21
  • finaltrekker
    Winter is coming.
  • tyuklepes
    Legjobb sorozat a Nevelésből elégséges (Raising Hope) csak sajnos ez nincs felsorolva, így maradt a Modern Family ... de a RH jobb (mondom úgy, hogy mindkettő kiemelkedő ...:))
  • Rotyoka
    még jó hogy ez nem igaz
  • mikkas
    ez Murphy törvénye, mindenki azt a sorozatot nézi le a legjobban, amelyikre a legtöbben szavaztak :-(
  • KutViZ
    A legviccesebb sorozat a Balfékek (Community).
  • szakemo
    Na létszives ha már dobálózol a szóval, magyarázd el nekem miért is van túlhypolva?=) Mert szeretik az emberek és mert tényleg jó?=)
  • koschwarz
    a kaliforgia inkább dráma mint vígjáték, legalábbis a többi versenyzőhöz képest.
  • gothmog
    A trónok harca és a Dexter között nem tudnék dönteni, holtversenyben az elsők. A Gengszterkorzótól annyira nem voltam hanyatt esve, de azért egynek jó volt. A viccesek közül hiányolom Hank Moodyt.
  • Laza
    Ja, annyira nem lehet jó, hogy Ő nyerje meg a legjobb sorozat címét, mert akkor az már túl van hypeolva ....... bocs, de akkor melyik annyira jó??
  • mujahedin
    Trónok harca jó, de ennyire azért nem. Egyértelműen túl van hypeolva.
  • Laza
    "a trónok harca meg lehet jó, de hogy nem ennyire az tuti, én várok vele, mert el akarom olvasni előtte..."

Előbb nézd meg, aztán alkoss véleményt ... omg ... noob ...
  • koschwarz
    egyetértek. én is meglepődtem, mennyire követi a sorozat a könyvet. tényleg szinte csak a múltban történt dolgok leírásában "marad el" a sorozat, hiszen nem elég nehéz lett volna minden westeros-történelmi "tudnivalót" életszerűen a szereplők szájába adni.
  • unrealnoise
    mondjuk értem én, hogy le van írva meg etc, de egy ilyen listát legalább be lehetett volna nyomni a cikk után. lista az emmy-s link rossz, persze csak egy klikk és a főoldalon vagyunk.
  • unrealnoise
    Nem, az NFL tényleg jobb lehet (eddig csak az első négy szezont láttam, az ötödik listás, majd hamarosan csekkolom), csak bosszantott, hogy kimaradt. :) a the killing meg tudom, hogy feldolgozás, de attól független marha jó.

Amúgy álmos voltam, el sem olvastam teljesen a cikket, csak átfutottam, aztán persze már nyilvánvaló miért nincs ott a the killing. máskor majd jobban figyelek. :)

bár itt attól független tényleg lehetett volna egyéb gomb is akár.
  • tyson92
    Unrealnoise-nak abban igaza van, hogy ne ők döntsék már el, hogy kikre lehessen szavazni!!! Lehetne ott a végén egy egyéb vagy akármi. (Én egy sorozatot sem nézek, csupán kíváncsiságból tévedtem ide.)
  • mrzed001
    Én már a felénél tartok ... angolul :D
  • Rotyoka
    hol van a The Walking Dead és a Spartacus: Gods of the Arena? :O

Am a top sorozatok mostanról:

Boardwalk Empire, Spartacus, The Walking Dead, Game of Thrones
  • sector512
    A Trónok Harca messze a legjobb sorozat idén(nekem nem is csak idén), de a Killing-el sincs egy kategóriában az biztos. Nagyon jó lett, én olvastam a könyveket is, már alig várom az ötödiket.

kalapos01: csajom nézi a Modern family-t, nekem pl nem annyira vicces mint a Big Bang.
  • kalapos01
    Azért ennyire sötét ne legyél, hogy nem esett le, hogy mi alapján vannak a szavazások. És olyan sötét se legyél, hogy egy szar feldolgozásra, hogy azt ne mondjam, hogy másolatra akarsz szavazni, mint legjobb, ha olyanra is lehet, mint a Friday Night Lights.

(Mondjuk mindegy, mert a szavazás nagyjából arról szól, hogy ki melyik sorozat címát ismeri, mert ember nincs a földön, aki egy béna Big Bang Theory-ra szavaz, ha lehet a 30 Rockra vagy Modern Familyre vagy Parksra.)
  • mrzed001
    De, ennyire jó a Trónok Harca.
    Amúgy nyugodtan elolvashatod előtte a könyvet, a sorozat ugyanis kb pontosan követi azt. Meg is lepett mindenkit, tekintettel pl a Harry Potter féle filmkészítésre, ahol csak azért is átírnak totál lényegtelen és totál lényeges dolgokat amik a könyvbe szerepeltek.
  • unrealnoise
    azt áruljátok el a the killingre miért nem lehet szavazni a legjobb sorozatnál? Komolyan mondom... ha már szavazósdit csináltok, ne ti döntsétek már el önkényesen, hogy melyekre szavazhatunk, és kihagytok egy olyan sorozat, ami azért eléggé nagy port kavart az idén... pláne, hogy azt is eléggé magasztalták, a szezonzáró végét kivéve (bár nekem az is nagyon-nagyon tetszett)... Szóval hol a rákban van a the Killing?

a trónok harca meg lehet jó, de hogy nem ennyire az tuti, én várok vele, mert el akarom olvasni előtte...