7
-
labzo #7 Filmből lettek játékok, amik többnyire jók.
Játékokból lettek filmek, amik többnyire rosszak - emlékezzünk csak Uwe Boll filmekre (pl. Postal). Bár lehet, hogy ez az adaptáció más lesz, mivel a sztori java részét az íróknak kell kitalálniuk. Remélem a film végén, bemutatják a játékok is, mennyire epic lenne... xD -
shandix #6 A játék játék, a film film, szerintem különböztessük már meg a kettőt mert nem ha egy történetről készül film és játék is az elég eltérő szokott lenni és soha nem azt a történetet adja vissza amit kellene szerintem, 2 külön világ. -
winnie #5 hogyhogy mi? mit nem lehet érteni ezen? megvettek egy címet. ennyi. máris nem nulláról indul a film, hanem egy ismert cím alapján. kezelheted úgyis a filmtervet, hogy csinálnak egy nagyköltségvetésű akcióscifit, amiről még nem tudni, hogy miről fog szólni.
itt a címhez írják a sztorit - volt film, aminél a sztorihoz adták a címet. ld. a die hard 3 vagy a fűrész 2, ahol fogtak egy régebbi szkriptet, amit nem die hardnak és fűrésznek írtak.
most ez megy hollywoodban valamiért, az egésznek az a lényege, hogy legyen egy brand a projekt mögött. -
KillerBlue #4 A Transformers-t és a G.I. Joe-t még megértem. Azok akciófigurák voltak, készült belőlük animációs film és képregény is. De ez mi!? És még készül a Monopoli valamint a Torpedó is. Ha egy üzlet beindul... -
#3 Lassan már film készül az "agy király katonát" gyerekjátékból is! -
#2 A Tetrisből is film készül. -
morden #1 Annyi "fasza" sztorival rendelkező játék van , miért pont ezt kell megfilmesíteni ( már ha nem kacsa az egész )