57
Iron Marshal (free2play mmo strategia)
-
#17 ŐŐŐ...ezmost wtf?
Megnyitottam az oldalt, csináltam accot és most játszok valamin de nemtom miez. Ez lenne a játék? -
#16 Próbálok bejutni, kevés sikerrel. -
#15 Ez blitz, lol. -
#14 ÉS a rankok:
http://forum.hithere.com/viewthread.php?tid=46590&extra=page%3D1 -
#13 Political Center: cannot be occupied (Reduces the other area Holdings of your faction after attacks.)
Economic Center: increase Invest efficiency by double
Trade Center: investing in other areas ( above Lv 100) becomes available.
Military Center: attack and Holdings doubled.
Culture Center: migration is not affected by Faction.(Immigration as well)
És gy kis gémpléj
-
#12 July 17th – July 26th -
#11 Hogy lehet jelentkezni a bétára? -
#10 +1 -
lammaer #9 Szerintem úgy értette, hogy "2d-s <vessző> tech treevel rendelkező" ... -
lammaer #8 Hát, érdekesen csoportosították azon az oldalon a játékokat...
A navyfield egyértelműen nem RTS, blitz 1941 szintén nem - valós idejűek, de te csak egyetlen egységet irányitasz. Nincs bennük stratégiázás, inkább akcióprogramok.
Atlantica online meg TBS (körökre osztott stratégia), de csak harcok esetén.
A Battleforge viszont tényleg klasszikus MMO RTS :) -
#7 Tech treenél mit számít, hogy hány dimenziós? Úgyis csak egy gráf, tökmindegy, hogy ábrázolod. -
#6 Az MMO stratégia kifejezés mozgatta meg a fantáziámat szóval gugliztam egyet >free mmorts-ek< Szóval én egy 2d-s tech treevel rendelkező RTS-re számítok, amiből még egész sok minden összejöhet.. -
lammaer #5 A creenshot amúgy nem RTSre utal... ilyen szépen sakktáblaszerűen felrakott egységekkel inkább valami körökre osztott, sakkszerű vmi. Ami persze lehet jó... -
lammaer #4 Én csak a játékmenetről nem találtam semmit....csak a szokásos marketingrizsa meg pár rajz. Ennyi nektek elég hogy beinduljon a fantázia? :) -
#3 Ez az én fantáziámat is megmozgatta...
Én is ránézek, hogy lehet-e jelentkezni -
#2 MMO stratégia? Szóval egy sima RTS (mint pl empire earth) csak tech treevel, szintlépéssel meg ilyen cuccokkal? ;o Jónak tűnik, szerintem jelentkezek Beta-ra ha lehet.. -
#1 Iron Marshal
Masodik vilaghaborus "ingyenes" mmo strategia.
Nem sok kep es hir volt/van a jatekrol eddig.
Viszont negy nap mulva, Julius 18.-an indul a beta es 2-3 hetig biztosan tart.
Engem kicsit a Battlefield Heroes-ra emlekeztet, csak strategiaban.
Ha jok lesznek az animaciok/harcok, akkor biztos eleg jo fun lesz a game.
Iron Marshal honlap