69
-
gombabácsi #29 attól függ mivel játszik :)
vannak értelmes, hasznos és értelmetlen, hasztalan játékok
meg attól is függ mennyit játszik -
#28 Mondjuk a fenti leanykával is játszanék....
A játék neve "etetés" -
#27 Hát én nem vagyok normális,mondjuk játszani már nem játszok,ill ultra keveset.
Havi pár óra,azt pont.(apropó van fenn cod-ozni valaki?)
Anyáméknál lakom!
Robogóm van!
Easy Rider! Öcsém!
na ,de nem ennyire egyszerü.
36-vagyok! És hülye cikkeket olvasok,ja és írok be ilyeneket.
-
senki687 #26 Tudnék én is sok jó elfoglaltságot kitalálni magamnak, amelyeket eszembe nem jutna lecserélni semmilyen számítógépes játékra. Csak hát lakáshitel mellett igen szűkösek a keretek, így sokszor kénytelen vagyok egy számítógéppel beérni. Tudom, hogy egy senki vagyok, de nem hülye, és ez "tévés személyiség" nem képes megkülönböztetni a lehetőségek hiányát az igénytelenségtől és még sérteget is. -
Ender Wiggin #25 "A válasz nem. Ha valaki eléri a 30 éves kort, akkor már kell, hogy legyen valami fontosabb vagy érdekesebb dolog az életünkben, mint a videojátékok"
Itt kellett volna kifejtenie, felsorolnia, hogy még is mire gondolol. -
#24 Köszönöm a linket, megnézem. -
RiSeForMuSiC #23 Nézegesd meg ezt. http://www.bertok.com/. Nem reklámozom, nem mondom róla, hogy jó vagy rossz, rengeteg információ. Persze lehet máshol is próbálkozni. -
#22 Nehogy azt hidd, hogy nem akarok kimenni... sőt, mi, több, én vagyok az egyik, aki már hónapok óta töri az agyát, melyik országot válassza. -
RiSeForMuSiC #21 Ahogy az ország áll, bárhol, ha nem kelet felé indulsz. Ja, de persze a magyar már előre nyavalyog, hogy úgysem sikerül, ott sincs kolbászból a kerítés, meg a többi szokásos kifogás, hogy miért maradjon itthon a sz...ban. Angliában sokan még pizzafutárként is jobban megélnek, mint itthon a kezdő értelmiségi fizetésedből. -
Árnyvadász #20 Amit a csóka mond annyira igaz, mint az a kép fent. -
#19 Ezek nem normálisak. :DD
28 éves vagyok. FPS játékokkal játszok, néha rajzfilmeket nézek. Gépzenei bulikba járok 18-22 év átlagéletkorú emberek közé. küldjétek a kényszerzubbonyt mer tuti megzakkantam. :DDD -
#18 Mondjál nekem 5 országot, ahol több esély van! Ne kettőt! -
RiSeForMuSiC #17 Azt kell csinálni, amit igazmondó ex-miniszterelnökünk ajánlott: "Ha nem tetszik, el lehet menni!". Ha nem vagy totál lúzer, külföldön 100x több esélyed van. -
#16 Hát igen. A szimulátorok átlagéletkora egy külföldi fórumon 37 év volt. Azok a szimfejlesztők és moddolók akiket ismerek bőven 30 felettiek, de van legalább 3 db 60 feletti. Vietnámi veteránok. No comment... -
mojohnny85 #15 Én is bírom rohadtul az ilyen beszólásokat. Csak arra nem gondolnak, hogy amikor játszik az ember, akkor kikapcsolódik és jól érzi magát és ez szerintem rohadtul nem kor függő. Pl. láttam valahol egy olyan videót, ahol a 60 - 70 év közötti nagymutter nyomta nagyban a Resistance-t vagy mit PS3-on és láthatólag eléggé élvezte. Másrészről pedig, ha 30 év fölött már gáz játszani, akkor gázok azok a játékfejlesztők is, akik már 50 évesek? No comment... -
hunwhite #14 ....szt!!!! Nyomnám a máriót és közben laza pipa :D -
#13 2 hónap múlva elmegy az eszem ,ajaj :D -
#12 én inkább a marióval játszanék :DDD áááááááá, nem vagyok normális!!!!!!!!
