173
Spiral Knights (STEAM-en játszható ingyenes MMORPG Hack n Slash)
-
SG fan #173 Csináltam egy magyar steam csoportot. Aki akar csatlakozzon nyugodtan! :)
Magyar SK Steam csoport
Utoljára szerkesztette: SG fan, 2017.03.15. 09:33:28 -
SG fan #172 Van aki még aktívan nyomja? Én most kezdtem el komolyabban és jó lenne egy magyar céh. -
#171 -
#170 -
#169 [URL=http://s965.photobucket.com/user/emylqueen/media/bugsbuny_zpse6093ff3.png.html] -
#168 1-1es döntetlen lett, és jól el is áztam, de azért jól szórakoztam :) -
#167 Nagyon szívesen :)
És ki nyert a meccsen? -
#166 Köszönjük a tartalmas beszámolót, sok mindenre fény derült, ezeket a kis lényeket még fel kell oldanom :) -
#165 Szia!
Persze, megpróbálom. Az eredeti cikk, itt található:
Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy nem az angol az erősségem, ráadásul elég szorosan ragaszkodtam a szöveghez, így előfordulhatnak (fognak is) nyelvtani hibák, de ez így 2 óra után, már nem igazán érdekel
"Ma számos izgalmas változtatás érkezett a játékba (SK). Ezen változások közül sok már részletesen megjelent itt.
"Harci Manók" (Battle Sprites)
A harci manók új csatatársak, melyet minden játékos az új Rank 2 -es küldetéssorozat teljesítésével szerezhet. A küldetéssorozat pedig lehetővé teszi, hogy a játékos kipróbálja a három különféle fajt, mielőtt kiválaszt egyet.
A három kezdő harci manó a tüzes Drakon, az isteni Seraphinx és az árnyékos Maskeraith. Mindegyik saját egyedi erővel rendelkezik, melyek szintlépéssel erősebbek lesznek. Ne feledd etetni őket materiálokkal, és a Lab -ban craftolt speciális étellel, így gyorsabban fejlődnek és szereznek új képességeket.
Az eredeti Battle Sprite bejelentést elolvashatod itt.
Több információt a BS -ek ről pedig itt és itt találsz.
További infók a Battle Spritek ről:
-A Battle Sprite -ek a legtöbb szintlépésnél véletlenszerűen kiválasztott perkeket kapnak.
-A Battle Spritek a (maximum) 100. szint után is szerezhetnek perkeket.
-A Battle Spiritek képességpontjai a végső esetben egy a Supply Depot -ban kapható "Reset Star" -al visszaállítható. A Battle Sprite szintje a visszaállítás után is megmarad.
A Lab
A Spiral Knights biotechnikusai végre megkapták a labort és már működik is. Keresd fel a a Haven Garrison -ban és tudj meg többet a Battle Spritek és a Spiral Knights más felfedezéseiről.
A Lab egyébként tartalmaz egy együttest akik többet is emondhatnak a "Harci manókról":
-Morlin biotechnikus tanít neked a képességekről, perkekről, hevederekről és a szintlépésekről.
-Biscotti elmagyarázza, hogyan kell etetni és gondozni a Harci manódat.
-Egy speciális kémikus gép Biscotti mellett lehetővé teszi, hogy elkészítsd a manód ételét kristályokból és hozzávalókból.
-Riley -től pedig hevedereket vehetsz a manódnak, melyekkel megváltoztathatod azok sebzéstípusát.
Energia változások
-A liftek működtetése többé nem igényel energiát. Járd be Clockwords -ot annyiszor, és olyan gyakran, amennyiszer csak szeretnéd
-A lift bérletek már nem eladóak
-Azok a játékosok, akik rendelkeztek lift bérlettel cserébe 10 "tűz kristályt, és minden megmaradt hónap után 2625 energiát kapnak. (Felfelé kell kerekíteni)
-A Mist enegry és Mist tank itemeket eltűntek.
-Azok a játékosok akik mist tank -al rendelkeztek, darabonként 10 Spark of Life -ot kapnak.
Azon játékosok akik mini mist tank -al rendelkeztek, darabonként 1 Spark of Life ot kapnak.
-A Crystal energiát innentől kezdve csak energiának hívják.
-"Mist Wells" -t átneveztük "Energy Wells" -re, és már nem ad 25% -os bónuszt a lebontása.
