Az első kép a Riddick 3-hoz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De persze igy is érdekel a 3. rész, esetleg a 4. megint egy nagy epikus rész lesz... 😄
Mindenesetre Riddick az egyik kedvenc antihösöm 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
A második ilyen szempontból ugyan laposabb volt, azonban egy tök jó kis fantasy jellegû valamit kaptunk cserébe. Elõször én is néztem, hogy ez meg miez. De a magam részérõl talán nem is tartom egy sorozatnak. Ugyan az a fõhõs neve, és ennyi. Én ezzel így magamban le tudom rendezni az ügyet és mindkét részt szerethetem. Jobb a békesség!
<#nyes>#nyes>
David Twohy-nak meg mindegyik filmjét szeretem. Nem az az ûberfaxa rendezõ, sok esetben a filmekben a karakterformálás is sablonos, személytelen, zombiszerû, de ebbe a hibába még Ridley Scott is beleesik, mégha neki több eszköze is van ennek elfedésére.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Alapjaban veve amit Justil is irt😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerencsére, meg tudtam nézni a lemezen.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.