Ötvös Tibor

Évtizedekre szól a The Old Republic

Továbbra sem csitul a balhé a Star Wars Galaxies körül és ezt most ki is használj az EA.

Miközben ugyanis a rajongók elégedetlenkednek a szerverek bezárásai miatt, addig ők azt ígérik, hogy a The Old Republic évtizedeken át fut majd. "Annyit árulhatok el, hogy a játékban 19 fő világunk lesz" - jelentette be James Ohlen, a The Old Republic kreatív igazgatója. "És ehhez jön még a számtalan apróbb, jelentéktelenebb világ is. Az a célunk, hogy ez a játék évtizedekig futhasson és folyamatosan bővítjük majd az univerzumok listáját."



"Több tucat új világot tervezünk hozzácsatolni az alap játékhoz. Több százat. Abban reménykedünk, hogy 2025-ben elérjük a bűvös ötszázas számot a világok tekintetében." A helyzet az, hogy a kiadónak valóban nagyon hosszú időre kell tervezni a játékkal, hiszen a The Old Republic már így is 300 millió dollár feletti befektetésnek számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Merces #11
    ....nem fog, sok kicsi néger csinálja a játékokat ezért nem használják ki már most sem a hardver adta lehetőségeket, tul sok meló tul sok pénz a jobb modell szebb textura az más káposzta hogy igyekeznek nagy gépigényűre belőni a cuccost....
  • lerboy #10
    Ott a tökéletes igazság!

    KOTOR III-at a népnek!
  • IMYke2.0.0.0 #9
  • Skynet #8
    Csináltak volna az MMO szemét helyemm egy frankó KOTOR folytatást,nagyobb sikere lett volna kevesebb balhéval..
    MMO szarra áldozni egy ilyen címet...pfeh...
  • Yagami #7
    10 év múlva ne csinálnának? Pár év, és gyökeres változás fog beállni a hardver-iparban, és úgy a játékpiacon is. 10 év múlva azt fogod ezekre mondani, hogy mik ezek a pixeles-commodore-os játékok.
    Az MMO-kra meg már ráférne akár egész stílust megreformáló környezet, harcrendszer, de nem kötözködöm, mivel pont annyit értek hozzájuk, amennyit játszottam velük (értsd:keveset) Az SWTOR próbál a hagyományokkal szakítani a sztori-központúságával, és RPG elemeivel, de úgy érzem még mindig gyerekcipőben jár (technikailag) az egész műfaj; nem csak egy single RPG-hez képest, hanem általában.
    A számok meg amikkel itt dobálóznak...hisz ezeknek egyáltalán valaki?
    btw: ez pont az a játék amúgy, amit azért vennék meg, hogy azokat a CGI videókat nézegessem, amelyek jobban sikerültek véleményem szerint, mint az egész Star Wars-saga együttvéve:)(no offense) Ööö, miért nem a Bioware csinál Star Wars-filmet, kérdem én...?
    További szép napot!
    (persze nem kell komolyan venni, biztos érdekes élmény lesz a sok raid-en/insta-n élő emberkének, vagy épp ezért fog csúnyát bukni a project)
  • Bhalage #6
    500 vilag*!
    1000jatekos a szerveren*!!
    epikus csatak!!!
    xD

    *- a szamok koltoi tulzas jelleguek
  • _Atti_ #5
    10 Évvel ezelőtt 2001 volt..14 évvel ezelőtt meg 97..mi minden történt ennyi idő alatt..
    igaz..egyre kevesebb..:D
  • aislado23 #4
    Perszeeeee.....van egy olyan érzésem, hogy ha nem lesz akkora előfizetői bázisa mint a wownak akkor egyből bukásnak lesz elkönyvelve mégha kurva jól is sikerült.
  • bladesoft #3
    Tört szerót akarok XD XD XD
    és most vissza a taurira kockulni :D
    ASD
  • Grodt #2
    Ha nem lenne az swtor a galaxies tuti menne tovább, mert a sok sw kocka mivel más nincs azzal játszana. Nem hiszem h mondjuk 10 év múlva készítenének az swtornál nagyobb volumenű sw mmorpg-t úgyh szerintem attól nem kell félnie, h egy másik játék miatt fogják bezárni. Ha a benyomások jók a játékról, akkor am is jönnek majd a kiegek, amivel meignt sok pénzt lehet beszedni az emberektől, főleg ha azok is olyan magas árakon lesznke mint az alapjáték.