8
-
mojo68 #8 Szerintem is jó sorozat volt a FlashForward, és ha hasonló lesz ez is akkor most is sajnálni fogom hogy kasza lett a vége. -
jeti00 #7 én kérek elnézést amiért a FlashForwardot és a The Event-et is néztem és szerettem :) -
tatish #6 Ugyanazért bukott meg mint a Flashforward, nem csoda hogy egy 2-3. osztályú csatorna mutatja be...
Ilyen felvetődik bennem a kérdés, hogy miért nem inkább egy régebbi de jó sorozat folytatására fordítják az energiát/erőforrást, mint pl. a Firefly -
#5 Az, hogy a TV-t bambuló emberek 90%-a teljesen debil és bármit lenyomhatsz a torkán. -
WoodrowWilson #4 Aki magyar tv-ben nézi, azoknak nem hiszem, hogy nagy százaléka tudná, hogy kaszát kapott a sorozat. -
Ender Wiggin #3 winnie, nem mondd már, hogy ugyan az tudni előre, hogy 22 rész után befejezés nélkül vége lesz a sorozatnak, meg belekezdni valamibe, ami kurrens, és akár évekig futhat. Mert szerintem messze nem ugyan az a két szitu.
Persze fogadkoztak, hogy kisebb költségvetéssel egy másik csatorna folytatni fogja, de ennek nem nagy a valószínűsége. -
winnie #2 ez nem valami helyett lesz, hanem a többi mellett.
sorozat - sorozat. üzleti szempontból nincs különbség a kaszált és nem kaszált között, ráadásul ez elég jól hype-olható, kint is nagyon sok embert érdekelt eleinte.
szerintem például sokan fognak örülni, hogy bejön augusztusban hozzánk alyssa milano 3-4 rész után elkaszált szitkomja is, melynek az 5-6. része le sem ment amerikában, itthon meg látható lesz. -
xido #1 Csak érteném mi az üzletpolitikai indoka egy kaszált és befejezetlen sorozat honi bemutatásának,ahelyett,hogy a többi megkezdettet folytatnák