24
  • llaszlo
    #24
    Ami lemaradt, ez a ballmer akkora f@szságokat tud mondani, hogy hihetetlen. És még baromira nagyképű is.
  • llaszlo
    #23
    @sanyicks
    Nem vagyok MSfan sőt, de amennyi baromságot te össze tudsz hordani az hihetetlen. Dúl benned az MS gyűlölet, gondolom te is tipikus linuxgeek vagy applefan vagy. Amivel nem lenne gond ha felfognád, hogy más rendszer is van a világon ami attól még, hogy te utálod nem lesz sz@r. Sőt a win7 és a wp7 is egy-egy jól sikerült MS termék csak még a wp7-nek idő kell, hogy bekerüljön a köztudtaba a piacon (az android sem pár hónap alatt terjedt el ennyire).
    De ettől Ballmer még egy majom. :) :) :) És jót tenne az MSnek ha másik maki irányítaná.
  • tatish
    #22
    Most őszintén, azért hogy az ember win7re váltson Xpről ( a magyar fizukhoz képest) sokat kell rákölteni sőt, az esetek többségében új gépet kell venni vagy összerakni. Most a 50 éves Erzsi néni nem dobja ki a jól megszokott XP-s gépét amin levelezget az unokáival + recepteket olvas neten, csak mert trendi akar lenni, az egész megent a lóvéról szól. De a kis cégek többségénél ugyanez van ...
  • sanyicks
    #21
    Tudom jól hogy a mutogatásra mennek a nokiásdobozok, pont erről beszélek.
    A térképek nem érnek 1 milliárdot, ráadásul a symbian dobása, és a meego háttérbe szorítása jelzi hogy mi is volt az igazi cél.
  • Attila1234
    #20
    Te csak tudod. :) Nem is értem, hogy a te képességeiddel, miért tartod fontosnak, hogy itt oszd az észt. Benned több van! Mutasd meg az IT-s világnak, hogy hogyan kellene működnie. ;-)
  • asysoft
    #19
    Office365+egyetem: azon pénz jó részét MS szolgáltatásokra fogják költeni. MS meg mutogathatja az esettanulmányt, hogy "lám, leváltották a Lotust MS termékre, és milyen jó nekik!"
    Nokiával kapcsolatban már sokszor írtam: nem csak egy OEM a sok közül, Bing Maps a Navteq térképeket fogja használni, Ovi Store is integrálásra kerül WP7 platformba... Még jó, hogy nem ingyen adják ezeket, merő jófejségből.
    Xboxnál mire gondolsz? Gyanítom Sony is fizet az exkluzív címekért, s nem a márka imázsa miatt döntenek a managerek mellette...
  • sanyicks
    #18
    Nem ingyen adták, hanem fizettek érte. Mindig így terjeszti el az m$ a középszerű/tényleg fos cuccait, mert máshogy nem lenne épeszű ember aki beruházna rá. Furcsa módon a konkurens cégeknek ilyenre nincs szükségük.
  • DjDano
    #17
    Annyi buta vagy hogy az már fáj... Az aláírásod is minősít.
  • wraithLord
    #16
    Ez a válasz több mint elég...
  • cateran
    #15
    BS..promociorol, vevocsalogatasrol, reklamcelra hasznalt futtatsrol nem hallottal meg? Nem lattal meg olyat, hogy ingyen adnak valamit "kostolonak"?
    Persze nem artott volna elolvasni mit irnak az egyetemi oldalon, hmm?
    "What is included in the agreement with Microsoft?
    Microsoft is providing $250,000 in Business Incentive Funds to help us migrate from Lotus Notes to Office 365. That funding will pay for some consulting and licenses to convert a large percentage of our users from Lotus Notes to Office 365. We will also use that funding to pay for a Microsoft Premier Support agreement covering email and Microsoft Office applications for the entire University."