Új újraélesztő rendszer
-Mostantól minden játékos rendelkezik egy Sürgősségi Újraélesztővel, mely a padlóra kerülés esetén autómatikusan feléleszti őt egyszer.
Egy SÚ csak azt az életet adja vissza, amivel rendelkezel, nem többet.
-Ha egy játékos még a lift előtt meghal, az SÚ .ja a következő szinten autómatikusan elhasználódik.
-Ha a játékos meghal egy SÚ nélkül, használnia kell egy Spark of Life -ot, hogy visszatérjen a játékba.
-Spark of Life- ot küldetésekben, ládákban és a Supply Depot -ban szerezhetsz. Játék közben nem vehetsz SoL -ot.
-Ha SÚ és SoL -nélkül halsz meg, egy SoL aktiválható 50 energiáért.
-Eltávolítva a képesség, hogy a játékos az élete és a heat- je megosztásával újra tudjon éleszteni egy másikat.
-A régi SoL gyártási anyag át lett nevezve "Storm Chaser" -re
Általános változások
-A menekülttábor küldetés hanganyaga át lett dolgozva, melyek lehetővé teszik az új izgalmas küldetéseket a jövőben.
-A "Securing the Camp" küldetés eltávolítva
-Új "oktató", Forge hozzáadásra került a Town Square -n
-Új típusú elem osztály került hozzáadásra, a Ritkaságok (Rarities) néven. Ebbe a csoportba tartoznak a sparks of life, fire crystals, orbs of alchemy és az evo catalysts
-Ezentúl díjtalan az Arcade Gates -re való csatlakozás
Új forgatókönyvszobák kerültek hozzáadásra
Nehézségi fokozat
A játékosnak már lehetősége van kiválasztani az egyes küldetések nehézségi szintjét.
-Normál mód célterülete a kezdő játékosok, ugyanis könnyebb, mint amit a meglévő játékosok használnak. Jellemzői az alacsony pénz és heat elérése, valamint az anyagok és ritkaságok értéke, mennyisége.
-Hozzáértő mód célterülete a már meglévő játékosok, és nagyjából megegyezik az ez előtti küldetések nehézségével. Átlagos elérési érték.
-Elite mód célterülete a magas kihívást kereső játékosok. Itt a legnagyobb a pénz és heat elérése, valamint a drágább anyagok és ritkaságok aránya.
Item változások
-A zsákmányt (minden itemet) már magadnak kell felvenned (a többiek nem is látják a tiédet) Mostantól pontosan annyi anyagot szerzel egy party ban, mint ha szólóban mennél.
-A 2 és nagyobb csillagú elemeket már csak speciális szörny családok dobják.
-Eltávolítva a pénz és a heat izőzitős bomlása (?).
-Meghosszabbított bomlási idő a szíveknek.
-A játékosok többé nem tudják eldobni a kapszulákat és a bájitalokat.
-Néhány ritka szörny már dobhat új itemeket.
-Minden küldetés jutalma frissült.
Új anyagok kerültek hozzáadásra:
- Spark Plug
- Vile Seal
- Sinful Brew
- Dead Gold
- Wicked Idol
- Crest of Ur
- Royal Skewe
Felszerelés limit
A küldetési rankod már meghatározza a felszerelésed maximális fejlettségét:
(itt már lusta voltam fordítani)
- Mission Rank of 3 is required to equip 2-star gear
- Mission Rank of 5 is required to equip 3-star gear
- Mission Rank of 6 is required to equip 4-star gear
- Mission Rank of 8 is required to equip 5-star gear
A patch elötti fejlesztésed fogja meghatározni a jelenlegi felszerelés limitedet. Például. Egy játékos, aki csak a Rank 3- ig teljesítette a küldetéseket, de volt 4* -os felszerelése, képes lesz teljesíteni a küldetéseket a a Rank 8 -ig.
UI változások
-3 új "gyorsbillentyű" a Battle Spirite képességeknek.
