Videotelefonálási lehetőséget vezetett be a Facebook

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Várjál már, akkor õ most egy összeesküvõ, ugye? <#hehe>

LZ forever

Valóban letarolta a fészt az Orkut, a Buzz meg a többi ilyen erõlködése is a Google-nek 😊

LZ forever

Én csak azt nem értem, hogy mitõl olyan nagy szám a FB. Nekem is van fiókom ott, megvannak az ismerõseim, de jó ha heti kétszer ránézek az oldalra, hogy volt-e valami, vagy még annyiszor sem, hisz minden "fontosabb" FB-s akcióról kapok e-mailes értesítést.
Szóval nem tudom, mi olyan nagy szám benne, hogy millióan képesek még nyáron is a döglesztõ melegben inkább bent tespedni a szobában, nyomkodni a gombokat valami hülye chat miatt ahelyett, hogy inkább mennének strandolni, biciklizni vagy tudomisén. (Erre most jöhetne az, hogy én mit keresek ilyenkor gép elõtt, de jelenleg betegen fekszem itthon, egyébként meg sajnos olyan a munkám, hogy nyáron is dolgoznom kell, kivéve, ha szabim van. De akkor meg nem gép elõtt ülök, hanem a Balcsin süttetem a seggem. 😄)

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

FB-S-M$ hívást kaptam 😉

A facebook hamarosan megy a süllyesztõbe, ha megnyitják a nagy nyilvánosságnak is a google+ -t 😄.

World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21

Én eddig sem nagyon használtam az FB-t ezután sem fogom. Van 2 zárt csoport amik a munkához kellenek azt nézegetem de kb ennyi.
Nem ez a legnagyobb problémájuk de mivel a facebook-ról szól a cikk, ezért miért kéne másról írniuk?....
Remélem fosik a zsidófiú szája a Google+-tól...

(kéretik nem moderálni a hsz-emet, nyílt titok, Zuckerberg vallása)
Rage47
meleg van
Ez hihetetlen. Az emberek legnagyobb problémája, hogy nem megy a féjszbúk, vagy lassú. Mennyetek inkább ki a szabadba kirándulni!

Nekem a "chatfalam" ronda és átláthatatlan lett, nem értem minek mutatja azokat is akik nincsenek is fent....
" Írtak rá egy szép for ciklust, az futott órákon keresztül."

Ezt csak a vicc kedvéért írtad ugye? 😄
"Videotelefonálási lehetõséget vezetett be a Facebook"

Kar, hogy par eve tonkre ment a videomagnom, most lehetne vele telefonalni. 😊)<#mf1><#nyes><#vigyor>
Rage47
adok meghívót, ha irsz emailt
már terroristák kezébe került, ott terjedt az arab forradalom 😊

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Az a jó mikor kommentálsz valamit és nem jelenik meg csak órákkal késõbb vagy agyáltalán meg se jeleník. Hu hányszor szitkozottam ez miatt... majdnem kiakadt a barátnõm h mért nem válaszolok xD facebook <#levele> jöhet a google+ nagyon is.
"ugye nem csak annyi hogy 1 kat frisitve a fájlok és mindenkinek uj "

Tényleg nem. Mind az egymilliárd felhasználónak egyesével állítja be a szerver. Írtak rá egy szép for ciklust, az futott órákon keresztül.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

netperformer
Csak nehogy a terroristák kezébe kerüljön a facebook. <#hehe><#nezze><#banplz>

fergusonpapa
annak oka az uj üzenet küldö rendszer bvezetése,ugye nem csak annyi hogy 1 kat frisitve a fájlok és mindenkinek uj 😊 idö kel mig átál emiat voltak stabilitási gondok igy lekapcsolták az egészet pár óráa.

szerintem megérte,minden egybe van s egyszerübb,nincs 400 üzenet egy embernek hanem egybe nyilik az egész 😊

www.icewebhu

<#hehe>

https://twitter.com/foodlfg

Nekem momentán azt mutatta, hogy kaptam üzeneteket csak nem volt hajlandó megnyitni... átmeneti hiba, orvosoljuk... :S

286/20Mhz; 1Mb; WD Paradise 512Kb; 40Mb; Mono VGA; ...Wolfeinsten 3D priman fut rajta 1.2 rendszerfloppyrol :>

komoly gond ez <#nevetes1>

Irigylem az emberek problémáit 😄
Lassú a facebook, hibaüzenetet dobál 😛
ne legyél te abban olyan biztos, tegnap vagy tegnapelõtt(?) Angliából alig lehetett elérni, lassú volt és állandóan hibaüzeneteket kaptál.

gtalk...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

fergusonpapa
meglepödnél,ha tudnád h csak nálunk döcögös a fész.(a meg pár kisebb országban)

www.icewebhu

Elöbb nem ártana kicsit stabilabbá és megbízhatóvá tenni....