34
  • azael4
    #34
    Sziasztok!

    Azoknak akiket érdekel az ilyesmi, szeretném a figyelmébe ajánlani két kedvenc pontgyűjtős játékomat, melyben a gyűjtött pontokat ajándékokra lehet beváltani.

    1.
    Ebben a pontokért játszani kell, pl online játékok (egyszerű kirakósok), bingó, weboldalon keresgélés stb.

    Az ajándékok tekintetében nagy a választék (műszaki cikk, könyv, írószer, játék, vegyiárú, ajándéktárgy...), viszont a pontod csak akkor gyűlik elég gyorsan, ha szerencsés is vagy. Dehát minek panaszkodni, ha azért "fizetnek meg" hogy játszom??

    http://hasznosjatek.hu/regisztracio/305a3c927b

    2. Ebben a játékban cikkek olvasásáért és szavazásért gyűjthettek pontot, és műszaki cikkekre válthatjátok be. Egy hónapban kb 3E pont összejön, a legolcsóbb ajándékok pedig 9E-be kerülnek (pl fényképezőgép, külső vinyó), tehát időigényes.

    http://www.pontcenter.hu/regisztracio.php?ref=9446Z1ff28ce70fea098c94ed8c86d812275d


    Jó szórakozást mindenkinek!
  • hdo
    #33
    "A League of Legends tényleg jó játék lenne, ha a közösség 90%-a nem beképzelt agyatlan mocsadékokból állna, akik egyetlen szórakozása a nem profi játékosok porig alázása amint az véletlenül egyszer hibázik vagy pedig csak az illető mocsadéknak nem tetsző módon játszik."

    Ez az állítás 100%-ig igaz marad, ha a League of Legends-et World of Warcraft-ra módosítod.
  • Hornymut
    #32
    A League of Legends tényleg jó játék lenne, ha a közösség 90%-a nem beképzelt agyatlan mocsadékokból állna, akik egyetlen szórakozása a nem profi játékosok porig alázása amint az véletlenül egyszer hibázik vagy pedig csak az illető mocsadéknak nem tetsző módon játszik. Ezt leszámítva tényleg nagyon jó játék, bár hónapok óta nem játszom az említett jelenség miatt.
    A cikk meg tényleg hiányos, de legalább néhányat a jobbak közül (TF2, Champions Online, LOTRO stb,) megemlít.
  • n0k0m
    #31
    Age of Conan-hez irom mielott valaki beleesik abba a hibaba, hogy nem olvas korbe: korlat van a maximum nalad leheto penzbol, ami 2 gold (par nap jatek utan, relativ alacsony szinten mar esnek 10 goldot is ero itemek). En erre igy aztmondom, hogy jatszhatatlan.

    APB az amiben egyaltalan nem ereztem azt, hogy korlatozva vagyok azert, mert nem fizetek. Szerencsere surun jonnek a patchek, de hullamokban a csalok is. Ha ezt valaki el tudja nezni, akkor csak ajanlani tudom (mar ha elfut a gepeden ^^)
  • Zolivok
    #30
    http://stuwww.uvt.nl/iconn/blog/wp-content/uploads/2011/04/thank_you_come_again.jpg
  • Rotyoka
    #29
    Amíg a LoL ill. a Quake Live nincs itt egy vicc a cikk :D
  • cateran
    #28
  • Carbine
    #27
    http://www.linguart.hu/magyar-nyelvoktatas.html

  • Zolivok
    #26
    aki a véleményeket írta ha 2 órát játszhatott 1 játékkal még annyit se , főelg bfh nem veszi magát komolyan az annyira csapatjáték végig ballolva tolják a mapot vki kiválik csapatból meghal és akkor a többi is kb és még h komolytalan meg a többi hülyeség gz
  • Meridian
    #25
    LOL, a WoW nem ingyenes, csak a korábbi 10 napos trial ami max lvl20 lehetet menni, most korlátlan idejű lett, de a szinthatár marad a lvl20. A maxszint ugye 85, a lvl20 szintig legfeljebb beleszagolni lehet a játékba.