(na jó nem, először megdugnám, aztán marióznék) -
sittes79 #11 úgy érted sunázható :) -
#10 jó a csaj, szúrható, szerintem :D -
darph #9 Itt az eredeti cikk videoval:
http://www.computerandvideogames.com/311191/wrong-over-30-play-video-games-admit-it-youre-a-weirdo-in-a-basement/
-
donceleger #8 Basszus akkor nekem még egy évem van hátra! Gyorsan ki kell játszanom pát játékot, azt hiszem felmondok a munkahelyemen, hogy mindenre legyen időm!
LOL!
Ilyet csak is egy felsőbbrendű, arisztokrata pénzem barom tud mondani, akinek az a minimum ha esténként öltönyben leül a kanapéra, kibont egy 600 ezer éves bort és mozartra vagy beethovenre alszik el, és megvan róla győződve, hogy rajta kívül mindenki hülye, aki nem így tesz.
Utálom az ilyen embereket! Eleve mindenkinek más az értékrendje, hogyan is lehetne ez alapján meghatározni a normális férfit!?!?!?!?
Mondjuk a normális nálam ott kezdődik, hogy nem beképzelt, úgyhogy ez a paraszt ezzel a véleményével máris kiesett ebből a kategóriából!
Komolyan, korán reggel ilyenekkel felbaszni az ember agyát!!!
Hihetetlen!
Most amúgy is dühös vagyok, mert góltotón 6ból 5 találatom lett, ami "normális" esetben akár 100ezret is fizethetett volna! Több évnyi játék után ez volt az első komolyabb találatom! Szerintetek mennyit fizetett?? Persze, hogy sokan találták el és mindössze 2730 Ft! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Asszem megyek és leiszom magam! -
Lack #7 Micsoda csőlátó emberek. Az normális, ha egy férfi 40-50 évesen pl hajómaketteket épít, vagy teszem azt szereti pl a jégkrémet? Üzenném a tévés személyiségnek, meg mindenkinek, hogy ne legyünk már begyepesedett barmok. -
gemihu #6 Ja kártyázni a klubban azt lehet:) Lovin fogadni azt lehet..
-
ColemanV #5 Az anonim monitorfüggők mai gyűlésén:
-Sziasztok, Cole vagyok, 31 éves és monitorfüggő.
A csoport:-Szia Cole!
...
Wáá.. nehogy már kinézzenek a társadalomból, mert nem a Barátok Közt és a Csillag születik határozza meg az életem, hanem helyette szeretem az igényes játékokat és inkább azzal kapcsolódok ki.
Igen, ha kell elfogadom a "kocka" jelzőt is, de inkább ez mint a masszív népbutítás ami a médiában zajlik. :P
.
Mellesleg nem egy nőt ismerek aki imád játszani, és mosolygósak maradnak tőle...Bizony, tessék elképzelni, hogy pozitív hatása van, ha az ember nem viszi túlzásba.
Pont úgy mint bármi mással kapcsolatban ami jó, a mértékletességet kell eltalálni és akkor nincs vele gond.
.
Amúgy érdekes kérdés, hogy mi is az a "normális" :P De van az az érzésem, hogy nem szeretnék abba a kategóriába kerülni xD
-
#4 Akkor filmet (és The Today Show-t) nézni sem normális 30 év felett, mert az is a szórakoztatást célozza meg képernyőn. Meg regényeket olvasni sem, hisz kell hogy legyen fontosabb és értelmesebb dolog az ember életében.
Talán azt akarta mondani hogy ha a videójátékon kívül egész nap nem csinál semmi mást, akkor az nem normális. így viszont nagy marhaság jött ki belőle.
ps.: Érdekes a képválasztás a cikkhez :) -
#3 Nem kell hitelre házat venni. Jó albérlet kell. Ennyi. -
Gabe18 #2 Kb ennyi. Ház/kocsi persze hitelből amit törleszthetsz vagy 20 évig. Életed hátralévő részében mehet a mókuskerék. Ha nem így van az már fura, akkor már kinéznek, tehát az nem normális. -
#1 "normális" férfi? :D
írja már valaki körül hogy mi is az épp trendi és elfogadott "normális" a mai világban. :)
Legyen feleséged, 1-2 gyerek, ház/lakás, kocsi, valami átlagos irodai munkahely, átlagosan alacsony havival, hogy fizessük a számlákat, kaját és egy két élvezeti cikket mellette?
Rohadtul izgalmasan hangzik "normálisnak" azaz társadalmilag megfelelőnek lenni.