23
  • Artak
    #23
    A második rész szerintem elég színvonalasra sikerült.
    Ezt a harmadik részt pedig az olvasottak alapján biztos hogy hanyagolni fogom.
  • Nandor88
    #22
    Nos ennyit a játékról. Aki gyorsan akar haladni és gyakni annak ajánlom. Nekem tetszik, de sok mindent hiányolok belőle.
    Nem tudsz pontokat leosztani a statjairad.
    Nincsenek set tárgyak.
    Rövid játék idő.
    NPC nél csak random tulajdonságú tárgyak vannak.
    Nincs benne kihívás szinte mindenkit meglehet ölni elsőre.Talán még hardon is.
  • Nandor88
    #21
    Én játszottam mind 3 mal.Az irányítást meglehet szokni a jobb egér gombot használom össz vissz, mivel bárhova ütök/lővök úgy is ellent talál, mivel annyira szűk a pályának a 70%. A többi 30%a a pályának pedig általában nagyobb területű. pl (Rajani) Nagy bossoknál ,de ott is szinte mindig eltalálom forgatás nélkül ,de ha nagy gond van ,akkor is megtudom oldani h elforgassam.

    Normalon kezdtem ott kb 15óra a játékélmény és nem volt vmi nagy kunszt.(esetleg ha elbaszod a karinak a leosztásait ,de akkor is végig lehet tolni.)
    Hardon ,azért már vannak akadályok. Itt a játék idő több.

    Szerény véleményem az ,hogy 5 abilityt lehet kihúzni (1 magától húzódik ez a jobb felső saroki mindegyik karakternél. Passz ,hogy miért)

    6képességet lehet max ra húzni ebből adódóan mind a 4 embernél jobb ha 1 fajtára fejlődünk. Az a tapasztalatom ,hogy mind a 4 karakternél bárhogy húzzuk az egyik ág mindig gyengébb és ,ha arra fejlődünk akkor szenvedés lehet vele menni. Másik ág viszont brutális sebzéseket add be de ettől még végig lehet vinni. Hardra meg úgy is kitapasztaljuk melyik ág az.

    Abilyitynél meg azt figyeltem meg ,hogy minden esetben a jobb alsó 3 abilytit adja be 10szint körül(bal oldaliakat később). Ezzel csak egy bajom van ,hogy ezek mind 1 ágat erősítenek és ha te éppen a másik ágra gyúrtál ,akkor nem biztos h pont azt az ágat fogják erősíteni.

    Pl Anjelinénél a jobb oldali abilityk általában a tűzvarázslatait erősítik. Ha speares akarsz lenni nem biztos ,hogy kapsz rájuk bónuszt az elején.

  • kozi001
    #20
    Ja egyébként én is csatlakoznék az 1. hozzászólóhoz! Bejött az első kettő ! A ds1-el nagyon sokat játszottam, a ds2-t is végigtoltam! Ezt is végig fogom, de az is igaz h a mágiarendszer az előzőekbe jobb volt!
  • kozi001
    #19
    9-10 óra? Casual-an toljátok?
  • lauda85
    #18
    Nem rossz játék. Én az előző két részt is kijátszottam.

    De szerintem a harmadik rész kicsit rövidre sikerült, vagy a többivel bajlódtam el több időt de végigvittem a harmadik részét kb: 12 óra alatt ami négy napot jelent nekem.

    Szerintem rövid a játékmenet, a grafika jó, az irányíthatóság elég korlátozott, illetve a camera kép is.

    Aki szerette az előző két részt ajánlani tudom.
  • senki687
    #17
    A grafika szerintem nagyon jól sikerült. Sokszor leálltam gyönyörködni a részletességében, a tájak szépségében. Engem inkább a kamera kötöttségei zavartak. Nem lehet felfele nézni, illetve sokszor a táj doborzatából adódóan nem látszik az ellenfél olyankor, amikor egyébként látszania kellene, mert egyszerűen nem lehet a megfelelő irányba nézni.

    Az irányítást nem vészes. Először rossznak tűnt, de pár perc alatt megszoktam.

    A hangulat viszont hiányzott a játékból.

    A zene nem feltünő, de nem is hiányzik, éppen jó.

