Spiral Knights

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Optimus Prime
Jó hír, farmolhatok crownt és talán eljutok... nem, nincs Tier-3as belépõm.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Fpocok
Én már jó ideje nem tolom... de ez jó hír.

Parasite Eve 2, best game EVER!

tototto
szombatig 0 energia a liftezés ha még valaki jár erre fele egyáltalán, jó régen volt az utolsó komment 😊

KBB
Sziasztok!

Magyar klán van vagy alakulgat esetleg?

Majesty: Crystal Energy-be tudsz tárolni "végtelen" mennyiségû energiát. Azt pedig vagy Crown-ért (pénz) tudsz venni ingame vagy pedig IRL pénzért.

http://parallelorealms.blogspot.com

Még egy kérdés mikor vagy hogy lehet majd több energyt tárolni?
Köszönöm a választ
Fpocok
Lehet venni crown-ért is.

MerlinW
veszel pénzért (igaziért), vagy vársz egy napot.

[merlinw.org]

Sziasztok!

Ma keztem el a játékot szerintem nagyon jo.De hogy lehet energiát szerezni?
Optimus Prime
Ha a feltétel ugyanaz, akkor egy bizonyos szintet kell elérni. Egy terminált, már nem emlékszem melyik szint, csak nyomultam co-opba, végül meglett.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Danyi95
Én is a sisak miatt kezdtem el! Ott tartok hogy ilyen kockákat kéne gyûjteni és eladni vagy mi... 😄 Onnan még mit kéne csinálni ahoz hogy meglegyen a sisak? Kb mennyi idõ még?

Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30

Fpocok
Én is belejöttem most. Bár a tier 4es cuccokhoz nagyon sok energy kell... venni nem fogok, az biztos.

Optimus Prime
Én elõször a TF2 sisak miatt próbáltam ki. Szórakoztató bugyuta játék. A harcrendszere, ami minden visz. xD
Azok a lila kockák engem Energon kockákra emlékeztetnek, de az ugató mókusok se semmik.

Fpocok
Töttöggyön má fel az enerdzsim, játszani akarok! 😄

Jó kis játék, és egész jól el lehet lenni ingyenesen is vele. Én most tier2-ben vitézkedek.
Zsolek123
Csak a tréninget nem tudod, minden mást már lehet többen

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Fpocok
Szerintem nem... de a sebzést azt látod... egy idõ után rájössz mibe mennyit kell ütni.

lolSL
ellenfelek HP-ját lehet látni valahol? csak ütögetek de nem érzem mekkora hatása van

Fpocok
Elején van rövid gyakorló pálya... utána már lehet. Kb 5 perc

FZoleee
1 óra alatt megvan az a sapi, nyomd egyedül 😄
SzirmosSzisza
Lehet már az elején is együtt nyomni ?
Kell a sapi :|

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zsolek123
Régebben öcsémmel sokat játszottunk vele, még a Steam-es korszaka elött.
Lehet, hogy meggondolom magam és újra elkezdem... Ami a legfontosabb az, hogy egyedül neki se szabad állni, kell valaki akit ismersz játékon belül, és vele tudsz menni játszani.

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Fpocok
Online játszható fantasy szerepjáték a Sega és a Three Rings jóvoltából.

Gameplay+Commentary:

Amennyit eddig láttam belõle: Rövid tutorial után van egy fõváros, ahol lehet AHzni, tradelni, kraftolni, gyakorolni a játékmechanikát: csapdák, bombák stb...
Van mindenféle tündi bündi ellenfél: vérmókus, zselé, szellemcicák, meg van ilyen lila valami, ami egy rendes görgõs irodaszékkel támad <#eplus2>
Az insták random generálódnak és egyre nehezednek (vannak bossok is). Több TIER insta is van, amiket fejlettebb felszereléssel lehet elérni.
Játszható egyedül is, de igazából coopban sokkal jobb. Akár ketten vagy négyen, barátokkal vagy idegenekkel... nekem nagyon tetszik eddig, nagy móka.
Ha szereted az ilyen játékokat, akkor mindenképpen érdemes kipróbálni. Mellesleg nem olyan egyszerû késõbb, mint amilyennek látszik a videókon.

← ElőzőOldal 4 / 4