Batman: Arkham City - Mozgásban Pingvin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, de akkor ne legyenek ott, mert hülyén néz ki. Ettõl függetlenül az idei év egyik legjob tps-e lesz szerintem is.
minden játékban kb 2-3 támadnak egyszerre a 20 kivitelezhetetlen, én sem értelek<#guluszem1>#guluszem1> ez a játék nagyon brutál lesz, kevés gamet szoktam megvenni ez közte lesz

Én a játék videóra írtam. Nem a Batman történetre és névvel, arccal rendelkezõ karakterekre gondoltam. Hanem a tucat verõemberekre, akik a videóban narancssárgában vannak.
Arkham City valóban nem játszottam, de videóban látszik, hogy 20-an veszik körül és várnak a sorukra. Az elsõ résszel viszont játszottam, nehéz fokozaton se támadtak rád 10-en hiába ott voltak, hanem általában 2-3.
Bevallom fingom sem volt róla ki az a Solomon Grundy, utánaolvastam. Hát,kiváncsi leszek hogyan kell majd legyõzni ezt a közel halhatatlan monstrumot ? 😄
PSN ID.: Beegabor
Aki nem ismeri az egészet az nem tudhatja hogy Batman ellenségei legalább annyira utálják egymást mint magát Batmant!
Már várom a Mr. Freeze trailert! Pingvin után már esedékes. Valamint itt is már kettõ ellenséget láthattunk. Nem hittem volna hogy Solomon Grundy is bekerül!
Már várom a Mr. Freeze trailert! Pingvin után már esedékes. Valamint itt is már kettõ ellenséget láthattunk. Nem hittem volna hogy Solomon Grundy is bekerül!
pff, ez a Pingvin a legerõltetettebb karakter a Batman gonoszok közül. Remélem a Madárijesztõt visszateszik, mert azok a pályák nagyon hangulatosak voltak 😊
Mindenesetre én Két-Arc Harvey-t várom, nekem õ a kedvencem a Batman gonoszok közül
Mindenesetre én Két-Arc Harvey-t várom, nekem õ a kedvencem a Batman gonoszok közül
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Komoly...
Azért rendesek ezek a bûnözök megvárják míg batman szépen sorba leveri õket, nem rontanak rá, hiába állnak ott 20-an.
welcome to hell