Ötvös Tibor

Batman: Arkham City - Mozgásban Pingvin


A Rocksteady játékára nagyon sokan várnak és az eddig látottak valamint az Arkham Asylum alapján jogos ez a felfokozott várakozás.

Eddig számos trailer látott már napvilágot a játékból, de ma megjelent a legújabb jelenetben újabb gonosztevő mutatkozott be Pingvin képében. A fejlesztők már korábban bejelentették, hogy a játékban mely rosszfiúk jelennek meg, de csak most mutatkozott be a Joker melletti legismertebb karakter.


A Batman: Arkham City október 21-én jelenik meg és Denevérember mellett Macskanő irányítását is megkapjuk pár pálya elejéig. A rosszak csapatát erősíti Joker mellett Pingvin, Harley Quinn, Rébusz, Kétarc, Calendar Man és Hugo Strange is. A jók részéről új bejelentkező Talia al Ghul, Denevérember egyik legősibb ellenfele, Ra’s al Ghul lánya, akit szintén most leplezett le a csapat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NovaTerra #12
    Persze, de akkor ne legyenek ott, mert hülyén néz ki. Ettől függetlenül az idei év egyik legjob tps-e lesz szerintem is.
  • jaho #11
    minden játékban kb 2-3 támadnak egyszerre a 20 kivitelezhetetlen, én sem értelek ez a játék nagyon brutál lesz, kevés gamet szoktam megvenni ez közte lesz
  • NovaTerra #10
    Én a játék videóra írtam. Nem a Batman történetre és névvel, arccal rendelkező karakterekre gondoltam. Hanem a tucat verőemberekre, akik a videóban narancssárgában vannak.
  • NovaTerra #9
    Arkham City valóban nem játszottam, de videóban látszik, hogy 20-an veszik körül és várnak a sorukra. Az első résszel viszont játszottam, nehéz fokozaton se támadtak rád 10-en hiába ott voltak, hanem általában 2-3.
  • Seth #8
    Bevallom fingom sem volt róla ki az a Solomon Grundy, utánaolvastam. Hát,kiváncsi leszek hogyan kell majd legyőzni ezt a közel halhatatlan monstrumot ? :D
  • JASON13 #7
    Aki nem ismeri az egészet az nem tudhatja hogy Batman ellenségei legalább annyira utálják egymást mint magát Batmant!

    Már várom a Mr. Freeze trailert! Pingvin után már esedékes. Valamint itt is már kettő ellenséget láthattunk. Nem hittem volna hogy Solomon Grundy is bekerül!
  • Broafka #6
    pff, ez a Pingvin a legerőltetettebb karakter a Batman gonoszok közül. Remélem a Madárijesztőt visszateszik, mert azok a pályák nagyon hangulatosak voltak :)

    Mindenesetre én Két-Arc Harvey-t várom, nekem ő a kedvencem a Batman gonoszok közül
  • Rage47 #5
    látszik, hogy nem játszottál vele:)
  • Hans von Luck #4
    Komoly...
  • NovaTerra #3
    Azért rendesek ezek a bűnözök megvárják míg batman szépen sorba leveri őket, nem rontanak rá, hiába állnak ott 20-an.