-Új ikon a Sűrggősségi Újraélesztőnek
-"Get Energy" gomb hozzáadva a Supply Depot -ban
-Csúszka hozzáadása a nehézség beállításához
-A csillag a szint mögött pirosra vált, ha egy item meghaladja a felszerelési limited
-Hozzáadva egy kék gyöngy, mely egy item kötött
(not tradable) állapotát mutatja
-Hozzáadva egy műhely, egy új felület a felszerelések fejlődéséhez
-Hozzáadva egy új effekt, mely mutatja a bevitt sebzést
-Hozzáadva egy új felület a Battle Spritek -nek, a karakter felületen, melyen megtalálhatóak a képességek, perkek, hevedere, és az etetőtálca
-Az eredmények és a fejlődés át lett helyezve az új karakter ablakra a főmenüből
Alchemy (Kraftolás) változások
Többé nem szükséges energia kraftoláshoz. Ezeket 5 féle új elem váltotta fel:
- Hibás Orb of Alchemy
- Egyszerű Orb of Alchemy
- Fejlett Orb of Alchemy
- Elite Orb of Alchemy
- Örök Orb of Alchemy
Ezen elemeket a Supply Depotban, küldetéseken, vagy ritka ládákban szerezheted be.
A kovácsműhely
A tárgyak, a megszerzett heat után, nem automatikusan lépnek szintet. Ehelyett, egy új típusú elemet, az úgy nevezett Fire Crystals-t kell használni, az új kovácsműhelyben (forge). A kristályok a következők:
- Cracked Fire Crystal
- Dim Fire Crystal
- Warm Fire Crystal
- Glowing Fire Crystal
- Shining Fire Crystal
- Radiant Fire Crystal
A kovácsműhely elérhető a városban, vagy bármely "ládánál". Ha egy elem készen áll a szintlépésre, nyissad meg a kovácsműhelyt, és válasszad ki az elemet. A fejlődéshez szükség van egy bizonyos számú konkrét tűz kristályra. Néhány eseteben megtörténhet, hogy a kovácsolás nem fog sikerülni, és a tűz kristályok elvesznek. A sikertelen kovácsolás ellenére a heat megmarad.
Ezen kívül, a játékosnak meg van a lehetősége, hogy több tűzkristályt adjon a kovácsoláshoz, mint amennyi szükséges. Ha a kovácsolás sikerül, a játékos speciális bónuszt kap.
-Heat bónusz: +25% (1 szintre)
-2 szint lépés
-tűzkristály, és egyéb dolgokat tartalmazó doboz, vegyesen különböző ritkaságokkal (a doboz tartalma kötött
A tűz kristályok megvásárolhatók csomagban a Supply Depot -ban, szerezhető küldetések során, valamint található ládákban.
Recept változások
Sok recept követelménye változott, hogy az új és régi anyagok használata egyensúlyozva legyen:
Lőfegyverek
- Shadowtech Alchemer
- Shadowtech Alchemer Mk 2
- Shadow Driver
- Umbra Driver
- Nova Driver
- Storm Driver
- Blackhawk
- Sentenza
- Polaris
Kardok
- Cold Iron Carver
- Cold Iron Vanquisher
- Spur
- Arc Razor
- Winmillion
- Troika
- Kamarin
- Khorovod
- Sudaruska
- Vile Striker
- Dread Venom Striker
- Gran Faust
- Fearless Rigadoon
- Twisted Snarble Barb
- Dark Thorn Blade
- Barbarous Thorn Blade
- Volt Edge
- Grintovec
- Jalovec
- Triglav
Bombák
- Graviton Charge
- Graviton Bomb
- Graviton Vortex
- Electron Charge
- Electron Bomb
- Electron Vortex
- Toxic Vaporizer
- Toxic Vaporizer Mk II
- Toxic Atomizer
- Venom Veiler
- Freezing Vaporizer
- Freezing Vaporizer Mk II
- Freezing Atomizer
- Shivermist Buster
- Fiery Vaporizer
- Fiery Vaporizer Mk II
- Fiery Atomizer
- Ash of Agni
- Dark Briar Barrage
- Lightning Capacitor
- Plasma Capacitor
- Voltaic Tempest
- Haze Bomb
- Haze Bomb Mk II
- Haze Burst
- Stagger Storm
- Crystal Bomb
- Super Crystal Bomb
- Heavy Crystal Bomb
- Deadly Crystal Bomb
- Dark Matter Bomb
- Super Dark Matter Bomb
- Heavy Dark Matter Bomb
- Deadly Dark Matter Bomb
