Michael Bay 100 millió dollárt keres a Transformers 3-mal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de hogy kin röhög mindenki, az még a jövõ zenéje...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Tehát ne a sok hülyegyerekbõl indulj ki, akik nem is ismerik a képregényeket. Én láttam Imaxban és sima 3D-ben is a filmet, nekem nagyon tetszett, ahogy az elsõ két része is. Ja és anno nagy képregényfan voltam.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
És nem tudom, hogy milyen a TR3, de ha az elsõ két rész szar volt és a harmadik részrõl azt írják rengetegen, hogy szar, akkor jó eséllyel az sem jönne be. Ha te képes vagy fizetni érte, amikor ingyen is megnézheted, csak rajta, maximum rajtad fog röhögni mindenki.
Már korábban is olvastam tõled baromságokat itt, te vagy a filmes szekció ügyeletes hülyegyereke?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
: Asus P5K, 1333 FSB, Intel Core 2 Duo E6750 2,66Ghz, Kingmax DDR2 2x2GB 1066Mhz Dual Channel, ASUS EAH5670/1G, 1TB WD : UPC FiberPower 120 (120/10) Oprendszer: Windows 8
Úgyhogy szépen megvárjuk a dvd kiadást...
Rágógumi az agynak.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
a TF3 ban az egyetlen dolog amiben mindenki egyetértett h a 3d überfasza lett
szanalmas amit hetröl-hetre produkalsz..