Euwork

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CattiBrie
Ilyen sorrendben? 😊)
Tegnap Új-Zélandot néztem meg. 😊

[/spam]™

UK? Németország? Hollandia? Írország?

CattiBrie
Na jó, na jó.. hova megyünk? 😊)

[/spam]™

a hátamon? 😄

CattiBrie
Vigyél engem is! 😊

[/spam]™

Egyébként nem tudom hány éves vagy...dolgoztál-e már vagy nem...úgy sejtem nem,mert ha így lenne...ill. rálátnál reálisan a jelen gazdasági helyzetre itthon (fõleg vidéken), akkor tudnád, hogy ez baromi nehéz...sokkkkkkal nehezebb, mint ahogyan te ezt most bepötyögted ide.
Örülök, hogy neked ilyen nagy szerencséd van, hogy ilyen helyre kerültél gyakorlatra...de te kb. a felsõoktatási hallgatók 2%-ába tartozol. Ez nem gyakori...ami neked sikerült (sajnos). Remélem neked sikerül majd megjátszanod ezt a projektet...de sajnos én erre már nem látok semmi esélyt. Elvégeztem a fõsulit, a gyakorlatot...van némi szakmai tapasztalatom...és sehol semmi. Még bolti eladónak se vesznek fel...oda ugye túlképzett vagyok...a jobb munkához meg nincs 3-4 éves gyakorlatom...meg ismerõsöm.
Ha sikerülne is megcsípni vmit, akkor meg kapnék jó indulattal 120-150 ezret (azért itthon már összetehetné az ember a kezét)...ugyanezt a pénzt Angliában egy mosogatós ember elteheti félre.
Szóval...

Nos erre az esélyem kb. a nullával egyenlõ.
Nem feltétlenül akarok a szakmámban elhelyezkedni...már csak az a lényeg,h kijussak innen...és legyen munkám az itteninél jobb fizetéssel..és tudjak félretenni.

Andr0
Én a világ egyik legnagyobb termelõ és szolgáltató vállalatánál vagyok most gyakornok Mo-n, szerintem a legjobb esélyed, egy szakmád-beli biztos munkahely megszerzésére, ha hasonló cégnél helyezkedsz el majd 1-1.5 év után kéreted az áthelyeztetésedet, nálunk ilyen esetben még fél évig fizetik a szállodádat is. Így lesz biztos állásod, fél évig van hol lakni, hogy találj magadnak jó albérletet, szóval szerintem ez a legjobb módja.

Armin & Ayu fan

plas

E U R E S
En mielott kulfoldre koltoztem ezt bujtam (bar nem munkakozvetito), ill. vettem fel kapcsolatot konret orszagbeli EURES tanacsadoval, aki hasznos informaciokkal latott el... (mindezt ingyen)

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Jájj. Akkor barátnõmnek volt ezek szerint épp szerencséje... <#szomoru2>

Dzsini
Alaphelyzet, hogy bármirõl bármit keresel a neten, akkor többségében a negatív, lehúzós, problémás postokat fogod megtalálni - egyszerû az oka: aki elégedett, az általában nem fog azzal foglalkozni, hogy leírja bárhol azt, hogy neki minden rendben ment, meg volt elégedve, stb.

Ettõl függetlenül ha negatív reakciókat találsz, azok lehet, hogy megalapozottak, de azt ennyibõl nem lehet megtudni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sziasztok!
Felvettem több céggel is a kapcsolatot. Szeretném rendesen körbejárni a témát mielõtt döntenék.
Konkrétan az Euwork cég volt a legszimpatikusabb számomra eddig,így feléjük húzok leginkább. Azonban ahogy utána néztam a neten...több fórumon is olvastam róluk lehúzós posztokat. Egy barátnõm velük ment ki anno...és õ meg volt elégedve. Az érdekelne, hogy pár balfék okolja csak õket indokolatlanul, vagy a bnõmnek volt nagy szerencséje...vagy mi is a helyzet. Vajon korrekt-e ez a cég?

← ElőzőOldal 2 / 2