Nem lesz reboot, folytatódik a Transformers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.........<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2> heh nem csak az én agyvizem forrt el.....
Én is ezen röhögök. Itt szajkózza, hogy bukás a Transformers 3, csak azt nem tudja, hogy hol olvasta. 😊)
Engem meg az nyugoz le, hogy keptelen vagy felfogni, hogy a 2. reszhez kepest teljesitett szarabbul (es a 2. reszhez kepest keltett csalodast) Vajon mi az az agykapacitas, ami mar elegseges ennek a megertesehez? Cserebogar-szint?
Végre nem azt olvasom, hogy mekkora bukás a Transformers 3. Csak felfogtad.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
"Szar film volt, ezért sokakat érdekelt."
ez se rossz.. olvasgatással hova jutottál.
ez se rossz.. olvasgatással hova jutottál.
lukra cuppantál.
hogy hozna száz milliókat , ha alig érdekelne valakit ,te..
vérpista.. nem irom le mégegyszer , hátha valaki érti a poént..
hogy hozna száz milliókat , ha alig érdekelne valakit ,te..
vérpista.. nem irom le mégegyszer , hátha valaki érti a poént..
"úgy is annyira szar film volt a 3 is.alig érdekelt valakit.."
Rohadtul nem vagy képben, szerintem még olvasgass.
Szar film volt, ezért sokakat érdekelt. Ezt akartad írni.
Rohadtul nem vagy képben, szerintem még olvasgass.
Szar film volt, ezért sokakat érdekelt. Ezt akartad írni.
jaaaaj de jó...úgy is annyira szar film volt a 3 is.alig érdekelt valakit..
csak pár száz milkó dollárt hozott világszerte.
spilberg biztos lát jövõt benne, ha már ott volt a háttérben...csak akkor a jurassic park folytatásától mért fosott , ha ebbe feccöl zsét...kellemetlen nem-meglepetés..
"a robotok természetüknél fogva maradnak"...ez olyan szép volt.
viktor ebbõl a részbõl még egy cikket légyszives, mert elakadtam ..köszi.(úgyis
ebben a trans-os témában nagyon ott vagy)
csak pár száz milkó dollárt hozott világszerte.
spilberg biztos lát jövõt benne, ha már ott volt a háttérben...csak akkor a jurassic park folytatásától mért fosott , ha ebbe feccöl zsét...kellemetlen nem-meglepetés..
"a robotok természetüknél fogva maradnak"...ez olyan szép volt.
viktor ebbõl a részbõl még egy cikket légyszives, mert elakadtam ..köszi.(úgyis
ebben a trans-os témában nagyon ott vagy)
Annyi bõrt húznak le a témáról amennyit nem szégyelnek mert most még jól eltudják adni a 'jónépnek , de majd ha kijön a 8. rész amire már a kutya sem kíváncsi akkor elõállnak egy tényleges reboottal és kezdõdik minden elölrõl.
Csak a gyenge akaratúak olvasták volna el. <#ejnye1>#ejnye1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy. Nem olvasná el mindenki. Sõt, alig olvasnák el, mert senki nem olyan hülye, hogy elolvassa.. Kettõ:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na, hogy tetszik?
Hiába lenne kiírva h SPOILER, attól még ugyan úgy elolvasnád, mert az emberi természet már csak ilyen, h vajon még is mi lehet az a nagy titok. Ezzel, h nem lett oda biggyesztve, csak fegyvert adtam mások kezébe, ami nem más, mint a piszkálódás és a cinkelés.
A Transformersben szpojler egy SZINÉSZNÕ lenne... 😄
Jesszusom. Spoiler a Transformersben. Durva lenne.
Babibi: Megatron visszahozása már megvolt, a Napos dolog is. Unicron pedig túl abszurd ellenfél.
kössz bazzer, sztem meséld el a váratlan jeleneteket is meg, h kivel mi történik...
kösz..jó h holnap néztem volna meg...legalább leirnád h spoiler..jézusom<#levele>#levele>
www.icewebhu
A Transformers 3-ban teljesen lesújtott ama jelenet, amikor a kedvenc robotomat, aljas módon megölte az áruló fõvezér. A folytatást, meg bíznák ide apira - legalább is a történetet. Vissza hoznám Megatront, mint Galvatron, Unikron segedelmével - akinek a Napunkra fáj a foga -, és végre a Dinobotokat is színre léptetném.