15
-
pokolfiu #15 mag anukád....
amúyg javaslom szemész felkeresését is, mert nemcsak én hiányoltam, olvass pár sort vissza kukifejű.... -
kalapos01 #14 Egyébként siess, és ezt írd oda mindegyik hírhez, hátha legközelebb amikor tátott szájjal várod a galambot, beleesik. Mert ahogy látom, egyik hírben sincs leírva, hogy mi miről szól. Persze látszik, hogy ez sehol sem probléma, csak kegyed hisztizik. -
kalapos01 #13 Ja. Nehogy már neked kelljen utánanézni annak, ami érdekel. Inkább kiszolgáltatod magad. Nem akarom tudni, hogy mitől fáradt el ennyire a kezed. -
pokolfiu #12 hovatovább ha már cikkeznek valamiről, akkor nehogymár még nekem kelljen utánanézni a neten, hogy miről is írnak.... -
pokolfiu #11 megnéztem, használtam. értékelhető információ nem jött le egyik helyről sem... előbbi valami he-man (bár nekem a gor ugrott be elsőre), perzsia hercege, támad a mars katyvasznak tűnt, utóbbiból meg semmi értékelhető történet, több találat volt a vészhelyzetes dokira... .és mielőtt nekiállsz okítani te okostoji, nézd meg a hátterét annak amit írsz... ez az igazi agyrém.... -
#10 Van pár könyv, magyarul is megjelent.A Mars Ura, Mars istene, Mars Lánya.
John Carter a marson találja magát és az ottani hatalmi harcokban próbál túlélni mindent miközben beleszeret egy lányba. Nem akarok többet írni mert nagyon spoiler lenne :) de ez az alap story..
-
alien47 #9 Tudok az ellentmondásról a hozzászólásban nem kell felhivni a figyelmet. Egy példa a cikk írójának az általa összehordott sületlenségekre... -
alien47 #8 Csatlakoznék. Drága cikk szerző. Ezzel sokkal nem vagyunk előrébb. Egy halom érdektelen adat, de a történetről egy sor sem szól..... Köszi sokkal előrébb vagyunk. -
Atyuska #7 Atyaúristen !
De rég "olvastam" az első John Carter képregényt!
..még 6.-os voltam..(általános) -
#6 Zsír. Úgyis nagy könyvleárazások vannak... érdemes megvenni? -
Inquisitor #5 Én meg egy hete a magyart. Kb. akkor be i s lett linkelve :)
Nessboth, ez "picit" régebbi mint a He-Man. A történet írója sci-fi, fantasy és kalandregényeket írt. Többek között a tök ismeretlen Tartzan könyveket ... Wiki-n biztos megtalálod pontosan mikor írta. -
kalapos01 #4 És ezért ahelyett, hogy megnézted volna az előzetest vagy Google-t használnál, kommentelsz. Agyrém. -
nessboth #3 Ez olyasmi, mint a He-man? VAgy amolyan sci-fi prince of perzsia, vagy mi volt ez a katyvasz? -
pokolfiu #2 agyrém, hoyg pont magáról a film történetéről egy sor sem... sokadik "gratula" a cikkírónak.... -
cS6Szi #1 Elöször úgy egy hete láttam az angol trailert. Akkor nem igazán értettem, hogy miről is fog szólni. De a látvány tetszett. Utánna olvastam a storynak. Majd elolvastam a könyvet is. Most már nagyon várós részemről.