mindig gyerekcipõben jár (technikailag) az egész mûfaj; nem csak egy single RPG-hez képest, hanem általában.
A számok meg amikkel itt dobálóznak...hisz ezeknek egyáltalán valaki?
btw: ez pont az a játék amúgy, amit azért vennék meg, hogy azokat a CGI videókat nézegessem, amelyek jobban sikerültek véleményem szerint, mint az egész Star Wars-saga együttvéve😊(no offense) Ööö, miért nem a Bioware csinál Star Wars-filmet, kérdem én...?
További szép napot!
(persze nem kell komolyan venni, biztos érdekes élmény lesz a sok raid-en/insta-n élõ emberkének, vagy épp ezért fog csúnyát bukni a project)
Az MMO-kra meg már ráférne akár egész stílust megreformáló környezet, harcrendszer, de nem kötözködöm, mivel pont annyit értek hozzájuk, amennyit játszottam velük (értsd:keveset) Az SWTOR próbál a hagyományokkal szakítani a sztori-központúságával, és RPG elemeivel, de úgy érzem még mindig gyerekcipõben jár (technikailag) az egész mûfaj; nem csak egy single RPG-hez képest, hanem általában.
A számok meg amikkel itt dobálóznak...hisz ezeknek egyáltalán valaki?
btw: ez pont az a játék amúgy, amit azért vennék meg, hogy azokat a CGI videókat nézegessem, amelyek jobban sikerültek véleményem szerint, mint az egész Star Wars-saga együttvéve😊(no offense) Ööö, miért nem a Bioware csinál Star Wars-filmet, kérdem én...?
További szép napot!
(persze nem kell komolyan venni, biztos érdekes élmény lesz a sok raid-en/insta-n élõ emberkének, vagy épp ezért fog csúnyát bukni a project)
500 vilag*!
1000jatekos a szerveren*!!
epikus csatak!!!
xD
*- a szamok koltoi tulzas jelleguek
1000jatekos a szerveren*!!
epikus csatak!!!
xD
*- a szamok koltoi tulzas jelleguek
anti hero
10 Évvel ezelõtt 2001 volt..14 évvel ezelõtt meg 97..mi minden történt ennyi idõ alatt..
igaz..egyre kevesebb..😄
igaz..egyre kevesebb..😄
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Perszeeeee.....van egy olyan érzésem, hogy ha nem lesz akkora elõfizetõi bázisa mint a wownak akkor egybõl bukásnak lesz elkönyvelve mégha kurva jól is sikerült.
Tört szerót akarok XD XD XD
és most vissza a taurira kockulni 😄
ASD
és most vissza a taurira kockulni 😄
ASD
Ha nem lenne az swtor a galaxies tuti menne tovább, mert a sok sw kocka mivel más nincs azzal játszana. Nem hiszem h mondjuk 10 év múlva készítenének az swtornál nagyobb volumenû sw mmorpg-t úgyh szerintem attól nem kell félnie, h egy másik játék miatt fogják bezárni. Ha a benyomások jók a játékról, akkor am is jönnek majd a kiegek, amivel meignt sok pénzt lehet beszedni az emberektõl, fõleg ha azok is olyan magas árakon lesznke mint az alapjáték.