57
Iron Marshal (free2play mmo strategia)
-
Zoli105 #57 De most kezdtem el :D -
#56 Nem játszik senki ezzel a gémmel?
-
#55 Ezt az olajmezős dolgot nem nagyon értem.
Mit kell csinálni? -
Zoli105 #54 Értem :/ amúgy akkor végleg bezárták vagy mi a fene!? -
#53 nekem egy csomó terület kész lett pl kréta is , de nem tudtam befejezni mert sosem találtam egynél több embert a végső csatára :(
-
Zoli105 #52 Hát ja , pedig most lett meg az a tigris ! -.-" Franc esne beléjük meg kész lett a jugoszláv görög meg párizs! :/ -
#51 Nincs jövöje ennek a játéknak. Én az esetek 90%-ban sosem találtam embereket a csapat csatákhoz! Úgy lenne jó, hogy jelentkezni lehetne adott csatákra és ha összejött a csapat akkor go. -
Zoli105 #50 No ahogy látom meghult a game vagyis bezárták a bétát ! :( -
Zoli105 #49 Örülj neki hogy van tigrised én még mindig a párduccal szarakodom ! :/
És persze a 88as sem segít a pörsingek ellen amik folyton Iron assaultoznak ! -.- -
#48 Részemről sanyi. Bár a WoT után nem vártam mást, de itt is a német egységek a legszarabbak. A fullos hősöm tigristankját kinyiffantotta egy energia elszívó ruszki teherautó, mely -8 szinttel volt alattam. :D A gyerek ráadásul minden esetben tudta gyógyítani magát. Kínomban röhögtem. Ugyanebben a felállásban hoztam az én szippantóm, ugyanerre a manóra rálőttem 1x, 2x, 3x, és mindössze -1 -2 !!! damaget adott be nekem, míg ő egy lövésből kilőtte a szippantójával az enyémet. -
Zoli105 #47 hát ez a game még gyerek betegségekkel küszködik ! :D -
#46 Én is egy darabig megyek mint kés a vajban! Egyszercsak iszonyatosan elvernek és nem tudok átjutni egy ellenségen. Aztán költök fejlesztésre mint állat, nagy nehezen megcsinálom utána megint mint kés a vajon!
És azt a pályát ahol vagyok azt lvl40! -en nem tudom megcsinálni amit más lvl25-30!-on megcsinál! Úgy, hogy a cuccaim mind veterán lvl 1-5-ösek és a főkarakterem lvl28 a többi 22 kb.
Nem értem! -
Zoli105 #45 Hát enyhén szólva a játék rohadt bugos ! csak néztem hogy mivan de a kampány részében is csak néztem ! :O Elég gyakran meglep a játék nem tudom hogy számolja a sebzést vagy mi alapján !? :/ -
#44 L15től? lesz fontos. Abból kapott pontokból (supply) tudod feltölteni a sereged fogyását.
Amúgy totál bugos. Nevetséges, hogy a healer egység és a bomber egység egy kalap szar. -
Zoli105 #43 Ammyira azért nem rossz bár nagyon bugos , de szeretem a háborús játékokat ! :) Amúgy mire jó az az Armory izé ? már vagy 20szor foglalom vissza mert valamelyik kis f...sz szórakozik ilyen kis lv10sek xD -
#42 Nevetséges ez a játék. Tegnap és ma kisérletezgettem, hogy miből mit lehet kihozni, de kb. 50k gold elqurásával sem sikerült értelmesebben előbbrejutni, mert aminek jól kéne működnie, az nem működik jól, és néha 7-8 szinttel magasabb skillel, és szintnek megfelelő fegyverzettel SE tudok kinyaffantani egy nyamvadt senkiházit aki elfoglalta bányámat. Egyesek 17es skillel és 11-12es tábornokokkal képesek 3 egységgel nyerni olyan csatákban, ahol 39es szinttel és 4 egységgel (22-21-esek) más - nem én - is csak nagynehezen nyer.
Most ez vagy valami kiba cheat, vagy valami valami bug miatt lehetséges. -
#41 De csatlakozz a Hadsereg-hez és ha pont van fent valaki segitünk!
-
#40 Sokat kell várni, de irogass a chatre. Elöbb utóbb segitenek
-
Zoli105 #39 Valaki tudna Varsóvál és Olsonál segíteni ? :) -
Zoli105 #38 értem, amúgy Varsót már senkisem támadja :/ így nehéz lesz ! :( -
#37 Mert megkell csinálni a mapot és utána költözhetsz tovább a world mapon. -
Zoli105 #36 Értem :/ fenébe is ! Amúgy az összes épületem 20as szintű de már nem tudom tovább emelni őket miért ? :O -
#35 Adott térképen a végső csatát egyedül nem lehet. Több ember kell hozzá. Minimum kettő. -
Zoli105 #34 Sziasztok
Elkezdtem játszani zzel a játékkal , de nem értem Varsót miért nem tudom megtámadni ? :O -
#33 Ha elfogtam egy officer-t mik azok az opciók amit lehet vele csinálni?
-
#32 Mi értelme van a nagyobb szintű cuccoknak ha a legalapabbat is enchantolhatod a végtelenségig?
-
#31 Most server down van. -
#30 Biztos csak nem volt elérhető az oldal egy ideig mert most jó. -
#29 Én bent vagyok.
Nálam - lsd. 20# - a NOD32 zavart be ...
Kapcsold ki a virusirtódat! -
#28 Mi lehet az oldalukkal? A böngésző azt mondja nincs ilyen :) -
Newreg345 #27 Én már 11es vagyok. -
#26 Én lassan de biztosan(lvl 9.) -
#25 Ja, és van valaki aki level 10 feletti? -
#24 Meg tudná valaki mondani, hogy az egységszám egy-egy formációban ill. a formációk száma az mitől függ? -
#23 Elég jó játék, csak hiányolom a hangokat. :D -
#22 Bakter, a NOD fogta meg ... -
#21 Csináltam egy légiót "Hadsereg" néven ha érdekel valamit csatlakozzon!
-
#20 Regisztráltam. Bejelentkeztem, kiválasztom a szervert, majd ezt kapom:
... de ezen tovább nem jutok, folyamatosan "Loadinggame loading modul" felirat van, és nem megy tovább. Chrome-on és Exploreren próbáltam, nem ment. Ez lenne a gond, és másnak mozillán repeszt? -
#19 Na beleolvastam fórumba és elvileg ez az,csak én szúrtam be rossz videót. -
#18 Ezen gondolkozom én is .
Brink of war ennek a neve,de nem igen hasonlít rá:D