Az új Star Wars itthon is igazi álomkiadás lesz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintetek használják majd Adywan (revisited ) felvételeit?
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=de|hu&u=http://www.ronin-clan.com/forum/index.php%3Fpage%3DThread%26threadID%3D506
http://translate.google.hu/translate?hl=hu&langpair=de|hu&u=http://www.ronin-clan.com/forum/index.php%3Fpage%3DThread%26threadID%3D506
Azért nincs még egy film a világon, amit 30 éve folyamatosan új változatban adnak ki. Véletlenül mindig elõkerül egy jelenet, majd annak a felújított változata, majd egy fénykép, ami extrák közé kerül, majd egy rendezõi komment, amit lehagytak, elveszett, megtalálták, utólag elõre felújított, stb. Szóval blue-ray ide vagy oda, nem ez az utolsó sw kiadás.
Az eredeti, nem felújított trilógiát természetesen csesznek kiadni. Pff.<#duhos2>#duhos2>
Magyarított, nem magyarosított. 😄
Bár szívesen megnéznék egy olyan verziót, ahol Han Soloék a Hoth-on tauntaun helyett magyar szürkemarhán lovagolnak, Yoda gulyáslevest fõz Luke-nak a Dagobah-n, Fénykard helyett pedig petrencés rúddal csépelik egymást az Erõ-használók. 😊
Végre megjelent BD-n is. 😊
Bár szívesen megnéznék egy olyan verziót, ahol Han Soloék a Hoth-on tauntaun helyett magyar szürkemarhán lovagolnak, Yoda gulyáslevest fõz Luke-nak a Dagobah-n, Fénykard helyett pedig petrencés rúddal csépelik egymást az Erõ-használók. 😊
Végre megjelent BD-n is. 😊
detto
baljos arnyakkal es azutanmeredeken zuhanni kezdett az egesz a picsaba.
vege
baljos arnyakkal es azutanmeredeken zuhanni kezdett az egesz a picsaba.
vege
anti hero
Szép kis gyûjtemény,csak hát ahogy a többiek is írták az ára is eléggé magas lesz. Ennyiért az ember már elvárhatná hogy a 9 lemezes teljes változat maximálisan magyarosított legyen (ha máshogy nem akkor narrációval vagy sima hangalámondással). Az a magyar nyelvû információs lap meg ahogy ismerem a hasonló jellegû cuccokat egy agyonfénymásolt sz@r lesz. Ennyiért már magyarosíthatták volna a kis füzetecskét is meg hozzácsaphattak volna egy fotóskönyvet is amolyan NG stílusút. (Vagy talán ha majd nem lesz akkora kelendõsége akkor majd megteszik?)
Hát moziban láttam vagy százszor az elsõ 3 részt. A köv hármat meg 1-1X, szerintem többet nem is fogom. Szal nekem erre az életemre nagyjából elegem van a sztárvárszból.
Lukasz meg egy fax. Az elsõ részeknél körülvette magát tehetséges emberekkel, ezért voltak azok nagyszerûek, aztán elszállt vele a ló.
A köv 3 résznek 1 másodpercét nem tudom komolyan venni. Értelmes mûvész meg nem piszkálja a mûvét 4-5 évente, hagyja önálló életet élni és csinál helyette másikat. Ja, ahhoz tehetség kéne.
Szorry.
Rókabõr +1
<#hehe>#hehe>
Lukasz meg egy fax. Az elsõ részeknél körülvette magát tehetséges emberekkel, ezért voltak azok nagyszerûek, aztán elszállt vele a ló.
A köv 3 résznek 1 másodpercét nem tudom komolyan venni. Értelmes mûvész meg nem piszkálja a mûvét 4-5 évente, hagyja önálló életet élni és csinál helyette másikat. Ja, ahhoz tehetség kéne.
Szorry.
Rókabõr +1
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Azért egy bd lejátszó már nem eget rengetõ pénzbeli érték, 30 ezerért már elég jó közép kategóriásat lehet venni. A bd árakkal sajnos viszont nekem is gondjaim vannak még mert ez kompletten 40 ezer ft lesz. Nem valószínû hogy a "pórnépet" célozták meg ezzel a kiadással ugyanúgy mint pl az Alien tojásos meg face hugger-es kiadásával sem, sajnos ezt tényleg csak a nagyon jó keresõk számára készül
Szép, szép, csak hát az ára... 😞( Talán 5 év múlva, amikor racionális áron be lehet szerezni egy BD lejátszót, meg a lemezeket sem ilyen horribilis összegért.
ha ezeken múlna, a mai napig nézhetnénk a hangalámondásos szart vagy a tévében leadott másolatát basf-en...meg csontokkal és fadarabokkal zenélnénk a gyertyafény mellett...
A sok hülye rókabõrözõ nyilván a VHS-nél megállt volna, még csak véletlenül sem adták volna kik õk sem.
<#eljen>#eljen>
ott a varázsszó: megkapjuk. már aki. aki megveszi az örül neki. aki megkapja az ne rinyáljon.
ott a varázsszó: megkapjuk. már aki. aki megveszi az örül neki. aki megkapja az ne rinyáljon.
Picsogi, picsogi, picsogi...
Biztos fegyvert szorítanak a fejetekhez, hogy meg kell vegyétek.
De amúgy is röhejes. Ez Blu-ray. Korábban nem volt a film blu-ray formátumban elérhetõ. De remélem, akkor is így picsogtatok, mikor a vhs után dvd-n hozták ki a filmeket. Vagy bármelyik másik filmnél, amit kihoznak egy modernebb hordozón, majd sírjatok, hogy "rókabõr". :-DDD
Biztos fegyvert szorítanak a fejetekhez, hogy meg kell vegyétek.
De amúgy is röhejes. Ez Blu-ray. Korábban nem volt a film blu-ray formátumban elérhetõ. De remélem, akkor is így picsogtatok, mikor a vhs után dvd-n hozták ki a filmeket. Vagy bármelyik másik filmnél, amit kihoznak egy modernebb hordozón, majd sírjatok, hogy "rókabõr". :-DDD
igy van, aztan megkapjuk majd 3d-ben is vlszleg... pff.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Fantasztikus, alig várom...
Rókabõr ögen...!
(Igen, szeretem a sztár várzt!)
Rókabõr ögen...!
(Igen, szeretem a sztár várzt!)