Szekeres Viktor

Újabb videójátékból készül nagyszabású scifi

Az Astreoids után a Space Invaders alapján is mozifilmet akar készíteni a Transformers-filmekből meggazdagodó producer, Lorenzo di Bonaventura, aki jelenleg forgatókönyvírót keres a projekthez.

A Heat Vision információi szerint A Transformers 3, a RED és a Salt ügynök producere, Lorenzo di Bonaventura, valamint az Odd Lot Entertainment produkciós cégtől Gigi Pritzker összeállt, hogy újabb klasszikus videójátékot adaptáljanak vászonra. Di Bonaventurával kapcsolatban nem ez az első ilyen hír, hiszen ő már készíti az Asteroids-mozifilmet - a producer most a játéktermekből jól ismert Space Invaders-t próbálja megfilmesíteni.


A két producer jelenleg írót keres a Tomohiro Nishikado 1978-as játékán alapuló a projekthez, mely valószínűleg elég népszerű lesz, hiszen mivel a Space Invaders nem rendelkezik komoly történettel és meglévő mitológiával, így a forgatókönyv készítője gyakorlatilag teljesen szabad kezet kap a történettel kapcsolatban. Di Bonaventurának természetesen az a terve, hogy egy, a nézőket elvarázsoló univerzumot jelenítsenek meg a vásznon, és persze, hogy a film olyan legyen, hogy a siker esetén folytatni lehessen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • labzo #7
    Filmből lettek játékok, amik többnyire jók.
    Játékokból lettek filmek, amik többnyire rosszak - emlékezzünk csak Uwe Boll filmekre (pl. Postal). Bár lehet, hogy ez az adaptáció más lesz, mivel a sztori java részét az íróknak kell kitalálniuk. Remélem a film végén, bemutatják a játékok is, mennyire epic lenne... xD
  • shandix #6
    A játék játék, a film film, szerintem különböztessük már meg a kettőt mert nem ha egy történetről készül film és játék is az elég eltérő szokott lenni és soha nem azt a történetet adja vissza amit kellene szerintem, 2 külön világ.
  • winnie #5
    hogyhogy mi? mit nem lehet érteni ezen? megvettek egy címet. ennyi. máris nem nulláról indul a film, hanem egy ismert cím alapján. kezelheted úgyis a filmtervet, hogy csinálnak egy nagyköltségvetésű akcióscifit, amiről még nem tudni, hogy miről fog szólni.

    itt a címhez írják a sztorit - volt film, aminél a sztorihoz adták a címet. ld. a die hard 3 vagy a fűrész 2, ahol fogtak egy régebbi szkriptet, amit nem die hardnak és fűrésznek írtak.

    most ez megy hollywoodban valamiért, az egésznek az a lényege, hogy legyen egy brand a projekt mögött.
  • KillerBlue #4
    A Transformers-t és a G.I. Joe-t még megértem. Azok akciófigurák voltak, készült belőlük animációs film és képregény is. De ez mi!? És még készül a Monopoli valamint a Torpedó is. Ha egy üzlet beindul...
  • gErIbÁ #3
    Lassan már film készül az "agy király katonát" gyerekjátékból is!
  • davidka003 #2
    A Tetrisből is film készül.
  • morden #1
    Annyi "fasza" sztorival rendelkező játék van , miért pont ezt kell megfilmesíteni ( már ha nem kacsa az egész )