57
  • immovable
    Egy fos volt ez a film.
  • shenmuedc #16
    Fú ,de randa feje van ennek a csajnak!
  • Lejti3
    wraithLord: Igen szerepel a harmadik részben.
  • Lejti3
    csakhogy a robotcsajban nem volt szerelmes és nem akart érte meghalni, inkább az mászott rá.. "...dízel olaj szaga volt, DÍÍÍZEL!!!"
  • wraithLord
    Mit keres ott Patrick Dempsey? :o Ő is benne van a filmben? Még nem láttam. :D
  • tibisan
    a robot csajszival a 2-ből 3
  • Lejti3
    csimmasz: a második csajba.
  • csimmasz
    A nyálas részek nélkül, akár még nézhető is lett volna.
    Az új csaja meg az alienbarátdoki kiakasztott, ja meg a túl nagy hősiessége a kis pöcsnek, amikor már a 3. csajba szerelmes halálosan, akiért meg akar halni.
    Nem voltak rosszak 3D ben az akciók!
  • tibisan
    nem ..péntek este volt asszem..valami kvajcsen kínai verzióban...
    de én veled vagyok
  • morden
    Aki kommentel ide gondolom látta min 3D-ben ( esetleg IMAX) nem a kamerás ruszi verziót sasolta vasárnap délben a 19 col crtn :D
  • sandor8206
    egy gyerekmesétől is elvárnék annyit, hogy ...(remélem jól emlékszem a filmre vagy 3-4 napja láttam, de ki ment a fejemből), hogy következetes legyen

SPOILER
    1.rész, Megatront megtalálja az öreg a jégben, kb. 1800-as évek vagy 1900-as évek eleje
    3. rész, Sentinel és a Bárka lezuhan 61-ben, Megatron meg azért jött a Földre, hogy találkozzon Senitennellel? várt volna rá cirka 100-200 évet? akár többet?
    azt meg már fel se hozom, hogy az első részben váltig azt mammogta, hogy a Kockáért jött
  • AZTA
    a többi se volt jobb
  • bino512
    Amit vártam azt majdnem tökéletesen visszahozta,mit vártok egy gyerekmesétől? Most komolyan?1 valami kellett volna még a filmbe..több epikus jelenet.

SPOILER
    Amikor kihivja a gyerek bee-t az odavág XD az a baj hogy majdnem ez a leg epikusabb a számomra:S
    __

Ehez hasonlók kellettek volna még bele dögivel:D
  • viizo
    Transformers: 10/4 - gyenge és erőtlen shakycames rettenet, semmi köze az univerzumhoz, a robotok helyett az emberek a főszereplők, nagy csalódás

TF2: 10/4: látványosabb az elsőnél, de történetileg 0 és túlnyújtott, csalódás v2.

TF3: 10/7: végre a robotok állnak az első helyen, látványos és végre látni is lehet vmit, shakycam off. az elsőt kellett volna hasonló színvonalon kezdeni..
  • sandor8206
    Akció jelenetek ötlettelenek voltak, csak ütés-vágás-lövöldözés 3.-szor is, ami ötletes volt és tetszett is a katonák siklása és a felhőkarcolós rész.
    Film buta, de nagyon! Ezer és egy dolgot lehetne írni, hogy a film nézése közben hülyét kaptam, annyira bárgyú és gyerekes (csaj megbeszéli Megatronnal a szitut)
    Első rész még mindig a legjobb a trilógiában, ez meg a 2.-kal áll egy szinten-fingós poénok
    Közepes film lett.
    Szerencse, hogy Bay lelép végre.
  • Zombee
    "az efféle, az emberek heroizmusát kiemelő megoldásokat, bármennyire is elcsépeltnek hatnak, mindig jó nézni a filmek végén, megemelik a katarzis mértékét."

Egy történetben, ami eredetileg robotokról szólt, nincs helye ilyesminek.
  • FefeeX
    Sajnos többnyire egyet kell értenem a cikkel. Bár nem teljesen ugyanezek miatt, de a véleményem kb nekem is ez. Középszerű lett a film. A 3D meg IMAX ide vagy oda, 3D kamera ide vagy oda, nem sokat ért. Elég lett volna egy nagy vászon, 2Dben.
    A film túlságosan hosszú volt, ezt pedig nem izgalomban, hanem egy csomó rétestészta unalmas jelenetben hozta. Az álcák többnyire elég gagyik lettek, a kígyóval, a félbetört épület fizikájával, és a sablonszerű felépítésükkel.
    Az újonnan behozott csúnyafejű robotok is gagyi hatásúak. A poénokat én kedveltem a második részben, ebben is jók voltak szerintem, ezzel nekem nem volt problémám.
    A sok csavar viszont megint csak egy gagyiságot adott a filmnek, mikor gyakorlatilag Sentinel kb 2 percenként váltott oldalt, semmitmondóan. A szinkronja sem tetszett, de ez nem Bay hibája... (meg lehet hogy másnak bejött)
    A csajszi gyakorlatilag nem mondanám, hogy jobban szerepelt, mint a korábbi.
    Autókat meg sokáig mutogattak, de ha autókat akarok nézni, akkor a FnF-ra ülök be, nem erre.
    Minden esetre nem olyan volt mint amire vártam, az első rész az még mindig, ami nálam állatira bejött. Történet szempontjából sem volt rossz, a robotok ott szerethetőek stb stb. Normálisan fejlődik a story