- Rock Salt Bomb
- Ionized Salt Bomb
- Shocking Salt Bomb
- Splinter Bomb
- Super Splinter Bomb
- Heavy Splinter Bomb
- Deadly Splinter Bomb
- Sun Shards
- Radiant Sun Shards
- Scintillating Sun Shards
Páncélok
- Ironmight Plate Mail
- Chaos Cloak
- Demo Suit
- Fused Demo Suit
- Heavy Demo Suit
- Volcanic Demo Suit
- Mad Bomber
- Bombastic Demo Suit
- Mercurial Demo Suit
- Sunset Duster
- Justifier Jacket
- Shadowsun Slicker
- Deadshot Mantle
- Angelic Raiment
- Seraphic Mail
- Heavenly Iron Armor
- Valkyrie Mail
- Armor of the Fallen
- Silvermail
- Radiant Silvermail
- Vitasuit Deluxe
- Mercurial Mail
Sisakok
- Surge Breaker Helm
- Ironmight Plate Helm
- Chaos Cowl
- Demo Helm
- Fused Demo Helm
- Heavy Demo Helm
- Volcanic Demo Helm
- Mad Bomber Helm
- Bombastic Demo Helm
- Mercurial Demo Helm
- Sunset Stetson
- Justifier Hat
- Shadowsun Stetson
- Deadshot Chapeau
- Angelic Helm
- Seraphic Helm
- Heavenly Iron Helm
- Valkyrie Helm
- Crown of the Fallen
- Mercurial Helm
Palyzsok
- Ironmight Plate Shield
- Stone Tortoise
- Omega Shell
Supply Depot
Új itemek kerültek hozzáadásra a Supply Depot -ban:
- Spark of Life
- Flawed Orb of Alchemy
- Simple Orb of Alchemy
- Advanced Orb of Alchemy
- Elite Orb of Alchemy
- Eternal Orb of Alchemy
- Warm Fire Crystal
- Glowing Fire Crystal
- Shining Fire Crystal
- Radiant Fire Crystal
- Evo Catalyst
- Advanced Evo Catalyst
- Ultimate Evo Catalyst
- Reset Star
Ritkaságok szétosztása a meglévő játékosok között
Minden meglévő játékos ritka itemeket kapott, a küldetésben elért rangja alapján. Miden játékos pontosan annyi ritkaságot kapott, amennyit a küldetésekben szerzett volna.
Energia pack változások:
-Az Explorer pack már nem elérhető.
-Minden mist tank, ami a csomagban volt, fel lett váltva 5 sparks of life- ra.
-A The Guardian's Armor Pack -ért kapott lift bérletet eltávolították, és kicserélik energiára.
Több meglepetésért előre
Úgy hisszük, hogy ezek a változások jelentős javulást hoznak a Spiral Knight világába. Bízunk benne, hogy az új "harci manóitokat" erős harci szövetségesekké emelitek, erős tárgyakat kovácsoltok és felfedezitek Clockwords-t a szívetekben."
... És még ennyi nyálas ömlengés. Azt hiszem el tudjátok képzelni.
Nos ennyi lett volna . Remélem mindent sikerült megválaszolnom.
-
#164 Sziasztok!
Sajnálom, hogy ennyire elhanyagoltuk a topikot, de részemről már fél éve hanyagolva volt a játék, az utóbbi 2 hónapban pedig gyakorlatilag a gép közelébe se kerültem. Most, hogy "visszatértem", próbálok majd itt is aktív maradni. -
#163 ezt az új updatet valaki röviden összetudja foglalni mi is pontosan, mert nekem nem világos most hogy eltűnt a napi energia, és csak CE maradt hogy tudok naponta gyártani cuccokat, mert kellenek valami orbok a crafthoz és olyat nem tudok venni a piacon sehol, hogy lehet olyat szerezni? -
#162 Látom régen frissült ez a részleg is, azért írok ide, mert láttam játékon belül pár magyar guildet, de a játékkal annyira keveset játszottam eddig, hogy nem vagyok még képben vele. Steamen Tit4n néven találhattok meg, aki gondolja vegyen fel és azzal tudunk spirálozni is kicsit. -
PRÓBA! -
#160 Tehát ezért nem voltál steam -en ennyi napig... Hát, kezdhetnél vele valamit... -
Mr Snack #159 Képzeljétek! Kedves számítógépem ismét sztrájkba kezdett, de olyan szinten, hogy jelen állapotában csak elektromos fűtőtestnek alkalmazható..