    Ezzel szemben az Age of Conan ténylegesen ingyenes lett igaz vannak megkötések, pl olyasmik hogy nem miondenkaszttal indulhatsz fele annyi táskád van, meg sok raid instába nem mehetsz, meg nem mindegyik dungeonba, de ugyanakkor max szintig fejlődhetsz sok mindenben részt vehetsz, ha nem is mindenben. Ha pedig pengetsz egy havi díjatt arra az időr felszabadul a korlátozás tolhatod azokat is. A wownál meg tolsz egy havidíjat mondjuk elmész lvl40-ig aztán lejár a havidíjad, oszt mindjárt be se tudsz lépni a hangaztosan "az ingyenes " játékba...
  • cateran
    #24
    A trial eddig sem kerult semmibe...got the point? Most is ingyenes..csak nincs rajta idokorlat..melyik resze nem ertheto?
  • Radi
    #23
    "a World of WarCraft is ingyenessé vált - tegyük hozzá, hogy csak részben"
    L2read
  • nnyiti
    #22
    LOOOL EKKORA SZART!!! XDXDXDXD, nem bírom visszafogni a röhögést! Mi ez? Mi? Hogy a WoW ingyenes? Előbb fog a napunk szupernovává válni mint hogy a WoW ingyenes legyen. Ekkora félrevezetést! Emberek, aki véletlenül beleolvasott a cikkbe és nem WoWozik, annak elmondom mi a VALÓS szituáció:

    A szenzációhajhász bevezető annyiban igaz, hogy a TRIAL, azaz a PRÓBAVERZIÓJA/DEMÓJA 10 napos időkorlát helyett korlátlan lett. Ez nem jelen SEMMIT, mert annyi címen regisztráltál eddig, amennyi akartál, gyakorlatilag annyi ideig próbálhattad a játékot, ameddig akartad, ez csak egy kényelmi változtatás volt. A játék ettől még ugyan úgy pénzbe kerül, és havi díja van.

    Másrészt tényleg rengeteg játék kimaradt, ez a cikk nagyon szarul sikerült. Nagyon, nagyon meleg lehet arrafele.. :)
  • Merces
    #21
    ..ja ez a cikk meg szar
  • Merces
    #20
    ..létezik valamilyen maffiás mmo? nem arra a nagy halom browseres szemétrakásra gondolok amitől képtelenség megtalálni ha egyáltalán van olyan.....
  • yossarian14
    #19
    Battlefield play4free sem gyenge...
  • leeloodallas
    #18
    Évekig Lineage2-ztem, most pedig a WoT taszít mindennapos tank-túrára.
  • RecoPhile
    #17
    számomra CABAL és ArchLord legjobb F2P MMORPG-k :)
  • Zomil
    #16
    grat a cikkironak, azt hiszem ez a cikk kiérdemelné az sg cikkek legalját! :D
    ennyire pontatlan, félrevezetö, baromságokkal teli cikket se olvastam még az sg...hatalmas GRAT!
  • messen
    #15
    Annyi minden kimaradt, szerintem bárki tudna sorolni egyet-kettőt, ha kell. Pl. Anarchy Online, vagy ha már a TF2 bekerült a listába, akkor a Guild Wars is bekerülhetett volna. Igaz az nem "vált" F2P-é, mint a WoW, vagy a LotRO ;) Nem beszélve még a Secound Life-ról, vagy a facebook retteneflesh(tm) őrületeiről. Sokáig lehetne sorolni még. Eleve összemosta a cikkíró a trial verziós (szvsz, WoW-ot is érdemes ide sorolni), a teljesen free és a F2P gámékat. Szóval, ez a cikk jó lett volna, ha egy szakértő írja.

