A legnagyobb csalódások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval nem tudom mi a bajuk az elsõ résszel, remek története van, igazi star war hanguat, és a remek grafik (a GTA 4-ben debütált Euforia Engine-k köszönhetõen)!
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
még mindig nem értem, miért gyûlölik ennyire
én full elmerültem benne.
Tehát azért mert nem minden fegyver látszatilag rángat egyébként halálpontos,nem adja be a találatokat a játék ha félméterrel mellé/fölé lõsz,nem rohangál minden idióta autistákat kisegítõ perkekkel,és úgy egyáltalán nem egy romba butított fos az egész, akkor az már ultrabéna...😄
Az hogy a COD klánok és a jó játékosok a mai napig a 4-el és a régebbi játékokkal játszanak,az MW2-t és Black opsot messze elkerülik és csak ilyen magukat "pro" gyerekeknek képzelõ barmok videóitól hemzseg a net mindent elárul...
Az MW2 és a Black ops multiban SEHOL sincs az elõdökhöz képest....
Amelyik idióta ezt kitalálta, én azt lógatnám fel a *****nál fogva. Ja és nem ártana a csalóknak végleges IP ban.
A Lightweigt és Commando perk sem kéne bele. Vagy ha igen nevezzék át Unreal Warfare-re.
De hogy pozitívumkat is írjak: tetszetõs grafika, átlátható menü, sokfajta játékmód és nem utolsó sorban COD hangulat. 😊
(De még lehet...)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
PSN ID: jay-jupiter
Én az 1-et imádtam, a kettõvel toltam kb 10 percet és röhögve töröltem le 😄
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
bakker... a specops és a multi nagyon jó... single-vel nem játszottam mert nem szeretem a linealitást.. megvettem a COD4-et is, felbuzdulva a MW2 élményén, de nekem az ultrabéna volt multiban.
Duke Nukem Forever története.
A Duke Nukem 3d megjelenése után a 3d realms elkezdett dolgozni egy motorra (sry a nevét nem tudom), aztán megjelent a világhírû qake motor, és a Kedves 3D Realms erre kezdte fejleszteni,az új játékot, mivel nem dolgoztak (passz hogy miért), megjelent az Unreal Engine, amire megint újból írták, ez ment addig, amíg meg nem unták fönn a nagy töketlenkedést, és perbe fogtak a 3D realms-al.
Befejezésül a Gearbox,fogta magát, és a jogok mebvétele után elkezte fejleszteni tavaly a játékot, és mivel a Gearbox hamar adta ki a játékot jó, hogy nem lett 2011.
A
Talán a Daikatana-val és a Cod MW2-vel egyetértek a listán.
A hülye degenerált Amcsiknak!
A Metal Gear miatt pedig külön harapni szoktam, én mindig intelligencia tesztnek használom, ha valaki köpködi rögtön tudom, hogy szegénykém 90-es IQ alatt mozog.
A Pokol Angyala (Oliver Software)
Croc 2, Unreal 2, Diablo 2
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Viszont nekem ezek a mindenféle Mass Effectek meg Dragon Agek abszolute nem jönnek be 😛
Na de komolyra fordítva a szót (mondjuk az tényleg komoly, h Bioware fan vagyok) a DA 2 tényleg csalódás lett, de az elõtte megjelent Bioware játékok mind kedvenceim.
De ahogy mondani szokták "kinek a pap, kinek a papné". 😊
japánban megjelent a rendes super mario bros 2, ha jól tudom akkor a Super Mario Allstars-ban a The Lost Levels az igazi mario 2.
youtube videó
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A Bioware kapcsan viszont csak egyeterteni tudok. Meg leszek kovezve, azt hiszem, de szvsz a Neverwinter Nights 1 ota csak bohockodnak...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Minden idõk legsikeresebb Star Wars játéka sajnos egyben a legnagyobb csalódást is keltette. A The Force Unleashed egy izgalmas akciójátéknak indult, melyben Vader tanítványaként kellett felkutatnunk és kiirtanunk a többi Jedit. A siker hatására a program megélt egy folytatást is és nem lenne meglepõ, ha trilógiává bõvülne a soroza""""""""""
KEEEEEEEEEE? Ebben hol van h mi miatt csalódás ?XDDDDDDDDDDDDD
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
A DNF eladásai jelzik, hogy azért annyira nem rossz, a MW2-ben sem csalódhatott akkorát a közönség.
A HL2 EP3-ban meg nincs logika.