    Persze meg igy is erosen "nokia-doboz" szaga van a dolognak, de hotzicher, hogy nem csinaltak vele rossz uzletet..:D
  • item
    #14


  • sanyicks
    #13
    Hát egy normális üzleti vállalkozásnál a vevő fizet az eladónak az eladott termékért, és nem az eladó fizet a vevőnek hogy használja a cuccát mert olyan szar, hogy máshogy nem tenné :D
  • Attila1234
    #12
    Tyúha! Micsoda adatok! Nagyon komoly, hogy egy üzleti vállalkozás üzleteket csinál! A fene se gondolta volna, akkor biztos nagyon rossz fejek.
  • wraithLord
    #11
    Amúgy ez a Ballmer is olyan zsenigyerek, mint Gates, vagy csak valakinek vezetnie kell a MS-ot? (vagy másképp: "ő szerette volna legjobban vezetni..." X))
  • willcox
    #10
    "Na akkor egy kicsit vegyük elő a matekot. A cikk elején azt írja, hogy 400 millió win 7-et adtak el, de még legalább 200 millió gépen van Win XP.
    Pár sorral lejjebb azt írja, hogy a Net Applications adatai alapján a Win 7 27%-os részesedéssel bír, míg a Win XP 51%-al. Akkor ez utóbbi adat azt jelenti, hogy ha win 7-ből 400 millió van, akkor a Win XP-ből kb 800 millió (és nem 200 millió)." - semmilyen ellentmondás nincs, csak ügyesen fogalmazott, a matekozásod nem ér semmit. A legalább 200 millió minimumot jelent, nem pedig konkrét számot, pláne nem maximumot, így akár 2 milliárd XP is lehet. Az érthetőség kedvéért: ha valaki azt mondja, hogy elmúlt 18 éves, az nem azt jelenti, hogy 19 éves lesz, hanem azt, hogy idősebb, mint 18, vagyis akár 70 éves is lehet.
    Egyébként meg számtalan nem vásárolt XP és Win7 van a gépeken, vagyis maximum azt tudják megmondani, hogy miből mennyit adtak el, de azt nem, hogy mennyit használnak az emberek.
  • sanyicks
    #9
    Biztosan, igen: ofic 365

    nokia 1 milliárdos fizetése
    xbox360-ra fejlesztő cégek
    állami megrendelés ösztönzés, stb.
  • pasi29uk
    #8
    Akkor is eléggé zagyvaság lett ez a cikk .)
  • Nailyenugysincs
    #7
    Jelen:D
  • Attila1234
    #6
    Biztos úgy van, ahogy mondod. :-)
  • gombabácsi
    #5
    és akkor még szorozzuk meg 3-al mert keleti országokban marha sok illegális windóz van
  • Cat #4
    Nyilván mindenki csak becsül, még ők maguk is. Mivel senki nem tudja mennyi PC-t használnak az emberek, ez nem is meglepő.
  • sanyicks
    #3
    Jah biztos "harcolnak még" fizetnek pár milliót/milliárdot hogy használják a szarjukat, mert mivel jót nem tudnak csinálni, mindig így megy a dolgaik terjesztése :D
  • Axon
    #2
    Na akkor egy kicsit vegyük elő a matekot. A cikk elején azt írja, hogy 400 millió win 7-et adtak el, de még legalább 200 millió gépen van Win XP.
    Pár sorral lejjebb azt írja, hogy a Net Applications adatai alapján a Win 7 27%-os részesedéssel bír, míg a Win XP 51%-al. Akkor ez utóbbi adat azt jelenti, hogy ha win 7-ből 400 millió van, akkor a Win XP-ből kb 800 millió (és nem 200 millió).
  • Attila1234
    #1
    A mobil üzletágban egyelőre vesztésre állnak, de ettől eltekintve remek formában van a cég. Szerintem a WP7 is lábra fog kapni előbb-utóbb. Nem úgy ismerem a Microsoftot, mint aki csak úgy feladná a harcot.