    Egyébként a Champions Online megoldása nagyon tetszik nekem ilyen téren. A free játékosok meghatározott, előre "generált" archetípusokkal játszhatnak, ami a képességeket illeti, a fizetősök meg szabadon válogathatnak a képességek között. Van külön pvp-jük, stb., és a free játékos is végigmehet csaknem! a teljes történeten (a külön modulokat most hagyjuk). A WoW megoldása ezzel szemben nagyon lehúzás szagú. Nem, ne tagadjuk: lehúzás és kész ;)
  • dronkZero
    #14
    Eheh, Ötvös Tibi úgy leginkább semmihez nem ért. Szokjatok hozzá, ő csak ilyen szart tud írni, bármi is a téma.
  • Carbine
    #13
    Na, hogy bunkó ne legyek, ime pár oldal ahol kiegészítheti a hiányos tudását. Biztos van még számtalan másik, de azért nem kell túlterhelni szegényt.
    http://www.mmorpg.com/
    http://massively.joystiq.com/
    http://xmmorpg.com/
    http://www.mmosite.com/
  • Carbine
    #12
    Az teljesen világos, hogy a cikkíró semmit se ért az MMO piachoz. Ezzel okvetlen nincs is gond, DE akkor vagy ne írjon róla vagy nézzen utánna. Elég csak a legnagyobb MMO-s oldalakat átböngészni hetente egyszer. Azért segtek én is egy kicsit... a WoW-on kívül is van MMO.
  • 5241451
    #11
    Nem semmi, hogy még csak meg sincs említve a Quake Live...
  • gstup
    #10
    Eléggé egyedi stílust és kort dolgoz fel a Pirates of the Burning Sea is!Szóval legalább egy mondatban megemlítettem volna....
  • Zolka
    #9
    Ejj, kedves cikkíró, League of Legends-et kihagyni? Legjobb free game jelenleg. Persze csak szerintem. Meg pár100ezer másik ember szerint.
  • Ry0K3N
    #8
    "Szintén először a fizetős kategóriában indult a Lord of the Rings Online és a Dungeons & Dragons Online is, majd később váltak ingyenessé." nagy az a meleg
  • morden
    #7
    A lord of the rings MMO, hogy maradhatott ki? Ej a melegben ilyenn nehéz összehozni egy cikket ?
  • senoy
    #6
    vagy Perfect World, Champions Online, Archlord, League of Legends, Anarchy Online, Everquest 2???
    Hogy csak parat emlitsek. :P
    Akit erdekel itt talal 1 listat: http://www.freemmorpglist.com/
    Mit ne mondjak, a cikkiro eleg silany munkat vegzett...talan a kedves ironak sem artana szetnezni...


    Arrol nem is beszelve, hogy a City of Heroes meg csak nem is ingyenes!!!!!!!
    7-napos probaverzio van naluk, es kesz.

    Igazabol nekem ez csak reklam-cikknek tunik...
  • IMYke2.0.0.0
    #5
    "Forsaken World"?
  • McGregor82
    #4
    Azért az akciójátékok között megemlítreném még az America's Army-2-3-at is, ami szintén kiváló csapat alapú játék.

    Az Alien Swarm pedig egy külső fejlesztő csapat munkája, akit a Valve felkarolt ha jól tudom! :)
  • liberty2
    #3
    Hát és a World of Tanks ebből a felsorolásból kimaradt? Pedig Európa egyik legnagyobb MMOFPS-je ami szintén ingyenes és sok a magyar klán is benne.
    Grafikája kiváló, talán picit túlon-túl is nagy mint a AVA-nak. Nekem egy HP Radeon 5450-el megy 30 FPS környékén, szóval az már elég kell legyen. Ja és a max textúrát csak 64 bites rendszeren tudja a játék megjeleníteni.
    Játékélmény csillagos ötös, ellenfelek változók, lévén MMOR-ról van szó. Zene is jó ... komolyan nem értem miért maradt ki innen.

    Kedvcsináló:


    Kicsit több leírás:
    http://tech.hu/blog.php?act=read&itemid=203
  • Carbine
    #2
    "Alig pár napja korunk legsikeresebb MMO-játéka, a World of WarCraft is ingyenessé vált"

    Abszolút semmilyen formában se vált a WoW ingyenessé. Ennyi erővel minden MMO ingyenes aminek van Trial-ja.

    "A sci-fi kategóriában a Global Agenda a nyerő, mely szintén a Valve a terméke."
    Egyrészt a Hi-Rez Studio terméke és az Alien Swarm se Valve, de minegy. Amúgy a Global Agenda mint sci-fi? Na az a vicc. F2P Sci-fi MMO a Black Prophecy meg a BSG Online, illetve ha a szerző szerint a WoW ingyenes, akkor ideírom az EVE-Online-t, mert a WoW-hoz képest az inkább tekinthető F2P-nek.
  • Teppik Amon
    #1
    a Wolfenstein Enemy Territory 2003 óta, a megjelenésétől fogva ingyenes, és köszönhetően a tonnányi pályának, még mindig szórakoztató. Tegnap este is alig lehetett bejutni a nagyobb szerverekre mert annyi rajongó tolja még mindig.