Ilyenek lesznek a törpök Peter Jackson Hobbitjában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy nem értem, a törpét nem Tolkien találta ki, hisz törpék léteznek és angolul dwarf. Namost a többes számában nem vagyok biztos. Én a dwarves-ra tippelnék.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
lehet, hogy neked magas, de szerintem nem az, ha feltételezem, hogy az ember ismeri a gyûrûk urát a hobbitos kommentek között. a hófehérke és a hét törpe eredeti címét dettó sokan ismerik.
és ilyen alapom azt is illik tudni, noha nem kötelezõ, hogy tolkiennél miért dwarves van, mint ahogy azt is, hogy ennek miért törp a fordítása réz ádámnak köszönhetõen.
nem mellesleg épp ezért volt apró, de a rajongóknak szemet szúró FAIL a másik inkling, c.s lewis dwarfs-ainak a narnia krónikájának magyar fordításában dettó a törp elnevezést adni. legalábbis a logika alapján.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
lehet vitatkozni,de nem érdemes....
punishing since 2000.06.10. Nem mondamám hogy megmondtam. Ha nem mondtam volna meg... kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen...
attól függ, hogy mit olvasol eredetiben...úgy látszik te semmit...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Azok bizony törpök a Gyûrûk Urában.
Minden jog fenntartva!
törpök - smurfs
Sose felejtem azt a két napot amikor mivel még sose láttam egyik gyûrûk ura részt sem úgy döntöttem, hogy megnézem a vágatlan, bõvitett verziókat. Elsõ nap este a Gyûrû Szövetségét másnap délután pedig a Két Tornyot és a Király visszatér-t. A második nap közel 8 óra filmezés után mégis úgy álltam fel, hogy elnéztem volna még egy jó pár óráig. Szerintem ez mindent elmond a trilógiáról.
Számomra a legjobb filmekkel élmény mai napig amit sem a Sötét lovag, sem Eredet, sem Avatar sem egyéb nagy volumenû alkotások nem tudnak überelni. Kíváncsi leszek hogy a Hobbitnak sikerül-e a trónfosztás
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A Bilbós képen mikor bent ültek a törpök, ott komolyabbnak néztek ki
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4