Szekeres Viktor

Augusztusban érkezik hozzánk a tavalyi évad legjobban várt scifisorozata

Augusztus végén Magyarországon is be fog mutatkozni Az esemény, azaz a The Event, mely a tavalyi évad egyik legnagyobb reménységeként indult, de csak menetközben derült ki róla, hogy mennyire félresikerült.

A tavalyi, 2010/11-es évad egyik legjobban várt scifisorozata volt a The Event, mely végre nálunk is bemutatásra kerül Az esemény címmel. A szériát azonban nem a premierrel kiváró TV2 fogja bemutatni, hanem a VIASAT6, mégpedig augusztus 25-én, csütörtökön 22:30-as kezdettel.


A szérializáltságában és tempójában sokak szerint a 24-re hasonlító történetről hamar kiderült, hogy valójában egy idegen lények inváziójáról szóló sztorit fed, de valamiért a közönség nem lelkesedett a sorozat iránt, így a kezdeti magas nézettség meglehetősen gyorsan csökkent a kutyaütő sorozatok szintjére. A 8-10. rész környékén pedig már sejteni lehetett azt, ami végül májusban be is következett: az NBC csatorna úgy döntött, hogy szívességet tesz a nézőknek, valamint a készítőknek, s megszüntette Az eseményt, így az nem érhette meg a második évadot.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • mojo68 #8
    Szerintem is jó sorozat volt a FlashForward, és ha hasonló lesz ez is akkor most is sajnálni fogom hogy kasza lett a vége.
  • jeti00 #7
    én kérek elnézést amiért a FlashForwardot és a The Event-et is néztem és szerettem :)
  • tatish #6
    Ugyanazért bukott meg mint a Flashforward, nem csoda hogy egy 2-3. osztályú csatorna mutatja be...
    Ilyen felvetődik bennem a kérdés, hogy miért nem inkább egy régebbi de jó sorozat folytatására fordítják az energiát/erőforrást, mint pl. a Firefly
  • immovable #5
    Az, hogy a TV-t bambuló emberek 90%-a teljesen debil és bármit lenyomhatsz a torkán.
  • WoodrowWilson #4
    Aki magyar tv-ben nézi, azoknak nem hiszem, hogy nagy százaléka tudná, hogy kaszát kapott a sorozat.
  • Ender Wiggin #3
    winnie, nem mondd már, hogy ugyan az tudni előre, hogy 22 rész után befejezés nélkül vége lesz a sorozatnak, meg belekezdni valamibe, ami kurrens, és akár évekig futhat. Mert szerintem messze nem ugyan az a két szitu.
    Persze fogadkoztak, hogy kisebb költségvetéssel egy másik csatorna folytatni fogja, de ennek nem nagy a valószínűsége.
  • winnie #2
    ez nem valami helyett lesz, hanem a többi mellett.

    sorozat - sorozat. üzleti szempontból nincs különbség a kaszált és nem kaszált között, ráadásul ez elég jól hype-olható, kint is nagyon sok embert érdekelt eleinte.

    szerintem például sokan fognak örülni, hogy bejön augusztusban hozzánk alyssa milano 3-4 rész után elkaszált szitkomja is, melynek az 5-6. része le sem ment amerikában, itthon meg látható lesz.
  • xido #1
    Csak érteném mi az üzletpolitikai indoka egy kaszált és befejezetlen sorozat honi bemutatásának,ahelyett,hogy a többi megkezdettet folytatnák