    Azoknak, akik szeretik ezt a játéktípust, szerintem nem ez lesz a kedvence, de még az a kategória, amit 2-szer is végig lehet játszani.
  • Kovász
    #16
    Az első (már amennyire emléxem) egy gagyi diablo klón volt, a 2 viszont simán hozta a szükséges szintet, azzal elég sokat toltam anno. Ez a 3 meg... na majd talán akkor a 4:)
  • Molnibalage
    #15
    Kicsit pontatlan voltam. Az első rész negatív tapasztalata után a többit ki sem próbáltam. A DS 2 demó úgy kb. 5 percet futott a gépemen.
  • Loverman
    #14
    tudod divat szapulni a wowot. mondjuk a dragon age, witcher, és mass effect játékokon én valahogy pont nem azt érzem hogy "elwowosítják" a single player játékokat. Annyi köze lehet ehhez a wownak hogy az is végülis egy hack'n'slash, meg a fenti játék is. Viszont egy mondatban kijelenteni azt hogy elwowosították, meg azt hogy konzolos, "kicsit merész"...
  • Evoluti0N
    #13
    Az előző részek valahogy kimaradtak nekem. Sose rajongtam igazán a hack'n'slash rpg-kért. Ezt a rész co-op módban szoktam játszani egy barátommal és úgy egész élvezetes. Ami az irányítást illeti, billentyű-egér kombinációban tényleg borzalmas. Kipróbáltam gamepaddal és azzal már egész más a helyzet. Azóta is azzal nyomom.
  • moRtiZ
    #12
    Szerintem borzalmasan rossz lett ez a jatek. Az elso jo volt, a masodik nem tetszett, ez pedig borzalmas. Az hogy elso szinten mar "rare" itemekkel rohangasztam (kb. 3-al) na az kifejezetten vicces volt. Biztos erdekeltek a lootok. A Dark forest nem volt rossz, de a tobbi resze nem igazan hozott lazba. Diablo II barmikor kenterbe veri. Inkabb azzal jatszok 50 orat mint ezzel 1-et. Sajnos a Diablo olyan etalont tett le, amit SEMMI nem tud meg csak megkozeliteni sem, talan majd a diablo 3, abban van minden remenyem.

    Herkulles: Nem ertem az "el wow-ositast". Mi a banat koze van ennek a jateknak a wow-hoz? :O. Komplexitasba minimalisan sem er a nyomaba, jatekhangulatba megkevesbe.
  • mainruler
    #11
    Az a Dark Forest, a játék szvsz egyik leghangulatosabb helyszíne.
    Az RPG felvetéssel egyetértek, az első rész még megért volna egy igényesebb belbecset, néha még a második rész is, bár elvétve.
  • cateran
    #10
    "Hasonló játékok: Baldur's Gate, Dungeon Siege-sorozat"
    Annyi kozuk van egymashoz, mint Dragunovnak a vizipisztolyhoz...
  • Molnibalage
    #9
    A DS első részét képtelen voltam végigtolni. Valami jégbarlang és mocsárt táján hagytam abba. Az n+1-dik uncsi csata után feladatam. Pedig a motor a maga korában jó volt, lehetett volna vele értelmes RPG-t csinálni.
  • wraithLord
    #8
    Én még nem játszottam egy Dungeon Siege-dzsel sem, mert nem igazán vonzanak a h&s játékok, szóval nincs viszonyítási alapom. De ezt valamilyen okból kifolyólag kipróbáltam.
    Igazából nem tudom, mit vártam tőle, és hogy sírjak-e vagy nevessek... X)
    Viszont ha objektív akarok lenni, akkor azt kell, hogy mondjam, "nem az igazi". Hihetetlen, hogy ilyenre képes az Obsidian...
  • wedge31
    #7
    Remélem ez valami fizetett kritika volt mert akkor érthetö sok csusztatás, ugyanis ez egy ótvar játék lett.
  • Pupuci
    #6
    Nem tudom a cikkíró mivel játszott (sejtésem van de azt inkáb nem írom ide) de a DS3-al nem az biztos. Egy szarkupac az egész. A grafikára, játszhatóságra meg nem 4 csillagot kellene adni mert még az egy is sok.
    PÉNZKIDOIBÁS! Nem éri meg az árát, nehogy megvege bárki is.
  • Nos
    #5
    Nekem erre nem sikerült ráhangolódni.

    Ebben valószínűleg komoly szerepe volt az emofejű lovagnak.
  • Herkulles
    #4
    Érdekes már a single player gamseket is el wow-osítsák, leegyszerűsítik ilyen konzol megyek előre dologra, biztos így jobban fogy vagy nem.A dragon age 1-2 között is hasonló különbség mutatkozott, bár azért ott…
  • gemihu
    #3
    Nagyon konzolos lett az egész :(
    Az irányítást is jól elcseszték...
  • Kovász
    #2
    Azon kívül, h egy konzolos fos az egész (béna inventory, amikor a karakter irányt vált, akkor nincs animáció, csak egyszerűen elkezd a másik irányba mozogni, mint egy sprite), a legkiámbrándítóbb az egészben, hogy szinte látni, h hol van a monszták "határa". Mikor megjelennek, elég pár lépést visszakozni, és máris visszavonulnak, mert van egy határuk, amin nem tudnak átjönni. És így még egy bosst is gond nélkül ki lehet csinálni.
  • menpe
    #1
    A Dungeon Siege első részét 2x játszottam újra az évek alatt. A második részt egyszer ismételtem. Nagy valószínűséggel ezt nem fogom elővenni megint :/
    Kicsit olyan ez, mint a Dragon Age 2: nem rossz játék ha ráhangolódik az ember, csak a címe van elírva.