Ez a körülmény valószínűleg meg fog gátolni a játék folytatásában egy darabig :/ -
#158 Majd megadod :) -
Mr Snack #157 tartozok 1k crownssal :0 :D -
#156 okés, akkor én is lépek. -
Mr Snack #155 legyen, majd megyek a lengyel vagy az angol haverommal... :D most viszont alszom, és feszülten várom, hogy megnyerjem a fogadást :D -
#154 Hmm... okeés, ha kapsz rá valamit... :D De mostanság a tesztem élvez elsőbbséget, a játékra fordított időmből. -
Mr Snack #153 nincs annyim... :D de fogadhatunk, ha jössz velem is vanát. -
#152 Ha te mondod.. -
Mr Snack #151 medium shock van a ash tail sapimon, medium normal a swiftstrike palyzsomon medium undead a strikeremen ami szintén kifejezetten jó vana kard lenne -
#150 Fogadok 1000 crownsban, hogy szart se kapsz rá -
Mr Snack #149 mindig olyan pozitív vagy :D én már craftoltam high elemental defenset a vog cub omra, medium piercinget a dark thorn shieldemre, high ASI-t a Grand Flourishomra, szóval eddig szerencsém volt :D -
#148 esélytelen... Vagyis, hát persze -
Mr Snack #147 holnap lesz egy strike needle-öm ami nagyban megkönnyíti majd a vanaduke duónk működését :D sokat játszottam a 3*os változatal, csakhogy kitanuljam a mechanizmusát.. ahhoz képest hogy tier 3 ban voltam, kivételesen jól szerepelt a kicsike.. szurkolj hogy legyen rá pár jó UV :D -
#146 Amm, akkor már alig voltak :D Az elején, telt-ház volt. -
Mr Snack #145 igen :D komoly cuccal jobban néz ki :D -
#144 Amm, a képeket megnézted a meetingről? :D -
Mr Snack #143 igaz, mostmár kisebb a klánunk, a guild mastereink közül is csak egy maradt, sokan elmentek a klánból vagy végleg... -
#142 Az igazat megvallva, ha Manumi nincs, én még be se lépek a klánba. Valamiért nagyon megkedvelt, és bekönyörgött a klánba. Aztán kicsit becsöppentem, és felfedeztem, hogy ez milyen jó dolog. Ők is sokat segítettek. -
Mr Snack #141 én emlékszem, két 'periódussal' (amikor megszakítás nélkül játszom) ezelőtt, amikor beléptem, még az enyém volt az egyik legbarátságosabb guild.. :D mindként régi GMet ismerem, a senior officereket is, mindenki nagyon segítőkész volt. Mi a régi guildhallban is tartottunk gyűléseket. Sokat segítettek nekem, akkor még kezdő voltam viszonylag, az egyik GM személyes 'tanítványa' voltam :D -
#140 Nem tudom, ez nálatok, hogy van. Mondjuk, a te klánod azért nem ekkora... -
#139 semmi gond, ez a töredéke annak, amit én produkálom általában :D Amm, nálunk nincs fizetési kötelezettség, sőt gyakorlatilag, semmi kötelezettség... -
Mr Snack #138 huh... telkesen helyénvaló.. meredek gépelési hiba, remélem elnézed, pici a billentyűzet az ujjaimnak :D -
Mr Snack #137 ha köteleznék a tagokat fizetésre, akkor be se lépnének a guildbe... szerintem, ha valaki rendezni akrja a hallt akkor az valószínűleg többet fizet azért hogy az ő izèse szerint legyen berendezve egy szoba mondjuk, ez így telkesen helyénvaló.. -
#136 Szerintem, a jelenlegi méret, megfelelő. Ennél nem kell nagyobb. A költségvetés meg elég fura. Van aki milliókat pakol be, van aki semmit. -
Mr Snack #135 tegyül fel van egy 100 tagúra bővített guildetek, 40 aktív taggal, akik tevékenyen részt vesznek a hall rendezésében, a költségek így leosztva eltörpülnek az új lehetőségek mellett. -
#134 Nos, ha marad 1 szobánk, akkor oda hogy pakolsz be ízlésesen 600 db tárgyat? :D