23
  • tommyboy123
    #23
    Pont mint a Project X-ben https://www.facebook.com/pages/Project-X-A-film/209054205855045?sk=app_358886300808892
    Bár egy ilyen buliba én is szívesen elmennék
  • pasi29uk
    #22
    Ha meg tudok hívni mindenkit akkor azt le is tudom mondai (azonnal) ha akarom...
  • CptObvious
    #21
    Igazából már az is sokat lendítene a dolgon, ha alapesetben nem publikus esemény lenne beállítva. Mert jelenleg ha egy új eseményt létrehozok, az publikus lesz. Azt látni fogja kb mindenki facebook-on, és aki csatlakozott hozzá, még több embert hívhat meg.
    És tényleg szabályozhatná jobban facebook ezeket az eseményeket, csak az ugye megint ellenkezne a "nincs privát szféra, minden publikus" hozzáállásukkal.

    @Reparamorf
    Már néhány száz embernél is kellhet legalább 1 mentő, mert bárki rosszul lehet. És nem árt biztosítani a buli területét se. A hozzászólásodból ítélve te gondolom nagyon örülnél, ha teszem azt Margit szigeten vagy barátaiddal, csak kikapcsolódás végett, majd bevonul néhány ezer ember, jó eséllyel felrúgva titeket. De sokan mások valószínűleg nem értékelnék.
    Legutóbbi példaként lásd a West Balkán tragédiát.
    Egyetlen ember egyszerűen nem szervezhet ilyen mértékű eseményt! Illetve szervezhet, ha az kellően biztosítani tudja. Nem ilyen gyertek, aztán majd lesz valahogy módon.
  • sanyicks
    #20
    Aha tehát aki mond valami negatívat a kapitalizmusról az csak kommunista lehet. Mondjuk ez nem meglepő tőled :)
  • Rotyoka
    #19
    Szerintem te ne járj fesztiválra.
  • Rotyoka
    #18
    Mekkora arcok már :D Csináltak egy kis fesztivált oda
  • lpmaskmancick
    #17
    Az emberi hülyeség határtalan....
  • Ferrer
    #16
    "nem a gazdasagrol beszelek, azt a kapitalistak ugyis rosszul merik, hanem a kulturarol meg a tarsadalom osszes folyamatarol"

