12
  • Elk Hunt
    "... univerzum szélére kell szorítanunk őket ... " Hehe, igaz hogy hatalmas, de vélhetőleg nincs széle. Talán helyesebb lett volna, hogy az ismert univerzum határára
  • koschwarz
    nem rosszak az akciórészek az ME sorozatban, de messze nem ezek a legérdekesebbek benne.

de egyébként meg (sajnos) eddig is ez volt a tendencia, egyre több akció, egyre kevesebb rpg.
  • Roman
    Nhem tudom, én meg ME2, ME1 meg egyéb akció-orgiák után kezdtem csak el a DA1-t, és izé: nagyon tetszik, tök jól átgondolt szerintem.

Bár fakezű vagyok, elég gyakran leverek poharakat, ejtek el dolgokat, meg teszek tönkre kőbaltától komolyabb szerszámokat, ezért sem szeretem ha túl sok az eksön. ^^
  • cateran
    "Rengeteget tanulmányoztuk, hogy mit szerettek a játékosok az olyan játékokban, mint a Gears of War, a Mass Effect 1-2, az Assassin's Creed, a Halo és a Call of Duty játékok. És persze számos RPG-t is megnéztünk, mert nem akarunk túl messze kerülni a műfajtól."
    Ez zavaro...nagyon...Eleg lett volna ha az 1. es 2. reszt tanulmanyozzak....
  • KP27
    szerintem a sztori már adott volt az első rész előtt. abból csináltak 3 részt. az akció tényleg sok volt a kettőben. unalmas mikor egy küldetés alatt a huszadik ugyanolyan terembe léptem be. sajnos elég sokra volt jellemző ez.
  • blessyou
    De Hudson többször nyilatkozta, hogy a második részhez képest több rpg elemet hoznak be a játékba.

Aztán meg érthető, a galaxisban kitör a totális háború, furcsa lenne, ha pont Shepardöt kerülné el. Logikus, ha a jellemábrázolás másfelé tolódik el. Egy háborúban a karaktereknek más oldalát ismerhetjük meg.

Ahogyan az eddigi ME-k is filmszerűek voltak, úgy vélem, most egy sci-fi háborús filmet kaphatunk az ölünkbe.
  • wedge31
    Nem jó hirek ha Biowarénak a CoD meg Gears of War féle moslék az etalon.
    Nagyon ugy tünik a DAII-vel elindultak a lejtön és nincs megállás pedig valaha még rpg-ket csináltak...
  • Fresh Duke
    Maradnak a reaperek, nem említette, hogy új ellenség lesz.
    "egy hatalmas idegen faj kezd harcba ellenünk"
    Amúgy, várós.
  • Bhalage
    sztem a reaperekrol van szo, cska aki irta fingja nem volt mirol szol a mass effect :o)
  • amitakartok
    Miről beszélsz te? Semmi új fajról nem írtak a cikkben.
  • Skynet
    Amennyire remegtem az első rész után és vártam hogy teljes legyen a trilógia, pont annyira vagyok egyreinkább letört...
    Úgylátszik ezeket nemigazán zavarja hogy a második rész legnagyobb buktatója a túlzottsok akcióvolt,neeeem mééégtöbb lesz,mégkevesebb rpg elemmel,ráadásul kezd úgy kinézni hogy a sztori is valami újragondolt szar lesz (új idegen faj,mivan??? Eddig a Reaperek voltak a legnagyobb gond....)...
    Egyre kevésbé várós....Kár érte...
  • Zolivok
    HÁHÁ SZÍVJATOK ME FANOK .o