Újabb videójátékból készül nagyszabású scifi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Filmbõl lettek játékok, amik többnyire jók.
Játékokból lettek filmek, amik többnyire rosszak - emlékezzünk csak Uwe Boll filmekre (pl. Postal). Bár lehet, hogy ez az adaptáció más lesz, mivel a sztori java részét az íróknak kell kitalálniuk. Remélem a film végén, bemutatják a játékok is, mennyire epic lenne... xD
A játék játék, a film film, szerintem különböztessük már meg a kettõt mert nem ha egy történetrõl készül film és játék is az elég eltérõ szokott lenni és soha nem azt a történetet adja vissza amit kellene szerintem, 2 külön világ.
hogyhogy mi? mit nem lehet érteni ezen? megvettek egy címet. ennyi. máris nem nulláról indul a film, hanem egy ismert cím alapján. kezelheted úgyis a filmtervet, hogy csinálnak egy nagyköltségvetésû akcióscifit, amirõl még nem tudni, hogy mirõl fog szólni.

itt a címhez írják a sztorit - volt film, aminél a sztorihoz adták a címet. ld. a die hard 3 vagy a fûrész 2, ahol fogtak egy régebbi szkriptet, amit nem die hardnak és fûrésznek írtak.

most ez megy hollywoodban valamiért, az egésznek az a lényege, hogy legyen egy brand a projekt mögött.
A Transformers-t és a G.I. Joe-t még megértem. Azok akciófigurák voltak, készült belõlük animációs film és képregény is. De ez mi!? És még készül a Monopoli valamint a Torpedó is. Ha egy üzlet beindul...

gErIbÁ
Lassan már film készül az "agy király katonát" gyerekjátékból is!<#eplus2>

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

davidka003
A Tetrisbõl is film készül.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Annyi "fasza" sztorival rendelkezõ játék van , miért pont ezt kell megfilmesíteni ( már ha nem kacsa az egész )