    Te amúgy kommunista vagy? Azért kérdezem, mert ez nem az első ilyen megnyilvánulásod volt már.
  • lapaleves
    #15
    azért nem szabad ennyi embert sehova se hívni, mert ha bármi van szarrá tapossák egymást (loveparade megvan?). ha semmi sincs, akkor is legalábbis lelakják a környéket. ha te meghívsz valakit magadhoz, akkor az felelősség.
  • Thrawn
    #14
    Ha én bulit szervezeek, akkor pontosan tudom a résztvevők számát, mert skype-on, vagy mail-ben, vagy telefonon, vagy személyesen hívom meg és a felelősséget is vállalom értük. Nem ilyen publikus f@szságon keresztül. Mondjuk nem is tudnám, mert nem vagyok facebookon.
  • Reparamorf
    #13
    Én eben csak egy problémát látok, mégpedig, hogy a meghívó fél lelépet...
    Már miért ne lehetne akár 100.000 ezer embert is meghívni egy bulira,
    Jó nem a 35négyzetméteres garzonba, hanem mondjuk egy parkba, térre akárhová, ahol elfér ennyi ember. mindenki fogyaszt amit hoz. Még egy olyan elnyomó állam mint Németország sem tilthatja meg.
  • asgh
    #12
    Azért az jogos kérdés, hogy a Facebookon miért nincs megoldás az ilyen problémák kezelésére? Pl. a meghívó tényleges kiküldése előtt elemezhetné a rendszer, hogy hány embernek menne ki és egy adott szám felett automatikusan megerősítést kér a küldőtől. Ha többször is megerősíti, hogy 1500 embert akar meghívni, akkor jogosan lehet felelősségre vonni érte. Lehetne szűrni életkor szerint is, pl. 18 év alatt csak max. 100 embert lehet meghívni, stb.
  • AranyKéz
    #11
    Ezeket nagyszerűen fel lehetne használni 4chan stílusú csínyekre; szerencsétlen emberre pizzafutár vagy prosti helyett több ezer vendéget hívnak :D
  • alien47
    #10
    Ki az a barom, szerencsétlen aki elmegy egy vadidegen partyjára. Biztos nincs saját élete, ha vadidegenekhez jár. A kis hülyét meg börtönbe dugnám, hogy kapja a szószt hátulról. Utána majd elgondolkodik hogyan szervezzen patykat más kárára. Plusz ahogy a jó hackert eltiltják egy életre a számítógép használattól az ilyen fiatalokkal is ezt tenném. Még abakuszt sem használhatna ezek után!
  • nlght
    #9
    Ha a szomszédja lennék és pár ezer eurós kár keletkezne a kertben/házfalában/ablakokban akkor szarrá perelném a hülyegyereket és leszarnám, hogy azzal magyarázná h "véletlenül" hívta meg az egész német közösséget egy bulira...
  • rolika
    #8
    Ennyire hülyék is csak Facebook-felhasználók lehetnek...
  • zserrbo
    #7
    Mert a sok agyatlan barom már annyira unatkozik, hogy nem tud mit csinálni unalmában csak kitalálni az ilyen hülyeségeket, hogy más vadidegen bulijára beállítani.
  • slickboy
    #6
    Hogy az fenében lehet meghívni 1500 embert vagy mennyit? A sok meghívott agyatlan barom, ha érkezik egy meghívás valami teljesen ismeretlen egyéntől, akkor hátha jó buli lesz elmegyek? Nyilván nincs több ezer ismerőse senkinek sem...
  • Palinko
    #5
    még jó hogy mindkét eset németországban történet :D és engem egyik sem hívott meg a szemetek
  • CptObvious
    #4
    Aha.... véletlenül tette publikus eseménnyé. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy hülye gyerek olvasott a közelmúltban történt bulikról. Gondolta milyen vicces lenne, ha ő is szervezne egyet, mert úgy se fognak rá jelentkezni.
    Aztán észrevette, hogy kissé megugrott a résztvevők száma. Pánik be! Esemény lemond, menekülés a városból. Mosom kezeimet, én lemondtam az eseményt, nem az én hibám.

    És még facebook-ot akarják felelősségre vonni a politikusok. Röhej.
  • Tetsuo
    #3
    Anglia a legdurvabb hely ilyen szempontbol is. Nem csak hulyek az emberek, hanem abszolut semmi logika semmiben, meg az esemenyek ok-okozataban sem. Egy szurrealista vilag az egesz.
    A joleti tarsadalom tobbi orszaga sem piti ugye. Pl. mindjart Norvegia, ahol van penz dogivel, sok rendorhelikoter szanaszejjel, de az elkovetot 57 perc mulva ertek csak el, nameg az eleseszu zsernyakok a hullakat is rosszul szamoltak... OMG.
    A tobbit inkabb kitoroltem. Vegulis a lenyeg, hogy egyre szarabb minden, minden orszagban. Talan Koszovo fejlodik egyedul, tart Albania szintje fele, na nem a gazdasagrol beszelek, azt a kapitalistak ugyis rosszul merik, hanem a kulturarol meg a tarsadalom osszes folyamatarol. ;)
  • viasz
    #2
    Egyre hülyébb ez a világ...
    Szerintem akasszuk fel a gyereket nyilvánosan...! Szervezem is hozzá a fészbuk partit!
  • Zoli007
    #1
    A hatóság szakértői jelenleg is vizsgálják, hogy a 16 éves tinédzser és a szülei felelősségre vonhatók-e a felelőtlen szervezésért


    Na látom, ott is vannak hülye emberek... /igen, a sünökre gondolok/