7
  • labzo
    Filmből lettek játékok, amik többnyire jók.
    Játékokból lettek filmek, amik többnyire rosszak - emlékezzünk csak Uwe Boll filmekre (pl. Postal). Bár lehet, hogy ez az adaptáció más lesz, mivel a sztori java részét az íróknak kell kitalálniuk. Remélem a film végén, bemutatják a játékok is, mennyire epic lenne... xD
  • shandix
    A játék játék, a film film, szerintem különböztessük már meg a kettőt mert nem ha egy történetről készül film és játék is az elég eltérő szokott lenni és soha nem azt a történetet adja vissza amit kellene szerintem, 2 külön világ.
  • winnie
    hogyhogy mi? mit nem lehet érteni ezen? megvettek egy címet. ennyi. máris nem nulláról indul a film, hanem egy ismert cím alapján. kezelheted úgyis a filmtervet, hogy csinálnak egy nagyköltségvetésű akcióscifit, amiről még nem tudni, hogy miről fog szólni.

itt a címhez írják a sztorit - volt film, aminél a sztorihoz adták a címet. ld. a die hard 3 vagy a fűrész 2, ahol fogtak egy régebbi szkriptet, amit nem die hardnak és fűrésznek írtak.

most ez megy hollywoodban valamiért, az egésznek az a lényege, hogy legyen egy brand a projekt mögött.
  • KillerBlue
    A Transformers-t és a G.I. Joe-t még megértem. Azok akciófigurák voltak, készült belőlük animációs film és képregény is. De ez mi!? És még készül a Monopoli valamint a Torpedó is. Ha egy üzlet beindul...
  • gErIbÁ
    Lassan már film készül az "agy király katonát" gyerekjátékból is!
  • davidka003
    A Tetrisből is film készül.
  • morden
    Annyi "fasza" sztorival rendelkező játék van , miért pont ezt kell megfilmesíteni ( már ha nem kacsa az egész )